Üstadın taktiği çalmasamıydım :)
Yazdırılabilir Görünüm
@JoKeR bir ikidir aklıma geliyor yazmadan edemeyeceğim
işine gelmiyor tarzı yakıştırmaları kabul etmiyorum ben buradaki eleştirileri ve önerileri çok değerli buluyorum
Abi siz niye bridget jones ayarında tanışıp görüşüyorsunuz kızlarla?
Konu dans kursuna geldi.
Kız: Bende dansa başlamak istiyorum yea
Sen: Bence sende o göt yok. Yani salsaya gidecek kadar/ Bence başla kalçaların iyi gözüküyor./ Dans ederken seksi olacağını düşünüyorum
Kendinizi sürekli sürekli friendzone attırıyorsunuz sonra bu kızlar neden bizimle buluşmuyor. Çünkü geri kalan 5545484745 milyon yakışıklı erkek gibisiniz.
Bu arada şu lafı da yanlış anlamayın. Yakışıklılık önemli. Hatta o kafanın içinde beyin varsa +10 yaz.
Biz önemsiz demiyoruz. Tezimiz şu. Bu adamların büyük kısmı zaten mallık yapacağından akıllı olun diğer durumları toparlayın (giyim kuşam konuşma hareket vucut) ve yakışıklılık eksiğinizi bu araçlarla kapatın.
Yoksa nasıl yakışıklılık önemli değil amk. Bir kere daha az test edilirsin
@herşeyibilenadam hocam şu durumdan aşırı yoruldum bıkkınlık geldi artık olmuyor olmuyor olmuyor. ayrıca ttam anlayamadım bridget jones gibi derken
yanlışımı biraz daha açsana
nasıl konuşcaz ki
üslupta neyi değiştirmek gerek
Benim anladigim -daha cesur ol, imalarda bulun, flört et-
sağol verdict ben somut olarak görmeden anlayamıyorum örnekle gösterebilir misin
Olmaz gösteremem :) Yanlış olmasın. Ki bu sadece benim çıkardığım anlam. Hbanin verdiği konuşma örneklerini incele bence. Sende o göt yok, olabilir fiziğin güzel vs demiş ya
he tamam şimdi biraz anladım :)
kızı aradım telefonu açsa beş dk kadar konuşup kapatacaktım. Açan olmadı. Yarım saat sonra mesaj attı “hey aramışsın duymadım†diye. Ben de “öylesine aradım†dedim. “okkeeey†dedi.
ilgilenen biri olsa naber napıyorsun diye sorar—> sormadı—> ilgisini kaybetti diye yorumladım doğru mu ? buluştuğumuz geceden sonra bir hafta geçti. o süreçte hiç yazmamıştım. yanlış mı yapmışım? doğrusu ne olurdu? sıçışımı nasıl toparlarım bu kızda ? önerisi olan