Cvp:Yeter artık bunaldım aq
sevgili Hivron kardeşim kendini geliştirmeye açık biri olduğun belli.
bence doğru yoldasın. yaptığın büyük bir hata yok. ama yapman gerekenler vardır. bunu kendin bulacaksın. kendin olacaksın.
O ilgilendiğin hatunu kafaya bence takmamalısın. o sıradakine gitmiştir sende sıradakini beklersin. yine sıra, dönüp dolaşıp sana gelir belli olmaz.
Sen o yokmuş, hiç tanışmamış veya hiç doğmamış gibi yapabilirsen daha rahat olursun. hatta belki daha çekici olabilirsin.
Kafaya taktığın zaman nasıl olduğunu bilmiyorum, hissediyorlardır belki, senin hareketlerin o zaman kız tayfasına itici geliyor.
İlgin takıntı hale gelmesin. benim çünkü çok başıma geldi hem elde edemedim hem de başka fırsatları kaçırdım. hala da öyle bir sıkıntım var. ben yapamıyorum.
Ben, okumadıysan Tekno\'nun raporlarını en baştan okumanı tavsiye ederim. Tekno\'yu ve aklıma şimdi gelmeyen bir arkadaş daha var onların tarzını çok beğeniyorum. sende potansiyel var
Kolay gelsin.
Öncelikle sakin ol çünkü burada verilen öğütleri fikirleri ancak sakinken düşünebilir ve daha kolay anlayabilirsin.
Sen kızlarla tanışabilen onların yanında rahat olabilen birisin fakat arkadaşlıktan sevgili olayına geçemiyorsun.
Bence çok güzel gerçekten çünkü senin şu anki durumunda olmak isteyen milyonlarca erkek var.Şimdi sana yararı olacağına inandığın herşeyi oku kafanda oluşturmaya çalış.
Öğrenme aşaması kişiye göre değişir kimi 1 günde kimi 1 yılda öğrenir önemli olan azimdir gerisi gelir.Eminimki istediğine ulaşacaksın ve bu kadar karamsar olduğuna değmediğini anlayacaksın.
Önemli olan sensin kendine iyi bak :)
Rookie yazan:
Alıntı:
Sen kızlarla tanışabilen onların yanında rahat olabilen birisin fakat arkadaşlıktan sevgili olayına geçemiyorsun.
Bence çok güzel gerçekten çünkü senin şu anki durumunda olmak isteyen milyonlarca erkek var.
Benim yerimde olmak isteyen milyonlarca erkek mi var :woohoo:
O kadar mı yaw. O kadar iyi miyim. Bi sevgilim bile yok amk nasıl oluyor rookie qarındaşım :)
Sevdiğim bir arkadaşım var kendi işinde çalışıyor bu bir arkadaş vasıtasıyla bir organizasyona katılıyor orada bir dershane öğretmeni ilgisini çekiyor bir az araştırıyor falan kendisine uygun buluyor.
Yaklaşık 1 aydan fazla tanışmak için çabalıyor en son 5 gün önce bana açtı konuyu bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Pazartesi günü biraz gaz vererek gidip konuşması için ikna ettim arabasına bindik dershanenin tam karşısında durduk sakin ol diyerek arabadan çıktı.İçeriye girdi fakat 5 dk geçmeden geri geldi kıpkırmızı bir şekilde ne yaptın dedğimde;
Konuşamadım amk koridora dönerken o çıktı ve bende lavaboyu sordum sadece sesim titreyerek dedi.Hala yardım ediyorum bugün sabah yine gidecekti ama ne yaptı bilemiyorum olsaydı arardı beni yani düşün sen geriye kalanını.
Arkadaşımın kızdan bir eksiği yok ama kızı kendisine değer bulmuyor kafasına yer etmiş insanlarla \'\'tanışma\'\' kısmına geçemiyor.
Sen baya ileridesin gerisi senin azmine bağlı.
