Cvp:Yeter artık bunaldım aq
Slm gençlik. Geçen hafta yazmıştım buraya. Devamını yazmam gerektiğini düşündüm okuyanlar bilir.
Kız bugün geldi ders çalışalım dedi. Aynen Blackin dediklerini dedim kıza. Sana yalan söylemedim. Ama çok istiyorsan kahve alırım dedi.
Al dedim. Aldı ve ders çalıştık yine. Sonra kızın samimi olduğu ortak bi kız arkadaşımız var o da yanımıza geldi yaklaşık 1 saat sohbet ettik. Onları gülme krizine soktum.
Baya bi eğlendirdim onları. Kız arkadaşından geçer not aldığımı düşünüyorum. Kız sanki sevgiliymişiz gibi bi şeyler söyledi benim hedefe. Ne dediğini bilmiyorum ama şüphelendi
Diğer çocuğun onları benim gibi eğlendirdiğini hiç sanmıyorum, Benim gibi eğlenceli biri olmadığından eminim.
Ama dün akşam msnde kıza dayanamayıp teklif açmıştım. Dengemi bozmuştu kafamı duman etti ne olacaksa olsun dedim. bi anda teklif açmtım msnde. Benim zaten bi erkek arkadaşım var seni öldürürüm manyak filan demişti ama bugün sanki hiç bi şey olmamış gibi geldi yanıma oturdu ders çalışalım dedi.
Ne olacak bu kızla benim durumum ben de merak ediyorum :)
Daha önce de söyledim yine söylüyorum.Sikmeye odaklan hunharca sik hard yap bidaha kimseye vermesin senden sonra:)bu kıza başka şekil yaklaşamazsın sevgilisnden ayrılmasını bekleme felan geçelim bunları devir hız devri.Neden sürekli kıza açılıyosun onu anlamadım o eğlenceli anların birini güzel bi ortama taşısan bi şekilde artık bara mı tavernaya mı nereye götürürsün tüm arkadaş grubunu eve toplayıp partimi verirsin uyduruktan sahte doğum gunu partisi mi düzenlersin bilmiyorum.tut öp düşünme böyle ayrıntılar.özelllikle sarhoşsa hatırlamıyoruma getirir sende ne olduki hatırlanacak dersin.bu senin kıza uyuz oldum ben söylim.Kibarlaşıyorum fuckclose yap
bu arada diğer cocuğa karşı kin besleme bilemezsin iyi mi kötümü olduğunu.Kız onda bişey bulmuş demekki.konumuz o değil prensip olarak aslıda onun cevresinde ne kadar kız varsa indirmen gerekir senin ama takmışsın illa bu illa bu diye.cevreyi kaçırıyosun ama sik :)
bak sana çok basit birkaç tavsiye vereyim ileriki hayatında
teklif açmak diye birşey yoktur, teklif etmek vardır.
kıza çıkma teklif edilmez, teklif hiç açılmaz, açık artırma mı bu amına koyim be panpa.
hele hele kıza MSNDE HİÇ BİR ŞEKİLDE TEKLİF EDİLMEZ, BU KENDİ GÖTÜNE GÜVENİP KIZIN KARŞISINDA BİŞEY SÖYLEYEMEYEN EZİK, ÖZGÜVENSİZ VE İÇE KAPANIK PESİMİST İNSANLARIN KENDİLERİNİ AVUTMA YOLUDUR.
msnden teklif etmekmiş
töbe allam.
p.s: sorunum seninle değil, olayın kendisiyle
msnden teklif
hay allahım.
teklif?
hay allahım.
lütfen sözlüğünden teklif açmak gibi saçma bir terimi çıkar, inan bana daha rahat ediceksin
bak bak adam ne demiş bak;
teklif açmak : güney doğu yöresinde veya doğunun genelinde gençlerin kullandiği, bizlerde teklif etmek anlamina gelen söz öbeği.
http://www.meydansozluk.com/bak/teklif+acmak
o yörenin kültürüyle anca o yörenin kızlarını tavlarsın, evlenmeden seks yok kültürü.
Laf dinlemeyene akıl verilmez
Emegime yazık
Git kırmızı Gül al seni seviyorum filan de sen evladım
Yallah
Konu kapanmıştır benim icin
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Laf dinlemeyene akıl verilmez
Emegime yazık
Git kırmızı Gül al seni seviyorum filan de sen evladım
Yallah
Konu kapanmıştır benim icin
Vay arkadaş dar ağacına çektiniz bizi ya öğrenmeye çalışıyoruz burda. neden böyle sert davranıyorsunuz.
Öyle kolay olsaydı bazı şeyler zaten süper olsaydım sizden niye yardım isteyim.
Her yapma dediğiniz şeyi yapmayabilseydik zaten sorun olmazdı.
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
teklif açmak : güney doğu yöresinde veya doğunun genelinde gençlerin kullandiği, bizlerde teklif etmek anlamina gelen söz öbeği.
o yörenin kültürüyle anca o yörenin kızlarını tavlarsın, evlenmeden seks yok kültürü.
ayrıca richy pich ben de güneydoğuluyum öyle küçümseyici bi dil kullanmanı şiddetle kınıyorum.
Hivron yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
ayrıca richy pich ben de güneydoğuluyum öyle küçümseyici bi dil kullanmanı şiddetle kınıyorum.
Sakinleş, kızacak bozzulacak hiç bir şey yok.
Bu başlığı baştan sona oku ve uygulamaya çalış
Bazı şeyler bir anda olmuyor, buradaki herkes bunun gibi dönemlerden geçti.
Elinden geleni yap yeter, kimse senden mükemmel olmanı beklemiyor.
Buraya post atan insanların tek istedikleri duvara konuşmadıklarına ikna olmak.
Sen onlara elindeki kıvılcımı göster, cemiyet sana barut verecektir.
Eğer uygulamaya çalışmassaydım zaten hiç soru bile sormazdım. Karşınız da duvar yok insan var.