Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
cody yazan:
Alıntı:
Madem bu kadar doydun olaya, neden bi müddet sallamıyosun? Ne aşksızlık nede sekssizlik adamı öldürmüyor merak etme (aslında tersi daha doğru olabiliyor). Bırak bu işleri canın ne istiyosa onu yap madem bi süre.
Şöyle düzgün biri olsa adam akıllı sevebileceğim biri. Hem gerçekten sevebilecek bir kadını aramıyor değil insan.
Valla usta, iyi hoş da, boş iş be sevgi aramak falan. :side:
Yani hormonlar kafaya vurmasa, bu kadar zahmete girmeye değer mi diye düşünüyorum bazen. Otu boku, kılı yünü, kadın konusu çetrefilli mesele. Ha hoşlanıyorum, aslında kadınlarla sohbet etmek bile hoşuma gider yerine göre, vücutlarına da tapıyorum :woohoo:
Konuya dönüş yaparsak: sevecek insan arama davası bana biraz, ee, gereksiz geliyor müdür. Sevgiye karşı olduğumdan değil ama \"arama\" faslı zaman kaybı gibi geldiğinden diyelim. Olursa olur, olmazsa olmaz modundayım yani.
cody yazan:
Alıntı:
Valla usta, iyi hoş da, boş iş be sevgi aramak falan. :side:
Yani hormonlar kafaya vurmasa, bu kadar zahmete girmeye değer mi diye düşünüyorum bazen. Otu boku, kılı yünü, kadın konusu çetrefilli mesele. Ha hoşlanıyorum, aslında kadınlarla sohbet etmek bile hoşuma gider yerine göre, vücutlarına da tapıyorum :woohoo:
Konuya dönüş yaparsak: sevecek insan arama davası bana biraz, ee, gereksiz geliyor müdür. Sevgiye karşı olduğumdan değil ama \"arama\" faslı zaman kaybı gibi geldiğinden diyelim. Olursa olur, olmazsa olmaz modundayım yani.
İnan bana benim yerimde olsaydın, etrafında bu kadar sahte kadınlar doluyken bir sevgiye muhtaç hale gelirdin.
AYAZ yazan:
Alıntı:
İnan bana benim yerimde olsaydın, etrafında bu kadar sahte kadınlar doluyken bir sevgiye muhtaç hale gelirdin.
İnan bana gelmezdim :woohoo:
yazık gariban bi konu açmış fikir sormuş hepiniz gay ilan etmişiniz çocuğu :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :silly: :silly:
Karakter kişinin içine işleyen bir şeydir... Öyle aha buda benim karakterim diye milletin gözüne sokarsan \" Bende bir yarrak var tam 30 cm \" diyen sik kafalı japon askeriyle aynı kategoriye girersin.
Kafan rahat olsun.. An\'ın tadını çıkarmaya bak..
Kardeşim senin sorunun felan yok
Bizde bir deli kuyuya taş atar arkasından 40 deli atlar o hesap olmuş
Kızlar tipime geliyor ne demek
Nerene gelecekler,Aa bunun beyni çok seksi diye mi gelecekler
Hayattaki tek özelliğin tipinse hatun gelir sevişir gider
Bu kadar basit
Yok ben sevilecek adamım diğer yönlerimde var diyorsan
Ya yanlış biliyorsun,ya yalancısın
Bence yanlış biliyorsun.
Senin bu sitede bulunma amacını ben söylim mi
Bu güne kadar çok kız geldi geçti sana
Ama sürekli terk ediliyosun
Kız seni beğeniyor 2-3 takılıyorsun
Kız terk ediyor
Hep aynısını yaşadın
Sonra lan ben yakışıklı adamım beni neden terk ediyolar hep diye araştırırken bu siteyi buldun
Tüm olayın bu senin
Sitede takıl kendini geliştir
Buda reçeten
İyiki renkli gözlü değilim.:)
Tipim zaten iyi ama renkli göz verelim sana deseler, yok abi sağol derim. :laugh:
herşeyibilenadam yazan:
Alıntı:
Kardeşim senin sorunun felan yok
Bizde bir deli kuyuya taş atar arkasından 40 deli atlar o hesap olmuş
Kızlar tipime geliyor ne demek
Nerene gelecekler,Aa bunun beyni çok seksi diye mi gelecekler
Hayattaki tek özelliğin tipinse hatun gelir sevişir gider
Bu kadar basit
Yok ben sevilecek adamım diğer yönlerimde var diyorsan
Ya yanlış biliyorsun,ya yalancısın
Bence yanlış biliyorsun.
Senin bu sitede bulunma amacını ben söylim mi
Bu güne kadar çok kız geldi geçti sana
Ama sürekli terk ediliyosun
Kız seni beğeniyor 2-3 takılıyorsun
Kız terk ediyor
Hep aynısını yaşadın
Sonra lan ben yakışıklı adamım beni neden terk ediyolar hep diye araştırırken bu siteyi buldun
Tüm olayın bu senin
Sitede takıl kendini geliştir
Buda reçeten
Aslında onlarında beni terk ettiği oldu benimde onların.. Benim sebebim sırf benim tipim için geldiklerinden dolayıydı. Onların sebebi sadece benimle 2-3 gün takılmaktı.
Zaten bu siteyi kolay kolay bırakmam.. Burada görüntünün nasıl 3. ve 4. plana atıldığını öğrenmem gerekiyor. Her şeyi biliyorum teori olarak ama şu görüntümü arka planlara atmayı bir türlü beceremedim..
Sende diyorsun ya tipin için gelecek tabi diye. Benim yaşım 24. Ve 20 yaş üstü kadınların bir erkeğe hoşlanarak gelmeleri lazım. Ama nalet olsun ki şu ana kadar hiç böyle olmadı. Bıktım sıradan kadınlardan. Birlikte olduğum kadınların haddi hesabı yok. Adam akıllı birini bulmak istiyorum artık.
Cooler yazan:
Alıntı:
İyiki renkli gözlü değilim.:)
Tipim zaten iyi ama renkli göz verelim sana deseler, yok abi sağol derim. :laugh:
Benimde bu yeşil gözlerden kurtulmam lazım. Lens düşünüyorum kahverengi ama çok uğraştırıcı diyorlar.