Cvp:ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? (SENİ ARKADAŞ GÖRÜYORUM KLİŞESİ)
durum senin için acınası bir hal almış.
onu sadece nasıl yatağa atabileceğin düşüncesi; böyle duygusallaşmış tripli erkek modundan uzaklaştırır daha doğru oynamana yardımcı olur.
dışarda içmeye ikna etmeye bak. içer biraz rahatlar, biraz daha biraz daha rahatlar. kinolar, danslar, sarılmalar derken yapışırsın dudağına olur biter.
gerisi gelirse gelir diğer gün yaptığınızı meşrulaştırmak için bahaneniz tonla olur.
gelmiyorsa siktiri çek ayrıl ordan. kalakaldın kadında ama melih_
kolay gelsin
cırcır yazan:
Alıntı:
wata shame
eger hatunu istiyorsan bir hafta bi sikleme.ne ara ne isin mesaj sisteminden bile on saat sonra cvp ver.
Dostum ne yazik ki siklememe ve reset atma olayi sevgilisi olan hatunlrda işe yaramiyor. Bunu da bizzat yaşamiş olduk. Bu arada hatun bu aralar oldukç bunalımda ancak benimle konusmak istemiyor . Diğer elamanla takışmış olabilir.
Maçı buradan çevirelim dedik...
Yorumları fazla incelemedim ama yanlış anlamadıysam bu hatuna aşıksın. Ben senin 2. adam olarak kalacağını düşünüyorum.
Siktir et demiyorum bu kadar üstünde durup özendiğine göre belli ki senin için kolay kolay kapatılacak bir konu değil
Bence burdan sana yol çıkmaz ama
Umarım şeytanın bacağını kırarsın.
Zaten bende birinci adamım demiyorum sadece hatunun takıntısı var ve ben anladım ki onun aklını aslında biraz karıştıran benim, aşk konusuna gelince, bence bu çok normal. Yol çıkıp çıkmayacağını bende bilemiyorum, ancak şunu söyleyebilirim, sanırım benim ve hatunun yolunu olduğunu varsaydığım elaman çizecektir, bunu hiç istemediğim halde. Muhakkak hata yapacağını düşünüyorum ki zaten yaptığı hatalardan dolayı hatun beni düşünmüş olmalı. Teşekkür ederim.
Oyuncular iyi, oyun da zor ve zevkli.
Dışardan takibi keyifli, bu oyunu takip ediyorum melih_ :side:
RoJa yazan:
Alıntı:
Oyuncular iyi, oyun da zor ve zevkli.
Dışardan takibi keyifli, bu oyunu takip ediyorum melih_ :side:
Teşekkürler dostum, bunu iltifat olarak kabul ediyorum :lol:
Evet, keyifli ancak rota bana dönünce gerçek keyif orada başlıyor.
Asıl keyfin ne olduğunu da artık anlarsınız :)
Aslına bakılırsa hatunu inim inim inletirdim ya neyse :)
Bakalım, bende ne olacak merak etmekteyim.
Hatuna karşı iki türlü haraket etmeyi düşünüyorum.
Bu ne yapacağımı bilemediğim anlamına gelmesin.
Yapacağım iki davranış biçimini hatunun kendisi belirleyecek.
Hatuna yaklaşık 20 gündür ne arıyor ne mesaj atıyorum.En son bayramda nezaketen bayram kutlaması içeren mesaj atmıştım (kaltak buna bile cevap vermedi, ama ben yapacağımı biliyorum)
Kendisine verdiğim telefon kapalı, kendisi atmışsa da bilemem.
Belki hayatında olduğunu söylediği bir ya da daha fazla elamanlar ile işi pişirmiş olabilir.
Hatta belki nişanlanmış dahi bile olabilir.
Ancak filmin sonu böyle bitmemeli.
Şu an için kesinlikle hiçbir hareket yapmayı düşünmüyorum.