bir yazdım bin ah işittim!
ne güzel yazdınız öyle::)
cırcır şu sözünü kullanacağım!
\'hayalperest olan gecmis ve gelecegi erkek zihni daha fazla dusunur.cocuksudur\'
çok sevdim çok!
Yazdırılabilir Görünüm
bir yazdım bin ah işittim!
ne güzel yazdınız öyle::)
cırcır şu sözünü kullanacağım!
\'hayalperest olan gecmis ve gelecegi erkek zihni daha fazla dusunur.cocuksudur\'
çok sevdim çok!
Cırcır yazan
HarikaAlıntı:
kimse kusura bakmasin hepimizin tavladigi hatunlar saydigim ozelliklerimize geliyor hepimiz ayni seyleri yapiyoruz.bu kadar saf olmayak gardaslar.
Eğer biri bize yaklaşıyorsa bu bizim özelliklerimize değil, bizden sağlayacağı faydalar içindir. İnsanların birbirlerinden karşılıklı faydalanması bir realite, bağımsız olma durumu ölümcüldür.
:laugh:Alıntı:
Cırcır yazan
her ne kadar acikli bir trajedide olsa.
Millet sanacak paso boyle kari goturuyorum.
Hayatimda ilk oldu :dry:
aferin la trooll kralı cırcır adam gibi bişi yazmışın :)
bi de makale yazacam demişin yaa..
hayatın yalan amk :))
Yalançıııı :) yalnçIIIII
Parfüm hastalığım olduğunu bilenler bilirler, 600-700TL gibi rakamları bile gözden çıkarıp nice parfüm alıp sattım. Kutuları ahşap, içleri gümüşten, dışları yaldızlı, parlak çeşit çeşit şişeler geçti elimden. Bazılarının kokusu o kadar kötüydü ki, üzerine para vericem derseniz kimse kullanmaz. Bazı sade şişelerde öyle güzel kokular kokladım ki cennet böyle bir şey olmalı dedim kendi kendime.
Kadın var, kadın var arkadaş. Her zaman ambalaj değildir olay.
Wonderin yazısını acayip beğendim, riçiyle cırcıra da hak veriyorum. Kendi yorumlarımı da paylaşmak isterim.
Önemli olan ruhu ve bedeni doyurmaksa en çok birim zevk alacağın kişiyi tercih edeceksin. Çok güzel kızlar, bazen ambalajı güzel parfümlere, çikolatalara benziyorlar. Bi tadına kokusuna bakıyorsun, jelatini açıyorsun ki bok gibi, e geçirdiğin kalitesiz zaman, hoşnutsuzluk o güzelliği ambalajı tamamiyle örtüyor. Her şey o ambalajı açana kadar, isteğin, arzun, heyecanın sonrasında bir bok kalmıyor.
Hangisi iyi ne yapmalı bilmiyorum da, ne ekersen onu da biçiyorsun. Yüzeysel ilişkiler gösteriş aldı başını gidiyor ama bu dünyada hala güzel insanlar var ve olmalı da.. Göstermelik ilişkiler, yapay hayatlar riçinin örneğiyle kesişiyor ama ters kısmının da olduğuna inanıyorum. Ama riçinin yaşadığı yer, okulu ve ortamıyla onlarla kesişmemesi zaten çok garip olurdu diye de düşünüyorum, yani riçicim seni bir kızla beraber kızılayda gözde piknikte tavuk döner yerken düşünemiyorum, meclis parkında opüşürken yakalanırken veya kocatepe camisinin altındaki cafelerde çay içerken.. Sosyal çevre ister istemez insanı farklı yönlendirebiliyor.
Bazen insan elindekinin değerini bilemiyor veya göremiyor ne bileyim. Hepimiz açgözlü yaratıklarız daha fazlasını isterken elimizdekini bile unutabiliyoruz. Kadın adamdan hoşlanır da bazen adam öküzdür veya olmayacağı vardır onu da anlıyorum.
Bu arada deney konusunda, gayet güzel bir deney olmuş diyorum. Benzer ortamda olsam belki de deney olarak değil, içsel olarak bile yapabilirdim hiç uzak gelmedi. Bu kadar kızıp büyütmek yersiz.
Hayat dama tahtası gibidir, bizler de bir piyon gibiyiz. Genelde bir adım öne veya bir adım geriye gidebiliriz. Yani çevremiz büyüyünce de az çok böyle olacak ve arkadaşlarınız da aynı şekilde. Ne çok daha fakir, ne çok daha kültürlü, ne de çok daha zenginlerle olacaksınız muhtemelen, arada bir kare gidip gelirsiniz ama genelde yeriniz sabit olacak. O yüzden farklı insanlar, farklı değerlendirmeler yapıyorlar.
Çok ilaç içiyorum, kafa dağınık nerelere gittim ben ya. Toparlayamadım idare edin. Ha şunu diyeyim, hayattan alabildiğiniz kadar birim zevki almaya bakın. Olay budur, nasıl mutluysan öyle kal yani.. Bir kadının adamdan hoşlanmasını wonderin yazdığı şekilde de anladığımı düşünüyorum, ama neticesinde bunların dışında kadın yine kadın arkadaş :laugh: ..
Sonradan gelen edit:
Benimle yeri geldi mi iki kadeh rakı içmeyen, tükürük köftesi, tavuk döner yemeyen, parkta bahçede gezmeyen halden anlamayan karı da kadın değildir zaten gözümde siktirsin gitsin, kadın önce arkadaş olabilmeli..