aslında planım 24ünde vizeyi alıp arkadaşla gün içinde takılıp gitmekti ankaradan. plan fln olursa süremi uzatabilirim. gerçi bu da ayrı bir konu altında konuşulacak bir şey
Yazdırılabilir Görünüm
aslında planım 24ünde vizeyi alıp arkadaşla gün içinde takılıp gitmekti ankaradan. plan fln olursa süremi uzatabilirim. gerçi bu da ayrı bir konu altında konuşulacak bir şey
gitme abi boşver valla bak, gitmeyin.
şizofreni tehlikeli bir hastalık.
kızın biri geçen annesini öldürmüş öyle.
hkaya yazan:
Ulan it tanımadığın şahsiyet hakkında ne ötüyorsun sen? Sana da açık çek. Buraya gelip raporları yazmaktan başka bir sikim yaptığın yok. Dışarıda görelim seni.Alıntı:
gitme abi boşver valla bak, gitmeyin.
şizofreni tehlikeli bir hastalık.
kızın biri geçen annesini öldürmüş öyle.
Anca herkes burada konuşuyor. Yok şahit istiyorum, yok şen şizofrensin seninle buluşmam diyecek buda şimdi.
Sikiyim böyle işi abi. İlla belgelemek mi gerek.
ohooo bu gidişatın sonu iyi değil.
hadi ben kaçar :D
bence çok büyütmeyin
Burası küfür etme yeri değil, seviyeni belli ediyorsun işte, yanına gelsem korkup abi diyeceksin...
Şahit kabul etmiyorsan yalancısın işte. Benim başka sözüm yok.
Beyler küfürleşcekseniz birbirinize pm atsanız iyi olur.
Ayrıca forum kurallarına göre bu başlık altındaki bikaç kişinin forumdan uzaklaştırılmasıda olası.
Spie yazan:
SPİE alayı at bunların. Her akşam buraya gelip rapor yazmaktan başka bir iş yaptıkları yok. At gibi. Ot ye git, ot ye git.Alıntı:
ohooo bu gidişatın sonu iyi değil.
hadi ben kaçar :D
bence çok büyütmeyin
Anasını satıyım 2-3 tane adam vardı adam gibi adam. Mesela herşeyibilenadam. Bide sen.
Diğerlerinin hepsi aynı kafa. Yok rapor, yok set, yok şey, yok bey. Sikiyim sizi ya çıldırttınız beni
hope yazan:
Ulan ben 24 yaşındayım 190 boyum var. Karşına çıkıp gelsem sikini sallaya sallaya gidersin.Alıntı:
Burası küfür etme yeri değil, seviyeni belli ediyorsun işte, yanına gelsem korkup abi diyeceksin...
Şahit kabul etmiyorsan yalancısın işte. Benim başka sözüm yok.
KABUL ETMİYORSAN...
ÖT-ME-YE-CEK-SİN.
hepsi guzelse..hepsiyle yazis, telefonda konus.. bagla sirayla..
tek tek bos zamanlarina gore randevu ver..
ilk randevuda belli eder kendini hatun zaten..
ordan bi 5ini elesen..
sonra 3-4 tanesi de 2. randevuya gelmese..
2-3 te bakire cikar..
geri kalanlari yardir hacim..
Baiyun yazan:
Baiyun eyvallah güzel kardeşim bunu yaparım. İlgilenen tek sen çıktın sağ ol.Alıntı:
hepsi guzelse..hepsiyle yazis, telefonda konus.. bagla sirayla..
tek tek bos zamanlarina gore randevu ver..
ilk randevuda belli eder kendini hatun zaten..
ordan bi 5ini elesen..
sonra 3-4 tanesi de 2. randevuya gelmese..
2-3 te bakire cikar..
geri kalanlari yardir hacim..