Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
Rookie yazan:
Alıntı:
Beğendiğine gerçekten sevindim bu arada o mesajı pazar akşamı attım :)
P.tesiden itibaren gayet yerinde bir iletişim içerisindeyiz en önemlisi fazla üstüne düşmüyorum ve söylediklerini çok iyi tartıyorum hergün görüşmüyoruz günde max 6 tane msj atıyoruz böylesi gerçekten iyi ve aradığımızda birbirimize anlatacak şeylerimiz oluyor..
ve böylece kimsenin g*tüne girmek zorunda kalmıyor.
Adam gibi efendice oyun oynanıyor. 2 tarafta mutlu oluyor ;)
JoKeR yazan:
Alıntı:
Alıntı:
Şöyleki; güven problemi yaratıyor olabilir bu dengesizlik.Dıştan bakınca senin hayatın süper..Altında araba üst baş fiyaka.Konusma falan iyi,qarı bekli şöyle diyor olabilir \"Ya bu adam beni ne etsin,düdükleyecek domaltacak sonra buruşturulmuş kirletilmiş bir mendil gibi bir köşeçiğe atacak seni kızım boşver\" tam 3lüğü dıkacakkene blok yiyebilirz.Neetekim yurdum hatunu eziktir.Pek güzele iyiye kendini yakıştıramaz.
aslında olayı hem çok iyi tahlil etmiş hem de sıçmış batırmışsın..
tahlilin iyi kısmı kızın seninle yaşayacaklarını fark etmesi.
sıçma kısmı ise eziktir kendini güzele iyiye yakıştıramaz denmesi
bilakis türkiş qarılar haddini pek bilmez kendini sıklıkla hak ettiğinden güzele ve iyiye yakıştırır.
bu sebeptendir genelde kocaman pırlanalar, pahalı gelinlikler, o biçim perdeler ve garibek aksesuarlar eşliğinde evlenemk istemeleri.
türkiş qarısı çok şey ister erkeğinden hadsiz ve fütursuzca.
Reyiz türkiş karısının nasıl hadsiz hudutsuz olduğunu çok pis bilirim.. :woohoo:
Çok şey istemek sınır bilmemek; kendini DEĞERSİZ GÖRMEYE mani değildir.Bilakis o değersizliğin farkına varıp bir anda değersizliğe maskeleme çabasıdır sınır bilmemek.Bazı familyalar böyledir.
Evliliğin tek amaç olduğu,hep o dahayı istemelerin, ana temeline inersek bir sosyopisikolocik bir gerçekleğe ulaşırız; :kiss:
Türk kadının kendini değersiz görmesi...
hayatla ve kendisiyle herhangi bir değer oluşturamaması..
inanılmaz derecede yüzeysel olmaları..
Pipi zihinli olmaları...
Beyinsel ve amsal özgürlüklerini yakalayamamış olmaları...
Sinirleniyorum arqadaş;1 kere türkiş qarılar istemeyi bilmiyor.Kendiselliklerini yakalayamadıkları içün istemeyide beceremiyorlar..Sonuç;hep dahayı isteyen nevrotik kurbağalara dönüyorlar.
La havle..
Şıçanza vaziyettinden kurtulma için yapmadım vallahi böle
wizard yazan:
Alıntı:
Rookie yazan:
Alıntı:
Beğendiğine gerçekten sevindim bu arada o mesajı pazar akşamı attım :)
P.tesiden itibaren gayet yerinde bir iletişim içerisindeyiz en önemlisi fazla üstüne düşmüyorum ve söylediklerini çok iyi tartıyorum hergün görüşmüyoruz günde max 6 tane msj atıyoruz böylesi gerçekten iyi ve aradığımızda birbirimize anlatacak şeylerimiz oluyor..
ve böylece kimsenin g*tüne girmek zorunda kalmıyor.
Adam gibi efendice oyun oynanıyor. 2 tarafta mutlu oluyor ;)
Aynen öyle rahat ve sakin bir hayat :)
Alıntı:
içimden oh aq hep banamı gircek birazda sana girsin dedim
:laugh: :laugh:
ha ah ah bayıldımburada güldüm. Neydi esas sıkıntımız ?
MUHTAÇLIK
Üzerine fazla dşünce muhtaç izlenimi verdik. Sonra 3 gün görünmedik.Ayralı mesajı kaynattık..
obara...
dedim sana yine diyeceğim..
senin hayatın onunkinden güzel ve pipin var
kıymetini bil..
Tam yenge oldu mu yenge close yaz...
bu konu burada kalsın :)
Bu olayda son durum nedir merak ettim :D
Son durum kızın bana ayak uyduramadığını gördüm ve sadece arkadaş kalmak istediğimi söyledim içimden bir şey gelmiyor ona karşı :)
Bu arada artık ben cevap vermesem bile günaydın msjları iyi geceler msjlarını eksik etmiyor ve 2-3 günde bir arıyor özet olarak ilişki istiyor ama ben onunla istemiyorum çünkü daha kaliteli kızlarla tanıştım :)
İşte bu yüzden cemiyeti seviyorum, bu aralar fazla girmiyorum 2 dersim var alttan onları vermek için çalışıyorum bitince son gaz devam :)
Rookie yazan:
Alıntı:
Son durum kızın bana ayak uyduramadığını gördüm ve sadece arkadaş kalmak istediğimi söyledim içimden bir şey gelmiyor ona karşı :)
Bu arada artık ben cevap vermesem bile günaydın msjları iyi geceler msjlarını eksik etmiyor ve 2-3 günde bir arıyor özet olarak ilişki istiyor ama ben onunla istemiyorum çünkü daha kaliteli kızlarla tanıştım :)
İşte bu yüzden cemiyeti seviyorum, bu aralar fazla girmiyorum 2 dersim var alttan onları vermek için çalışıyorum bitince son gaz devam :)
hep onlar bizimi yedeğe atacak.artık bizim yedekleme zamanımız geldi:D
kırtasiyecinin sonu :)
yakışır :D