Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
AYAZ yazan:
Alıntı:
minnör yazan:
Alıntı:
Bir de sen ne diye bu kadar takıyorsun ki bunu, milletin derdi yatacak kadın bulamamak . Bırak yaşın 24 tadını çıkar. Yani hiç mi güzel duygusal yoğunluğu olan bir ilişkin olmadı ki?
Hem bunları görecek birileri çıkacaktır karşına.
Gittiğin hedeflerde zeka ve kültürü kriter olarak üstlere getirirsen karşılaştığın durumlarda düzelmeler olacağına inanıyorum.
Duygusal yoğunluk mu :) Benim adam akıllı seven bir kadın bile olmadı, sırf etraflarına hava atmak için görüntü olayını kullandılar. O dediğin zeka ve kültürel sistemide bende oldukça var ama görüntü bunların önüne geçiyor. Yani aslında biliyor musun artık alışmam gerekecek bu olaya. Çünkü artık inancım da kalmadı elimi tutup adam akıllı beni sevecek bir kadının olabileceğine.
Bazen yanlış kişiler çıkar karşına ve hep böyle olacak sanırsın. Ama değişir, değişecektir.
Bahsettiğim şeyler de sende değil hedeflerinde olmalı diyorum zeka ve kültür !!!
Sevgililerini Internet üzerinden bulmaya çalış.
Profiline foto koyma.
1 haftada bunalıma girip haline şükredeceksin.
Gökhan X / bok yazan:
Alıntı:
Sevgililerini Internet üzerinden bulmaya çalış.
Profiline foto koyma.
1 haftada bunalıma girip haline şükredeceksin.
Internet uzerinde ki kızlar ne kadar sağlam olur ki? Tartışılır..
paspal giyin saçını düzeltmeden çık,mümkünse gözlük tak ; kütüphanelere d&r tarzı kitap okuyan biraz daha kültürlü kızların bulunduğu mekanlara takıl hoşuna giden kızlarla sen konuş
bu arada kendini geliştirmeyi de unutma ;)
cuteboy020 yazan:
Alıntı:
paspal giyin saçını düzeltmeden çık,mümkünse gözlük tak ; kütüphanelere d&r tarzı kitap okuyan biraz daha kültürlü kızların bulunduğu mekanlara takıl hoşuna giden kızlarla sen konuş
bu arada kendini geliştirmeyi de unutma ;)
2. bir ayaz çıkar ortaya diyorsun. Beğendim bunu, en kısa zamanda deniyorum.
AYAZ yazan:
Alıntı:
oceanfx yazan:
Alıntı:
Tanımadığın kızlarla aranda bağ kurmak için görüntünün iyi olması gerekir. Bu kozunu iyi kullanmalısın..
Yeterince kullandım biliyor musun? Bıktım.
Daha ne istiyorsun be arkadaşım? Ben bu kadar yakışıklı oluyum, kızın ne şekilde geldiği önemli değil deyip, hepsine ayarı veririm. Yürü be aslanım kim tutar seni, bırak seni görüntün için beğensinler boşver sen onlarla vakit geçirmeye ve birlikte olmaya bak..
oceanfx yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
oceanfx yazan:
Alıntı:
Tanımadığın kızlarla aranda bağ kurmak için görüntünün iyi olması gerekir. Bu kozunu iyi kullanmalısın..
Daha ne istiyorsun be arkadaşım? Ben bu kadar yakışıklı oluyum, kızın ne şekilde geldiği önemli değil deyip, hepsine ayarı veririm. Yürü be aslanım kim tutar seni, bırak seni görüntün için beğensinler boşver sen onlarla vakit geçirmeye ve birlikte olmaya bak..
Arkadaş nediyorsun sen ya? Kendimi bir makina görüp, hepsiyle birlike olayım yani? Bizde insanız, bizimde sevgiye ihtiyacımız var. Bunu unutmamak gerekir.
AYAZ yazan:
Alıntı:
oceanfx yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
oceanfx yazan:
Alıntı:
Arkadaş nediyorsun sen ya? Kendimi bir makina görüp, hepsiyle birlike olayım yani? Bizde insanız, bizimde sevgiye ihtiyacımız var. Bunu unutmamak gerekir.
Şu son cümleyi bir erkekten duymak cidden güzel.Sanırım şu biz de insanız kısmının unutulduğu bir süreçteyiz. O boşluk da bizi bir yerlere sürükleyip duruyor.
Olacak Ayaz merak etme!
Güzellik/yakışıklılık ödül olduğu kadar cezadır insana...
Maalesef !
Ama bir yerde biri mutlaka vardır seni anlayacak. Aklı başında birçok kız da senin gibi ...
Hem mutlaka sende de yanlış olan bir şey vardır. Belki istediğin şeyin aksi bir izlenim bırakıyorsun karşı tarafta. Yani vücut dilin aklından geçenleri yansıtmıyor olabilir.
Sana Joker ve Wonder tavsiyeleri lazım aslında !
minnör yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
oceanfx yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
oceanfx yazan:
Alıntı:
Şu son cümleyi bir erkekten duymak cidden güzel.Sanırım şu biz de insanız kısmının unutulduğu bir süreçteyiz. O boşluk da bizi bir yerlere sürükleyip duruyor.
Olacak Ayaz merak etme!
Güzellik/yakışıklılık ödül olduğu kadar cezadır insana...
Maalesef !
Ama bir yerde biri mutlaka vardır seni anlayacak. Aklı başında birçok kız da senin gibi ...
Hem mutlaka sende de yanlış olan bir şey vardır. Belki istediğin şeyin aksi bir izlenim bırakıyorsun karşı tarafta. Yani vücut dilin aklından geçenleri yansıtmıyor olabilir.
Sana Joker ve Wonder tavsiyeleri lazım aslında !
İnşallah dediğin gibi olur..
Madem bu kadar doydun olaya, neden bi müddet sallamıyosun? Ne aşksızlık nede sekssizlik adamı öldürmüyor merak etme (aslında tersi daha doğru olabiliyor). Bırak bu işleri canın ne istiyosa onu yap madem bi süre.