beden dili nasıldı beden dili.. ondan bahset
Yazdırılabilir Görünüm
Heyecanlandım bu yüzden yazdım arada gitti :) heyecanımı paylaşmak istedim..
Sanki belli ettim durumumu anladı sanıyorum yada bana öyle geldi kafam karıştı :)
JoKeR yazan:
Biraz tedirgin gibime geldi ve hafif heyecanlı ama ben çok rahattım gülümseyerek başladım oda hafif gülümsüyordu :)Alıntı:
emreege21 yazan:
gülümseme yakaladıysan korkacak bir şey yok..Alıntı:
JoKeR yazan:
Biraz tedirgin gibime geldi ve hafif heyecanlı ama ben çok rahattım gülümseyerek başladım oda hafif gülümsüyordu :)Alıntı:
Yakaladım :) ! hafta içinde 8 e yakın açılış yaptım 3 tanesinin telefonunu aldım fakat hiçbirinde böyle heyecan yapmadım..
emreege21 yazan:
Sen bu kızdan epey hoslaniyorsun anlaşılan.Alıntı:
Yakaladım :) ! hafta içinde 8 e yakın açılış yaptım 3 tanesinin telefonunu aldım fakat hiçbirinde böyle heyecan yapmadım..
O değil de diğer olayların raporu neden yok ?
Bene kahve teklifi için kıvama gelmedi. En azından bire bir 5-10 dklık eğlenceli bir sohbete daha ihtiyaç var gibi :)
henüz bir DHV yaptığını hissetmedim
DHV yapıp dikkatini çekmeni öneririm, arkasından ufak bir ilüzyon trick vs. neyse
zaten ilüzyonu becerebilirsen (inek rutini de olur) direktman nasıl yaptığını soracaktır, sen de şu an vaktim yok, sonra bi kahve ısmarlarsan anlatabilirim belki dersin
olur biter
yapılacaklar:
-DHV
-ilüzyon,trick
-numara
-kahve
.
.
.
Cumartesi günkü raporum.
B:ben
K:kız
A:abla
içeri girdim sakin ve hafif gülümseyerek ikiside akrşımda ayakta yan yana duruyorlardı.
B: beni beklediğinizi biliyordum ( ikiside gülümsedi )
A: evet seni bekliyorduk gözlerimiz yollarda kaldı.
B: artık kalmasına gerek yok geldim :)
Kartpostallar bir kutunun içinde arka rafta
B: kartpostal alacağım ama durun ben alırım kutuyu şecerim parasını öderim ve geri yerine koyarım :) (ikiside güldü)
K: Bişey sorcam neden 10 tane almak yerine tek tek alıyorsun ne yapıyorsun bunlarla?
B: Gündelik yapmak istediklerimi yaptıklarım ve yapamadıklarım olarak ayırıp bunlara yazıyorum ve sonra yapamadıklarımı tekrar gözden geçirip yapmak için sıraya koyuyorum.
K: Hmm anladım.
B: Aaaa bak bu çok güzel ilkbahar yeni gelmiş çiçekler açmış sular pırıl pırıl duyuyormusun sende su sesini
K: Hmm :)
B: Bişey sorcam tırnaklarım kırılıyor gitar çaldığım için sende bir bayan olarak ne yapmam gerektiğini bilirsin.
K: Benim pek kırılmaz ablaya soralım oda aynı cevabı verdi
K: bende oje var veya vitamin sürersin
Sonra avonun katoloğunu çıkarıp ikiside incelemeye başladırlar ve e vitaminini önerdiler.
B: Peki teşekkür ediyorum fazla vaktinizi almayayım gülerek kıza baktım hafif gülümsedi ve çıktım.
Ve bugün tam dışarı çıktım telefoncuya doğru döndüm anammmm karşıdan geliyor aramızda 2 mt mesafe varken.
B: XXX nbr
K: İyilik senden naber
B: İyilik tanışıyoruz biz (şaşırma der gibisinden)
K: Yok tabiki tanışıyoruz
B: nereye gidiyorsun?
K: işe gidiyorum biraz acelem var :)
B: hmm peki ben seni tutmamayım o zman sonra görüşürüz :)
B: Merve dedim 3 adım sonra arkasına baktı hafif gülümsedi ve gitti :D
Biraz daha muhabbet etsek daha iyi olur dediğin gibi neyse artık daha bir samimiyiz eskisine göre :D
B:
Ben sana dedim soracak diye :laugh:
Hayatı renkleniyor ve aslında ona yazıldığını anladı. Çünkü neden 10 tane almıyorsun hergün geliyorsun demek istedi. Doğru yoldasın . Bir yerlerde sicmazsan bu is olacak