İş yerine ne diye telefon açıyım :)
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim bundan 6 yıl kadar önce ufak bir esnafta çalışan bir kız hedefimdi her akşam çalıştığı yerin önünden geçiyordum ve kızla nasıl olduysa göz teması kurdum ve kesişmeye başladım
Kızı bir akşam iş çıkışı bekledim ve önüne geçip tanışmıştım. :)
Kızla muhabbetin nasıl olsa var bence daha uzatma ya kabul eder ya da etmez.Akşam iş çıkışı denk getir ve direk artık kahve mi içmeye gidelim dersin yoksa o an\'a uygun bir randevumu ayarlarsın bilemem
ama olayı uzattıkça kız seni arkadaş alanına alır
Rookie yazan:
Kızlar sürprizi sever. aniden beklemediği bir jest bir davranış hoşlarına gider. tabi sevdikleri insanlardan beklerler.Alıntı:
Bir de yüzyüze konuşma durumu sanırım çeşitli nedenlerle birazda utangaçlıktan mümkün olmuyor madem. arar hal hatır sorar ufak bir sohbet iyi olur diye düşünmüştüm.
Hatta şöyle bir şey aklıma geldi şimdi. dükkanın yakınında onu görebileceğin konumda ama saklandığın arabanın içinde ona bakarak cebinden onun iş yerini ararsın. zaten ortamını, müsait olup olmadığını da anlayarak. rahat konuşulacak ortamın oluştuğunu görerek daha rahat konuşursun.
Silverin söylediklerine katılıyorum. ama sen oyun istiyorsun. biraz uzasın istiyorsun anladığım kadarıyla.
ama iyi bir sonuca varmak için kısa yoldan harekete geçmenin, her şeyin ortaya çıkmasının zamanı geldi de geçiyor gibi ya sen nedersin Rookkie??
Olay artık benide sıkmaya başladı Silverin dediğine katılıyorum ama bir kere oyuna başladık devam etsin dedim :)
Akşam çıkışta olmaz bir kaç kere gördüm ordaki ablayla beraber gidiyorlar çünkü aynı apartmanda oturuyorlar.Ama sabah anladığım kadarıyla abla erken gelip dükkanı açıyor kız sonra geliyor.
Normalde bugüne kalmazdı ama görünce heyecanlanıyorum :)Telefon olayıda sıkıntı yanında abla var Jokerin değimiyle radara yakalanmak an meselesi o durumda.
En münasip yer sabahtan konuşmak başka çarem yok gibi :)
dostum bence sabah söyle karşılaşmış gibi yaparsın simit sarayı tarzı bir yere gidiyorum kahvaltı yapacağım bana eşlik etsene muhabbet ederiz dersin
abla kızar falan derse ben izin alırım falan dersin yalnız kahvaltı yapmak istemiyorum dersin ben olsam böyle yaparım
Şansımı sikeyim aq 45 dk bekledim büyük ihtimalle başka yerden gitti :D
Bence olay çok fazla uzamış.
Kızın ilgisini çekmek ve kaybetmek anlık bir olay.
İlk başlarda numara olayına girebilsen güzel olurdu.
Kırtasiyede numarasını almak zor görünüyor. Rİsk alıp önce sen numaranı verebilrsin.
Etkileme kısmını doğru yaptığını düşünüyorsan çizgisiz bir kağıdı kartvizit boyutlarında kesip köşeye kendi resmini çizebilrsin.
Kartivizitine numara kısmını ekledikten sonra arkasına akşam bana mesaj atmalısın seninle konuşmam lazım (:, akşma 6 da xxx\'de ol seninle konuşmam lazım(: tarzı bir şey yazıp kıza çaktırmadan verebilirsin.
Altınada Karpostal manyağı Rookie tarzı esprili bir şey yazıp geçersin
Etkileme kısmını yapabildiysen sana geri dönecektir(:
Ve kızın numarasını aldımmmmmm ayrıntılar akşama arkadaşlar:)
Amk çok kastık ve çok basit oldu :D
Arkadaşlar akşamı bekleyemedim vaktim varken yazıyım dedim.Biliyorsunuz sabah onu bekledim ama geçmedi neyse bugün bu işi artık bitirmeliyim diyerek kendimi motive ettim ve gitme kadarı aldım zor oldu ama oldu.
Başlıyoruz..
Ben kırtasiyeye gittim ve içerde 3 müşteri vardı kız fotokopi çekiyordu.
B:Merhaba , X nasılsın?
O:İyiyim teşekkür ederim sen.
B:Harikayım,eğer 2 dk dışarda görüşebilirmiyiz müsaitsen
O:Tabiki
Kız fotokopiyi çekti direk dışarı çıktık ablaya felan bişey demedi :D
B:Kusura bakma işinden alıkoymak istemzdim ama bir türlü tek başına göremedim seni.
O:Evet baya yoğunuz bü yüzden hep içerideyiz
B:Bide Abd başkanı gibi korunuyorsun sürekli abla var abi var :)
O:Evet öyle ama olsun önemli değil :)
B:Aslında burda söylemek istemezdim ama en son çareyi kullanıyorum :) Eğer akşam müsaitsen sana bir fincan kahve ısmarlamak istiyorum.Üstelik falınada bakarım :)
O:Aslında isterim ama biliyorsun ablayla beraber çıkıyoruz.
Çok heyecanlandı farkettim bende benden dilime çok dikkat ettim.
B:Hmm anladım haftasonuda kardeşimin sınavı var o zman haftaya olabilr veya izinli olduğun bir gün
O:Hmm biraz geveledi heyecandan
B:Neyse o zman şöyle yapalım ben senin telini alıyım böyle iletişime geçelim
O:Tamam olur 536xxxxxxx
B:Tamam teyid edelim :) Pekala sonra görüşmek üzere fazla işinden alıkoymayım seni
O:Görüşmek üzere
Arkadaşlar olay bu kız heyecan yaptı :D Ama sonunda istediğime ulaştım düşündüğümden daha kolay oldu.
Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bana yardımlarından dolayı :)