eheahha gucci boy akar ya..
Peki sırtıüstü yere uzanmış bir halde, hatun vücudunuzu öperken veya sakso çekerken memelerin umarsızca sağa sola çarpmasınaaaa kaçççç puannnnnnnnnnnnn :woohoo:
Yazdırılabilir Görünüm
eheahha gucci boy akar ya..
Peki sırtıüstü yere uzanmış bir halde, hatun vücudunuzu öperken veya sakso çekerken memelerin umarsızca sağa sola çarpmasınaaaa kaçççç puannnnnnnnnnnnn :woohoo:
denondj yazan:
Alıntı:
Gökhan X / bok yazan:
Richy Pich** yazan:Alıntı:
Bacak olayına ben de katılıyorum, bayılıyorummm bacağaaaa offfffff,,hatta misyoner pozisyonunda yaparkenn bazen kafamı çevirippp kızın bacaklarıma bakmayı seviyorummm hahahah :))))
Alıntı:
ellerim daima bacakta olmalı zaten
manikür yaptıran karılar suda tutar ya sürekli
ben de fix pürüzsüz bacak, esmerinden
bi keresinde okşaya okşaya bi hatunun çorabını inceltmiştim aq bacaklarının içi farklılaştı çorabın
Misyonerde veya diğer yakın pozisyonlarda böyle bacağı kavrayacaan alttan, sonra yukarı aşağı okşayacan, şöyle sıkıp sıkıp bırakıcan diz kapağından yukarı doğru sonra tekrar okyaşacan, oohhhhhhhh sonra o bacağın eklem yeri hassaslaşır, terlemeye başlaaaaaar sıcacıktır orası ahahaha orayı tutup kompozisyona devam etmekkk offfff ne zevkli yaa. Tam hatun doruğa gelirken ayaklarının altını inceden gıdıklamakk böyle içinin titremesiii oyşşşh içim kıpraştıı.. Halvetten sonra hatunumuz gömleğini çekecek senin, sen yere koltuğa oturacan, hatun koltuktan bacaklarını omuzlardan boynu suretiyle (ki hafif nemli,terli olur) saracak, böyle ayağın biri soğukcana değecek vücuduna, sen bir sigara yakacaksın o nemli ve sıcak bacaklardan birini geriye doğru kolunu atıp sarıp, diğer elinde de sigaranı çövdüreceksin ve gözlerini kapayacaksınnnn.. Bacak dediğin uzun olacak düzgün olacakk ve ben orada sigara içerken ses çıkaranı sikertürün ona göre bi zevkimiz var aq.
fena koptum yannız :blush:
cırcır bangbusta videon olsa para alır izlerim, ne manyak adammışsın aq hehaehahaah :laugh:
Ohhhhhhhhhhhhh yeahhhhhhhhhhhhh, çok pis azdım yine :D
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
denondj yazan:
Alıntı:
bacakkkklaaaaaaarı çok seviiyoruuuuuuuuuuuum yaaaaaaaaa hatunnnnn bacağğğğğıı böyle baldırından mıncıraacannnnnnn
ellerim daima bacakta olmalı zaten
manikür yaptıran karılar suda tutar ya sürekli
ben de fix pürüzsüz bacak, esmerinden
bi keresinde okşaya okşaya bi hatunun çorabını inceltmiştim aq bacaklarının içi farklılaştı çorabın :dry:
Off bir de üstündeyken bacağı okşamaya başlarsın ya misyonerdeyken götten dize doğru o sırada kızın bacak da sana doğru geri çekilir çok seviyorum o anı :D
başlık koptu gidiyor :))))
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
cırcır kardeşimin videoları ile karşılaştım
turkish gucci boy nailing hot kecioren girl adı altında
uu :dry: :blush:
:woohoo: Altima. Sictim, kolayı püskürttüm gülecem diye ,))))
:woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: B) B) :laugh: :laugh: :) :) :cheer: :cheer: :side: :side: :woohoo: :woohoo:
-*-*-*-*-*-*-*
Bu arada ne bcak manyapıymışsınız benim bacaklara hiç bir özel ilgim yok..,,,
jartiyer çorabı ve desenli çoroapları çok seviyroum ama o ayrı..
bacak mıı
bacak işte bana göre..
bacak dediğin omza olursa severim.
bir de misyonerde belime sararsa..
onun dışında bacak işte ..
sıradan bana göre
güzel bir ortak nokta daha :DAlıntı:
sonraaaa qarının kıçını şaplaktan kırmızı yapmayı seviyor ben.
bak ben bu başlığı çok sevdim ama nedense ilgi bir anda kesildi. İnsan yazınca daha bir farkına varıyor gereksiz ayrıntıların.
mesela yani aklıma geldi.
karımıyım neyim bilmiyorum ama..
göğüs uçlarımın yalanmasından ve emilmesine bayılıyorum..,
hemde soldaki daha çok hoşuma gidiyor.
JoKeR yazan:
bu dunyada seks ustune herseyi anladim da senin bu meme ucunu anlamadim ben arkadas!Alıntı:
bak ben bu başlığı çok sevdim ama nedense ilgi bir anda kesildi. İnsan yazınca daha bir farkına varıyor gereksiz ayrıntıların.
benim icin harbi muamma:)
nasil duyarli olabilir ya?
yok arkadas valla basmiyor kafam buna!
not: hersyei derken sheet isini hastaliga yakin buldum! onu ayri tutuyorum! cis bir yerde ilginc! ayak normal el normal! normal zaten normal!
fakat senin bu memen nedir yahu :laugh: :laugh: :laugh:
su erkegin havlu ile yanima gelisini severim ben ya!
belinin hafif altindan saracak ama!
orada iki kas asagi dogru iniyor ya
ben onlara bitiyorum!
!
Wonder Women yazan:
hayatımda bir kadından aldığım ilk cinsel iltifat.Alıntı:
JoKeR yazan:
bu dunyada seks ustune herseyi anladim da senin bu meme ucunu anlamadim ben arkadas!Alıntı:
benim icin harbi muamma:)
nasil duyarli olabilir ya?
yok arkadas valla basmiyor kafam buna!
not: hersyei derken sheet isini hastaliga yakin buldum! onu ayri tutuyorum! cis bir yerde ilginc! ayak normal el normal! normal zaten normal!
fakat senin bu memen nedir yahu :laugh: :laugh: :laugh:
\"senin göğüs uçlarına bayılıyorum, çok seksiler\" idi.
belki de oradan kalma bişidir.
düşünsene. seks kafanda bir hayal. bi kızın elini bile tutumamışsın..
öyle sakso falan hikaye hayallarin sevdiğin kızla öpüşmek üzere kurulu..
hayali geçtim rüyalarında bile elini tutuyor en fazla öpüşüyorsun..
bu ahval ve şerait içinde
bir kız plajda böyle söylüyor
hemde başbaşken söylemiyor..
diğerlerinin yanında.
ilk cinsel iltifatımı meme uçlarıma aldım ben hey heeey :) :woohoo: :woohoo: