Aman :D sanki bakacak oda doğrumu diye :P neyse graham bell o kadar uğraşmış bizde kullanalım derim olmazmı?
Yazdırılabilir Görünüm
Aman :D sanki bakacak oda doğrumu diye :P neyse graham bell o kadar uğraşmış bizde kullanalım derim olmazmı?
20 dakika önce 100 tana fotokopi çektirmeye gittim.
Aramızdaki diyalog pek renkli değildi.
B: Selam bana şundan 100 tane fotokopi çekermisin?
K: Tamam çekiyim
B: Dün çok acelen vardı heralde birde beni görünce şok olmuş gibi oldun :)
K: Evet düün bankada iş vardı dekont yetiştirmem gerekiyordu
B: hmm bu konularda iyiysen banada yardımcı olabilirsin :)
K: Sadece hafif gülümsedi
B: Tırnaklar için gereken vitanimler e ve d vitaminleriymiş
K: Nasıl ? haa geçenki olay kuura bakma pek aklımda tutamıyorum olayları :)
B: Önemli değil :) şimdi hatırlamış oldun
Fotokopi bitti ve kızdan poşet istedimoda yanındaki ablaya söyledi ve o verdi iyi günler diyerek ona baktım ama o bakmadı :( bilemiyorum ne yapıcağım
Arkadaştan öğrendim her sabah saat 9:30 da simit almaya gidiyormuş o zman çekip konuşuyum diyorum iyice sıkılmaya başladım siz ne dersiniz?
kanka bu kız sanki ilgisini kaybetmiş gibi geldi
Yeni bi film çevir bence tanıdığın bi kız arkın varsa tak koluna gir içeri onunla beraber kartpostalı al ama kızın yüzüne hiç bakma ablayla konuş çık git.
Böylece çok pis merak uyandırırsın benden söylemesi :laugh: :laugh:
Sanki bir öyle bir böyle gibi kafamı karıştırmaya çalışıyor heralde,başarılıda oluyormu ne :)
Fakat benim gittiğimde ablanın erkek akrdeşide vardı (adam 35 yaşında evli belirtiyim) acaba ondanmı çekindi.
Yoksa canımı sıkkındı,ailesiylemi kavga etti,özel günüdemiydi bunlarda oalsılık :)
Hemen kötü düşünüyorum :)
Rookie yazan:
Böyle başlayan yazını okudum. bunu okuyan hiç kimsenin, ben bir umudu olacağını sanmıyorum.Alıntı:
20 dakika önce 100 tana fotokopi çektirmeye gittim.
Aramızdaki diyalog pek renkli değildi.
çekim olmamış gibi, belki merak olmuştur ama seninle düşünmüyordur.
ya da ablayla nasıl konuştuysan bence ona kur yaptığını düşünüyor da olabilir.
İyiye yoramıyorum. Bu abla senin o kıza yazıldığını anlamış ve kıza eksi yönde işlemiş olma ihtimalini de aklına getir.
Umarım senin düşündüğün gibidir. bunu öğrenmek için bir daha gitmende fayda var. ya da çekip kenara konuş ama kaybetme ihtimalini göze alman lazım.
Bu kızı, seni, bu ortamı bilmediğimiz için sadece yazdıklarınla benim yaşadıklarımı gözlerimin önüne getirerek, boşlukları doldurarak fikir beyan ediyorum. aynen yapmak zorunda değilsin. sadece daha geniş düşün. ve sadece kendin düşün.
İstediğin sonuca en kısa zamanda varman dileklerimle,
ne fotokopisi çektirdin ?
Evet gençler artık son noktaya geldik kızla normal bir şekilde muhabbetimi yapıyorum kırtasiyeye gidince artık burası tamamdır şahsi kanaatim.
Bugün işe biraz geç ve farklı yoldan geldim ve kızı gördüm ama caddeyi geçtim arabayı bırakıp inemedim neyse nerden geldiğini artık biliyorum.
Jokerin dediklerinin hepsini uyguladım ve son 1 haftaya yakındır pek gitmedim ve kızı dışarda gördüm bunu teyid için arkadaşıma sordum oda kızın oturduğu yere yakın oturuyor şöyle dedi : Kız heykelin alt caddesinden geliyor ve bugün onayladım :D
Şimdi yarın kızı orda bekleyeceğim zaten muhasebecilik yaptığım için müşterimin kuruyemiş dükkanının önünden geçiyor orda işim varmış gibi beklerim fakat kahve bahnesi için güzel bir fikire ihtiyacım var bu konuda lütfen bana yardımcı olun kızı görünce şaşırıyorum :)
Yardımlarınızı bekliyorum....
bende merak ediyordum ne oldu acaba diye. sezon finalini yaptı da benim mi haberim yok dedim :)
Fotokopi çektirdirme olayından sonra bir gelişme olmadı mı?
Kızla kahve içme teklifi güzelde ne zaman öğlen mi sabah mı içeceksiniz? birde, esnaf çalışanlarının genelde öğle paydosu diye bişey olmaz. sabah girerler akşam çıkarlar. yemeklerini bile içerde yerler. mesaisinin başlamasına yakın iş yerine gitmek üzere yola çıkacağına göre sabah sana ayıracak bir zamanı olacak mı acaba? şüpheli.
Bu konuda detay verebilir misin? fikir senin çünkü. bu konuda atladığın bir detay olmasın. Yorum yapacak arkadaşlar daha fazla detay bekliyor senden.
yine de düşüncemi söyleyim.
sabah karşılaşan ben olsam ayak üstü sohbet ederim.
mail, face ya da telefondan birini aldın mı tamamdır o zaman herhalde.
Fotokopi olayı resmi evrak için gittim :) Cokerin yüreğine indiriyordum.
Face yok 2 kız arkadaşımada sordum yok dedi diyorlar.Çalıştığı yerin sahibinin facesine bakıyorum ark listesindede yok :)
SAbah içemezyiz amacım ya akşam çıkışta yada hafta sonu mühim değil zaten ayak üstü konuşup şu gün kahve içelim demek o aradada telini almak msn felan olmasın uzar iş belki kız msnye girmiyordur bilemiyorum.
Tariz demişsinki sabah ayak üstü sohbet ederim aslında güzel fikir fakat dediğim gibi yaşadığım yer küçük bir yer çoğu kız birisiyle görünmek istemiyor.Adı çıkacağına canı çıksın hesabı :)
Fazla uzatmadan şu 2 kısmı yapmak istiyorum
1-Kahveye ikna etmek
2-Telini almak
Vay aq bi kızı ayarlayıpta çıkamdım :D
küçük yerlerde artık açıldı :)
küçük not kağıtlarına mani yaz istersen :)
şaka bir yana aleni konuşmak zor olur. en iyisi iş yerine telefon aç.