maksat kalori yakmak, sosyal çevre ve birazcık disiplin arayışı.
kursun yakın olması, giden kesimin sincan tayfa olmaması benim için kafidir.
akımların ekime kadar yolları var :blush: ama dediklerini dikkate aldım, öyle araştırma yapıyorum
Yazdırılabilir Görünüm
akımların ekime kadar yolları var :blush: ama dediklerini dikkate aldım, öyle araştırma yapıyorum
Salondan bir arkadaşımın söylediğine göre Delos\'un hocası iyiymiş sen yine bir araştır da kardeşlik.
O bu değilde bu wt,jetkundu,kungfu panda falan pua olaylarına çok benziyor.
Lan bu amerikanyalılar ne güzel satıyorlar herşeyi çok özel ve güçlü olacaksınız diye.
Bi eminboztepe semineri ile mystrynin workshop\'u aynı olay mesela
Not:Yaşasın qapitalizm :lol:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
qardaşş bence wt yapma.Omuzları falan daraltıyor.bizim okulda tanıtımı olmuştu.4-5 sene uğraştım sonuç: gereksiz aq. :laugh: :woohoo:
Hem şu anda wt ve türevleri çok moda.Moda olan boka bulaşmayacaksın narkadaş..İp-ne man hikaye tamamen.Shaolin tapinagini tek başına yerle bir eden bruce lee gerçek ama :laugh:
Hele amele duruşunda zincir yumruk atmak yok mu :laugh: Karizmatik bir duruşu bile yok amuha koyum
Kick boks yap bende yeniden başlayacam.Wt gibi seminer geldi seviye atla yoksa yeni hareket göstermemmm heee para sökül olayı yok.Ivır zıvır bi ton hareket yok.
Siktir et.
Hiç olmadı fitness yap
hiç hiç hiç olmadı çok özel karın kasları için tasarlanmış bir alet biliyorum onu önerebilirim ahahhahaha (olmadı joker reyize danışabilirsiniz bu durumu ) :laugh: :laugh:
Terde atıyorsun ohhh..
Özlemişim cırcır gardaşımın yazılarını.
cırcır yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
qardaşş bence wt yapma.Omuzları falan daraltıyor.bizim okulda tanıtımı olmuştu.4-5 sene uğraştım sonuç: gereksiz aq. :laugh: :woohoo:
Hem şu anda wt ve türevleri çok moda.Moda olan boka bulaşmayacaksın narkadaş..İp-ne man hikaye tamamen.Shaolin tapinagini tek başına yerle bir eden bruce lee gerçek ama :laugh:
Hele amele duruşunda zincir yumruk atmak yok mu :laugh: Karizmatik bir duruşu bile yok amuha koyum
Kick boks yap bende yeniden başlayacam.Wt gibi seminer geldi seviye atla yoksa yeni hareket göstermemmm heee para sökül olayı yok.Ivır zıvır bi ton hareket yok.
Siktir et.
Hiç olmadı fitness yap
hiç hiç hiç olmadı çok özel karın kasları için tasarlanmış bir alet biliyorum onu önerebilirim ahahhahaha
Terde atıyorsun ohhh..
panpişto hareket göstermez ise ekime kadar :blush: sen çok içerlemişsin bu \"bak bak bi hareket yapçam şimdi bakmassan yapmam bi daha\" işlerine :silly:
omuzları daraltıyor olayına ise katılmıyorum, wing tsun harici düzenli olarak yüzmeye giden biriyim zaten (wt gitmiyorum bile daha), sıkıysa o çok seksi omuzlarım daralsın bakalım.
ağız burun kırmalı değil de uzakdoğu felsefesi içeren efendi bi dövüş sanatı önerim, shaolin denilen mevzuatı galiba öyle herkese öğretmiyorlarmış, aikido yaptım, eklem bük bük canım sıkıldı, direkt mevzuata giren bişeyler istiyorum ama öyle bornozdu kıyafetti uğraşmak istemiyorum
o yüzden amatör olarak wing tsun şık bi seçenek gibi, varsa başka seçeneğiniz değerlendirelim hemencecik
Ve evet işin erbabı da geldi...
Şincik gençler söyle oluyor bu iş...
Her halükarda bikaç ay boksa gidiyosun. Böyle yumruk atmayı, yere sağlam basmayı, temel eskivleri felan ööreniyosun.
Sonra vücut kalıbına göre bi tercih yapıyosun.
İriceneysen kick-box;
Slim fitsen Muay-thai...
Ha benim tecrübelerimi sorarsan güreşçilerle kapışırken zorlandığım kadar kimseyle kapışırken zorlanmadım. Ama güreş hiç seksi değil :D (geylere seksi geliyor ona bişi diyemiycem tabi :D)
turquoise yazan:
Başlangıç için benim tavsiyem kick box işin içine tekmelerde girsin abi boks ne sadece yumruk :)Alıntı:
Şincik gençler söyle oluyor bu iş...
Her halükarda bikaç ay boksa gidiyosun. Böyle yumruk atmayı, yere sağlam basmayı, temel eskivleri felan ööreniyosun.
İriceneysen kick-box;
Slim fitsen Muay-thai...
Ha benim tecrübelerimi sorarsan güreşçilerle kapışırken zorlandığım kadar kimseyle kapışırken zorlanmadım. Ama güreş hiç seksi değil :D (geylere seksi geliyor ona bişi diyemiycem tabi :D)
Ama yeterli değil sonrasında MMA tarzı bir dövüş gerekli güreşçilere, jijitsuculara yenilmemek için ;)
Ayrıca bildiğim kadarıyla MMA antremanlarının bir kısmında ağırlık çalışmaları da yapıyorlar.
turquoise yazan:
TamamAlıntı:
KısmenAlıntı:
KatılmıyoreAlıntı:
KatılmıyoreAlıntı:
İriceneysen kick-box;
Slim fitsen Muay-thai...
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
cırcır yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
Siktir et.
Hiç olmadı fitness yap
hiç hiç hiç olmadı çok özel karın kasları için tasarlanmış bir alet biliyorum onu önerebilirim ahahhahaha
Terde atıyorsun ohhh..
panpişto hareket göstermez ise ekime kadar :blush: sen çok içerlemişsin bu \"bak bak bi hareket yapçam şimdi bakmassan yapmam bi daha\" işlerine :silly:
omuzları daraltıyor olayına ise katılmıyorum, wing tsun harici düzenli olarak yüzmeye giden biriyim zaten (wt gitmiyorum bile daha), sıkıysa o çok seksi omuzlarım daralsın bakalım.
ağız burun kırmalı değil de uzakdoğu felsefesi içeren efendi bi dövüş sanatı önerim, shaolin denilen mevzuatı galiba öyle herkese öğretmiyorlarmış, aikido yaptım, eklem bük bük canım sıkıldı, direkt mevzuata giren bişeyler istiyorum ama öyle bornozdu kıyafetti uğraşmak istemiyorum
o yüzden amatör olarak wing tsun şık bi seçenek gibi, varsa başka seçeneğiniz değerlendirelim hemencecik
Ule ağız burun kırmalı değil diyorsun WT kick boksdan daha ağız burun kırmalı ...
Uzakdoğu felsefi içeren bir dövüş sanatına üzerine milyon versen hatta azıcık ucundan bile versen yine almazlar qardaş maalesef yani yapacak bişi yok :laugh:
Ha illa felsefesi olan bişi yapacam diyorsanıa; ilk önce bu qarı kız işleri bırakacan imana geleceksin..
Sonra çine gidip bir tapınakta ömür boyu pirinç yiyerek kendini bu sanata adayacksın bebeyim.
Foro ekzampıl;Doğanın bir parçası olan insan akışı sağlamalı ve bozmamalıdır... Yaşam insanın kendine yaptığu bir yolculuktur. :laugh:
Yardım notu: 31 çekme sanatı dersleri vermeyi düşünüyorum orada sifun olabilirim.. B)