Hivron yazan:
Alıntı:
Oh be tam istediğim cevap buydu valla. Jokerin dediği gibi öfke kontrolü. Kızıp trip atmak yok. KIzın kafasındaki seçeneklerden neden birini eliyeyim ki öfkeme yenilerek. Kendimi ayağıma niye sıkayım ki çok haklısın. Ne küsmek ne de götünü kaldırıp her halini kabul etmek.
Valla yoksa yarın gidip meme göt dağıtacaktım kızın ağzına sıçacaktım :laugh: Siz bu işi biliyorsunuz valla.
Peki ya o zaman diğer soruma da cevap verirsen tam süper olacak be üstat. O da şu ki Çekim sağladığımız bi kızı, yani tanışıp muhabbet kurup etkilediğimiz ve bizden hoşlanan bi kızı bağlamak için ona karşı ilgimizi nasıl etmeliyiz. Ondan hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz. Gidip de senden hoşlanıyorum dememiz gerektiğini öğrendim artık. Eskiden onu da yapmıştım :laugh:
Ama işte o teklifin yerine ne yapabiliriz ne söyleyebiliriz. İlgiyi nasıl belli edecez. bunu da bi öğrenebilsem tam olacak.
:)
Bir kere ofke kontrolu çok önemli! Sana dediğim gibi gelip özür dilemeye çalıştığında öyle öfkeli boğa olma, hata yapan o, kıvrandır biraz, gel bakalım yalancı kedi de, ya bak şöyle böyle filan diyecek! sen elini dudaklarına götürüp shıısssslıyacaksın mesela!
gözünü dikip kıza gerek yok diyeceksin
ayağını uzatıp git bana bir kahve getir bakalım.. ders çalışmayacaksın pat diye! bir süre egleneceksin böyle!
o gün ders çalışmayacaksın! oynacaksın işte!
burada mesele kızı ısındırmaktır!
adı konulmamış bir şekilde iki kişilik bir dünya yaratacaksın! kızla flört edeceksin! çok açıkça onun önünde diğer kızlarla flört etme! gerek yok! kızın 18 yaşında olduğunu sanıyırum. gereksiz poposu kalkık olur!
inan bana sana ihtiyacı yoktur onun!
çoğu kız böyledir!
başbaşa kalacaksın!
yakınlaşacaksın
yakınlaşacaksın
dokunacaksın
dokunacaksın
çok yakınlasacaksın!
oyun oynayacaksın oynacaksın oynacaksın! o kesinlikle senle oynamaya başlayacak! sevgililik oyunu oynayacaksın! yaşlı evli bir çifti oynayacaksınız! iki küçük çocuğu oynayacaksınız! onun küçük kız yada prenses olmasına izin verecekisn. bla bla bla
sonra da kızı öpeceksin! olacak bitecek
kimseye hoşlandım sevdim öldüm bittim demeyin
bak bütün dizilere kimse aşkını ilan etmiyor
aşkını ilan eden amele tayfası olarak kalıyor
kız aşkını söylemeyen
ona başka şeyler söyleyen adamlara aşık oluyor!
kadınlarla ilgilenin. deli gibi ilgilenin onlarla
dokunun saçlarını okşayın! korkma deyin! üşüdün mü diyin! hiç bir şey yokmuş gibi yanından geçerken masasına bir çikolata bırakın ve arkanıza bile dönüp bakmayın! göz kırpın! umursamaz olun! ama çok ilgilenin! dayanamazlar!
ama herkesle ilgilenin! ters huysuz değil
eglenceli ve hassas ama özgür çocuk kartını oynayın!
onlar sizi öper merak etmeyin:)