Ortak iş yapmak insanlarda duygu bağı kurulmasına yardımcı oluyor dostum.
Bir dahaki kartpostal alışında, kıza birlikte seçmeyi teklif edebilirsin :) Hem beraber konuşma fırsatı yaratır hem de yakınlaşma sağlar B)
Yazdırılabilir Görünüm
Bir dahaki kartpostal alışında, kıza birlikte seçmeyi teklif edebilirsin :) Hem beraber konuşma fırsatı yaratır hem de yakınlaşma sağlar B)
divane yazan:
Katılmıyorum abla var. Radara yakalanirsinAlıntı:
divane @
Abladan uzak durmak istiyorum yeteri kadar aramızda samimiyet var onu korumak istiyorum,aslında bugün ortak arkadaşım kızın telini veriyimmi dedi ama ben istemedim adını kendi söylediği gibi telinide kendisi versin istedim beleşe yatmayayım :D
Valla dediğin gibi sıçmazsam bu iş olur inş. Cokerim :)
Ablanın radara bi şekilde yakalanacak zaten dostum ama nasıl olur orası mechul :D
Tanışalım önce,telini alıyım birde kahve içelim sonra girsede olur heralde :D
divane yazan:
Ablanin radara yakalanmadan teli aldı mı tamam B)Alıntı:
Ablanın radara bi şekilde yakalanacak zaten dostum ama nasıl olur orası mechul :D
@emreege21 merakla neler olacağını merak ediyorum :)
@JoKer Telefonunu alması için sağlam bir taktik önerin var mı dostum, biz de faydanalım aklımızda bulunsun :)
Ben kız olsam hergün kartpostal almaya gelen birine hayatta vermezdim. eyvallah güzel satmışsın günlük tutuyorum tarzı ama böbreğimi çalcak biriyle aynı potansiyeldesin. Kartpostal işini bırak bence ;)
Sen gel fotokopi işine gir her gün her saat gidebilirsin böylece
Kız kırtasiyede çalışıyosa fotokopi makinasıda vardır. Al eline bir tomar kağıt aralara boş kağıtlar karıştır. Ayrı kağıtların üstüne kalın uçlu kalemle
-Neden her gün kartpostal almaya geliyorum?
-Neden buraya geldiğimde sürekli heyecanlanıyorum.
-Neden senle daha yakın olmak istiyorum.
-Ben cevapları bilmiyorum
-eğer sen biliyosan şu saatte şurda ol ya da telim şu yazarsın.
Kızdan fotokopi çekmesini istersin kız çekerken bunları okur
Bunun olabilitesi varsa geliştirilebilir. Kızın ne tepki vereceğini bilmiyosan kartpostal kısımlarını çıkarırsın. Kız çekerken bunları görünce verdiği tepki beklediğin gibi olmazsa \"sen yanlış anladın arkadaş bir kızdan hoşlanıyo ona çektiriyorum. sen kendinemi sandın? :) Başkalarının özel şeylerini okumak çok ayıp bişey\" deyip kıvırırsın.
Fotokopi yoksa veya bu kız çekmiyosa yatar bu dediklerim
Not:Mesajların hepsini okumadım ilk biriki mesajdan çıkardığım kadarıyla bunu yazıyorum saçmalıyoda olabilirim. :silly:
divane @
Vallahi bende merakla bekliyorum :)
Black @
Çok güzel bir fikir ben kıza fotokopi çektiririm fakat abla meraklı oda gelir yanına eğer içerde müşteri yoksa yada gelirse sorun olmaz.
telefonunu almak için bir 10 dk sohbetin ardından (elimden geldiğince en güzel şeyleri söyleyeceğim) muhabbet güzel geçerse şimdi gitmem lazım fakat seninle bu güzel sohbeti devam ettirmek istiyorum :) kitle iletişim araçalrından telefonu kullanalım diyorum diyerek alabilirim diye düşünüyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin :)
emreege21 yazan:
Alıntı:
divane @
Vallahi bende merakla bekliyorum :)
Black @
Çok güzel bir fikir ben kıza fotokopi çektiririm fakat abla meraklı oda gelir yanına eğer içerde müşteri yoksa yada gelirse sorun olmaz.
telefonunu almak için bir 10 dk sohbetin ardından (elimden geldiğince en güzel şeyleri söyleyeceğim) muhabbet güzel geçerse şimdi gitmem lazım fakat seninle bu güzel sohbeti devam ettirmek istiyorum :) kitle iletişim araçalrından telefonu kullanalım diyorum diyerek alabilirim diye düşünüyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin :)
Var
Telefon bir kitle iletisim araci degildir
Televizyon radyo gazete KİA dir
Gerisi hooos :D