Durumuna sevindim :)
Yazdırılabilir Görünüm
Durumuna sevindim :)
eyvallah kardeşim daha iyiyim artık
Ee daha daha nasılsın anlatsana biraz (:
iç güveysinden hallice :D
ilk mesajda Dangerous'un verdiği cevabı okudum bir tek, diğerlerinin üzerinden üstünkörü geçtim..
Ben de şunları söyleyeceğim:
Öncelikle rahat olan kızlarla takılacak arkadaşların da rahatlamaları gerekiyor. Hatta daha da gevşek olmaları gerekiyor. Madem kız başka erkek arkadaşlarının evinde takılıyor ve sen bundan rahatsızsan, bu durumu baskı ile, kavga ile değiştiremezsin, kadının olgusu böyle öyle yaşamayı seviyor olabilir. Hayatında sen yokken de öyle bir insandı. Bunu kabul edip sen de senin hayatına kimsenin karışmasına izin vermeyeceksin. Böyle güvenemiyorum diyorsan, o kadınla sevgili olmayacaksın bu kadar basit. O zaten öyle yaşıyordu, sen sonradan geldin derim.
Bunu hayatıma giren kadınlara ben de yapıyorum, ya nereye gidiyorsun kızlar vardır orada. Evet var, evet gidiyorum. Sen yokken de gidiyordum.. Ben böyleyim sosyalim, arkadaşlarım çevrem var böyle yaşıyorum. Bununla ilgili bir sorunun mu var? derim, eğer varsa üzülerek bu durumu değiştiremeyeceğimi söylerim. Sevgili olmamız, sevişiyor olmamız, öpüşüyor olmamız benim ne yapacağıma karar vereceği anlamına gelmiyor kadının..
Bu durumlarda rahat davranmayınca, karşıda iyice bir direnç oluşuyor ve kıskanan tarafın büyük zararına oluşacak şeyler mutlaka gelişiyor diyebilirim. Kadınınızı iyi tanıyın, kadın fettan bir sex makinesi de olabilir,sizinle konuşurken aynı anda 2 sevgilisi daha olabilir,suratına bakıp aa ne kadar masum demeyin.
Rahat kadını da, daha rahat olarak kendine bağlayabilirsin. Çok sallamayıp, anlayışlı olarak.. Zaten şok olup, ne yaptıklarını yapacaklarını söyleyip kendileri bağlanıyorlar. Sen niye beni merak etmiyorsun diye kudururlar bu sefer :). Zaten kadına güveniyorsan da gitsin, gezsin, takılsın, rahatlasın da seni de rahat bıraksın, aslında kendine güveniyorsan demeliydim. Çünkü bir kadın güçlü bir erkeği yalnız bırakmak istemez, kadının alfa bir sevgilisi varsa kandırman veya ikna etmen oldukça güç.
Gavat olun demiyorum, yukarıda yazdıklarımı azıcık da olsa anlamanızda fayda var. Beni tanıyanlar iyi bilirler, sevgililik mevzularında katı ve sert çizgilerim vardı. Gayet ataerkil ve kültürümüzle paralel yönde düşünüyordum.. Ama sosyal dinamikler söz konusu olunca rahatlamak zorundayız..
Ayrıca seninle sürekli kavga eden, sana yakışmayan birinden ayrılman iyi olmuş.. Neden devam ettin bu ilişkiye sorusunun cevabı, çünkü belli süre sonra alıştın ve elde olan kolay geldi, başka güzel kadınları kandırasın gelmedi. Zamanla çekiciliğini de yitirdin, elindeki de gider duruma geldi ve sonuç ortada..
Birlikte daha iyi yürüyebileceğin yol arkadaşları bulmak, belli bir seçim sürecinin, ve birikimin sonunda oluyor.
Gelişmeye devam..
teşşekkürler valla , ama geçti flashımla geyik yapıyoruz artık bu konuda :D
ilk başlarda deli gibi acı çekiyordum.insanın içi acırya aynen öyle 1 ay boyunca acımı
yaşadım kız hiçbirşey hissetmemiş bile sonra yazımı okuduysan bir çocukla konuşuyordu
onunlada sevgili olmuş ;
ben de boş durmadım flashla tanıştım kenidimi cemiyete verdim okudum gelişmeye çalıştım
onra gizli kulanıcıyla buluştuk talkie de var.ekibi kurduk anlayacağın ilk setimde kızın
telefonunu aldım o bok gibi durumda olan çocuk gitti küllerinden tekrar dogdu adete sonra o
kızı sevgilim yaptım suan güzel bir ilişkimiz var eski sevgilime bakınca zerre kadar acı
çekmiyorum hatta iyi olmuş bile diyorum.
Diyordunya dostum 'gelişmeye devam' diye aynen onu yaptım ve faydası çok oldu teşşekkür
ederim sana da yorumların önemli :)
şimdi amacım nasıl daha iyi olurum ve 'joker demişti bir ara acını yaşa ilişkiye olan ve kendine olan saygını gösterir
güzel yanı ise çok deneyimlendim :) ve artık ilişkide dikkatli davranıyorum zarar gibi
gözüken şeylerin yarar sağlaması güzel !
Dı filaş tivi bunun için var kardeşim her zaman yanındayım ;)
iyi reklam yaptın :D (piç) :))
seviyorummm seni
İlk cevaplarda manipülasyondan bahsetmiş herkes (manipüle etmiş seni ,senin ona yapman lazımdı manipülasyon nedir öğren etc. :cheer: )Şöyleki manipülasyonun ilişkideki yerini anlamış değilim bu işlerde yeniyim zaten ama biri kızın ne yaparak manipüle ettiğini ya da bizim bunu nasıl yapıcağmızı anlatırsa mütiş olur..
Kardeşim reklam falan da değil aslında, cemiyet bunun için var zaten, burası söylenemeyenlerin söylendiği, yapılamayanların yapıldığı yer :)Alıntı:
"Aşkadamı" post=52083 Nickli Üyeden Alıntı