Bence sen o arkadaşınja iyi yapmıyorsun. Adam iki kelime edemiyor zaten kadınlara. Gidip teklif açar büyük ihtimalle. Seni seviyorum falan der başka ne diyecek ki. Bu da reddedilme sebebidir. Sen onu ne konuşması için gönderdin ki.
Ben olsaydım pardon lise sona giden bi erkek kardeşim var da onu kaydetmek istiyorum. Sanırım siz öğretmensiniz bana yardımcı olur musunuz kimle konuşmam lazım diyerek tanışmaya çalışırdım. kayıt için bana yardımcı olmasını isterdim dersanenin iyi mi kötü mü olduğunu nasıl bi dersane olduğunu filan sorardım.
Oradan kendi geçmişime giderdim. Yüzsüzlük yaparak uzatırdım konuşmayı Risk alırdım. Bi şeyler konuşurdum en sonda telefonumu uzatarak yazmasını isterdim. O da ya kabul eder ya da etmez. Şansıma artık. Ama yapardım konuşmayı uzatmak için yüzsüzlük yapmak gerek yoksa bi bok olmaz. Ben bunu anladım artık.
Hivron@
Ben olsaydım pardon lise sona giden bi erkek kardeşim var da onu kaydetmek istiyorum. Sanırım siz öğretmensiniz bana yardımcı olur musunuz kimle konuşmam lazım diyerek tanışmaya çalışırdım. kayıt için bana yardımcı olmasını isterdim dersanenin iyi mi kötü mü olduğunu nasıl bi dersane olduğunu filan sorardım.
Belki bunun gibi 10 tane farklı şey söyledim ama yapamam dedi iyi o zaman dedim git direkt konuş bakalım öyleyse dedim.Zamanında aynı yoldan bende geçtim çaresiz oluyor insan en güzeli yaşayarak öğrenmesi kaybedecek bişeyimiz yok nasılsa reddedilmek bile güzel bile başlangıçtır bence.
ulen çok uzun yazmıştım ama göndermeden silindi yaa :( :( :( :(
Uzun ve detaylı yazdıklarımı öz olarak yazayım. Böyle pek tadı olmayacak ama..
okuduğuma göre.
kızın güzelliğinden boyundan saçlarından falan bahsetmişsin. kızın kişiliğinden çok fizikselliği ile ilgilenmişsin.
kız sana ders çalışalım demiş ( kıza +1)
kızla ergün ders çalışmışın
hergün baş bşa çoközel alan demek
kız senin telefonunu istemiş
kız seni msn e eklemiş
kız sana mesajlaşalım demiş..
el netice herşeyi kız yapmış. sen beklemişsin.
bir süre sonra kız senden istediği karşılığı göremeyince başka bir elemana yönelmiş..
ondan sonra.. sevgilim vardı yeni ayrıldım demiş sana. kendi demiş..
yani artık müsaitim boştayım demek istemiş.
aslında işin özü ben pek üzülmüyorum senin bu işi becerememne
bu kızlar benim \" sahipsiz duramayan köpek yapvrusu\" dediğim karılardan.
3 gün abaza kalamıyorlar. illa bi sapları olacak.
sevgilisinden ayrılmış hemen sana kayanyacak..
sen bağlasaydın..
bi süre seni sallayacak
3*4 gn sonra başka bi elemana gidecekti.
bir kızı ayarlayamadan kaybettiğinde 5 sinirleniyorsan.
ahanda sevgili olup kaybettiinde 50 sinirlenirsin..
saçmalarsın..
hasılı kıymetli dostar diyeceklerini demiş zaten.
ama kıza hesap sormaya kalkarsan pek işe yaramaz
ders çalışmaya davet edersen o da pek işe yaramaz.
--
ah yazı silinmeyeydi neler neler nler yazmıştım yaa
çok merak ettim şimdi arkadaş keşke silinmeseydi
teklif etmek zaten saçma da teklif açmak nedir arkadaş? :cheer: