202 mesaj olmuş ayaz paşanın hepsini de okudum alt alt toplayınca bu adam da hala kayda değer bir şey yok....
bu kadar kişi bu adamın uzaklaştırılmasını istemesine rağmen hala buralarda olup kirlilik yaratması da ayrı bir konu....
Yazdırılabilir Görünüm
202 mesaj olmuş ayaz paşanın hepsini de okudum alt alt toplayınca bu adam da hala kayda değer bir şey yok....
bu kadar kişi bu adamın uzaklaştırılmasını istemesine rağmen hala buralarda olup kirlilik yaratması da ayrı bir konu....
dun birkac kisi (ben de dahil) joker\'e pmden yazdik, anlattik herseyi. Umuyorum ki en kisa zamanda gereken yapilacaktir.
%80 Tip
%10 Giyim
%10 Konuşma
%0 Öfke Kontrolü
Poyraz yazan:
\"SÖYLEYECEKLERİM BU KADAR\"Alıntı:
Bunu banlamadılarmı daha.
Bahse konu kişi sayısız defa bana da hakaret etmiştir.
Ona onun üslubuyla cevap vermedim ama söylediklerinin yanına kar kalması üzücü.
Forum kurallarında küfür-argo ayrımı anlatılmış ve küfür,hakaret yasaklanmış.Bu çok güzel ama yasakları delenlere neden hiçbir yaptırım uygulanmıyor ?
Birşeyler öğrenmek için para verip üye oluyor insanlar.
Bu şahıs ise millete hakaret edip rahatlamak ve şöyle yakışıklıyım böyle süperim diye ego tatmini yapmak için vermiş sigara parasını.
Hakaret serbestse hepimiz sövelim deşarj olalım ya da kural tanımayan,saygı bilmeyen şahıslara cezası verilsin.
Söyleyeceklerim bukadar.
Sen kimsin lan amk. Buraya sırf raporları okumak için giriyorsun başka bir bok yaptığın yok.
Sana hala gıcığım benim konularımı yaza yazma. Siktir git yetkiliye yazı yazarsın at bunu diye anladın mı lan poyraz?
Ayazın altında kalmadan siktir ol git
azraelstear16 yazan:
Alıntı:
Ulan azrael sülalen toplansa kayda değer sende de bir şey olmaz.
Emin ol aslanım senin hayatında kat edemeyeceğin kadar yol kaydettim.
Sen burada ancak gezersin, yorumda bulunursun.
Ben icraat yaparım.
Ki emin ol şu ana kadar birlikte kızlar senin 60 yasına kadar birlikte olacağın kızların sayısına eşit.
Anladın mı? \"AZRALESTEAR\"
BANA BAK AYAZ BURADA HERKESE KÜFÜRÜ ETMEYİ BIRAK. YETER ARTIK.
EĞER BULUŞMAYA GERÇEKTEN GELECEĞİNİ BİLSEM ANKARAYA GELİR SENİN HADİNİ BİLDİRMEZSEM ŞU RAMAZAN AYINDA ANNEMİN BABAMIN KARDEŞLERİMİN TABUTU ÇIKSIN EVİMDEN. BU KADAR NET VE AĞIR KONUŞUYORUM.
AMA ADIM GİBİ EMİNİM Kİ SEN KORKUP BULUŞMAYA GELMEYECEKSİN.
HERKES OKUSUN, DELİKANLIYSAN NUMARANI VER DEDİM KORKUDAN SAÇMA SAPAN BAHANELER UYDURUP NUMARASINI VERMEDİ.
hkaya yazan:
Gelelim sana hakanım.Alıntı:
dun birkac kisi (ben de dahil) joker\'e pmden yazdik, anlattik herseyi. Umuyorum ki en kisa zamanda gereken yapilacaktir.
Koçum, aslanım, canım; Bak gülüm.
Senin gibi kıt beyinli adamlar gelir buraya rapor yazar sonra siktir olur gider anladın mı tipini öptüğüm :)
Sonra da \"AYAZ\" adlı bir üye gelir, bir konu açar. Sen o konu hakkında hadsizce yorumda bulunursun adamın sinirini attırırsın. ( Zaten biliyorsun ki bu adam çok çabuk sinirleniyor, agresif biri. Çabuk gaza getirirsi) Sonra da Joker Efendiye Pm\'den arkadaş grupuyla \"Hoca at şunu sahadan dersin\"
Ulan şerefsiz benden o kadar rahatsız oluyorsan siktir git başkalarının konularına yorum yap. Ya da git o bokum raporlarını yazmaya devam et. Benle ne uğraşıyorsun lan? Görmezden gelemezsin misin oğluuumm?
Başkalarının gelişimine engel olmaya sikim kadar engeliniz yok. Ya onun görmezden gelip cemiyete devam edersin.
Yada;
Benim de gelişimime engel olmayıp sessiz sakin oturursun
Caktı mı o beynin hakanım
Hade raporuna, tıpış tıpış....
hope yazan:
Alıntı:
BANA BAK AYAZ BURADA HERKESE KÜFÜRÜ ETMEYİ BIRAK. YETER ARTIK.
EĞER BULUŞMAYA GERÇEKTEN GELECEĞİNİ BİLSEM ANKARAYA GELİR SENİN HADİNİ BİLDİRMEZSEM ŞU RAMAZAN AYINDA ANNEMİN BABAMIN KARDEŞLERİMİN TABUTU ÇIKSIN EVİMDEN. BU KADAR NET VE AĞIR KONUŞUYORUM.
AMA ADIM GİBİ EMİNİM Kİ SEN KORKUP BULUŞMAYA GELMEYECEKSİN.
HERKES OKUSUN, DELİKANLIYSAN NUMARANI VER DEDİM KORKUDAN SAÇMA SAPAN BAHANELER UYDURUP NUMARASINI VERMEDİ.
Ricy efendi.. Heyy bakın Pm yi açıklıyor adam, hani gizlilik? Hani özellik?
Gel gelelim sana Hope piçi.
Ulan şerefsiz ne bok olduğunu bilmiyorum. Kim olduğun hakkında en ufak bilgim yok..? Benim gibi bir adamın bırak telefonunu sen bokunu bile alamazsın.
Ben sana ancak buluşma yerini söyledim. Gelirsin dedim. 3 gün sonra \"BAHÇELİEVLER BROTHERS AKŞAM 8\" Ben her zaman ordayım..
Bak her zaman ordayım, gelirsin seni sikerim orada. Sonrada yaylanırsın....
Eee tabi sen niye telefonu istersin... Bana telefondan küfür etmek için.. ( Erkeklik kolay :) ) Amaa... İş buluşmaya gelinceee
Koca bir \"TIRISSS\" ..
Koçum anladın mı bakıyım :)
Ben her zaman akşam 8 de Brothers Bahçelievlerdeyim...
Oraya gelirsin ;
Ayaz Sezgin varmış dersin sikimin önüne getirirler seni
Okey?
FORUMDAN UZAKLAŞTIRILMAYACAĞIMI BİLSEM BEN DE KÜFÜR ETMESİNİ BİLİRİM DE...
HERKES DUYSUN, NUMARASINI VERMEMEYE BAHANE OLARAK \"BEN İŞADAMIYIM VEREMEM\" DEDİ.
\"O ZAMAN BEN NUMARAMI VEREYİM SEN BENİ ÖZELDEN ARA, İŞADAMIYSAN HATTINDA TL VARDIR HERALDE\" DEDİM; KIVIRIP \"İŞADAMI DERKEN, BABAM İŞADAMI DEMEK İSTEDİM\" DEDİ.
ŞÜPHE DUYAN VARSA, MESAJLARI OLDUĞU GİBİ KOPYALAYABİLİRİM.
hope yazan:
Ulan şerefsiz :D Ne göt korkun var be :D Cemiyete acıyorum :DAlıntı:
FORUMDA UZAKLAŞTIRILMAYACAĞIMI BİLSEM BEN DE KÜFÜR ETMESİNİ BİLİRİM DE...
HERKES DUYSUN, NUMARASINI VERMEMEYE BAHANE OLARAK \"BEN İŞADAMIYIM VEREMEM\" DEDİ.
\"O ZAMAN BEN NUMARAMI VEREYİM SEN BENİ ÖZELDEN ARA, İŞADAMIYSAN HATTINDA TL VARDIR HERALDE\" DEDİM; KIVIRIP \"İŞADAMI DERKEN, BABAM İŞADAMI DEMEK İSTEDİM\" DEDİ.
ŞÜPHE DUYAN VARSA, MESAJLARI OLDUĞU GİBİ KOPYALAYABİLİRİM.
Ulan piços ben mütavazi bir değilim. Her şeyim 4/4lük.
Ben sana her şeyi dediğim şerefsiz.
Ben seni neden seni arayım beynini siktiğim :) Numara belli olmuyor mu o zaman :D
Bak unutma; \"BENİM GİBİ ADAMLAR SENİN ADAMLARA HİÇBİR ŞEY VERMEZLER.\"
O yüzden buluşalım diyorum ama senin dünyan kadar GÖT KORKUN var.
NOT: HER AKŞAM BAHÇELİEVLER 7.CADDE VE BROTHERS GİT AYAZ SEZGİNİ SÖYLE HERKES GÖSTERİR.
:)))
Göt korkucu şaban :)
Ama sen tabi ki gelmeyeceksin. Çünkü götün ile kafan yer değiştirmiş. Korkuyorsun. Endişe endiyorsun. Ancak telefondan küfür edersin bana.
Ama buluşacağımız zaman ise senin her bir zerreni sikeceğimi çok iyi biliyorsun.
O yüzden gelmiyorsun.
Ama şunu biliyorsun;
Kendine yeniliyorsun, korkularına yeniliyorsun.
28 yaşındaymışsın.
Abi diyorum sana bak :D
Ama sen yanıma gel abin kim gör :)
\"Brothers\' Bahçelievler. Ayaz Sezgin.\"
:) Daha ne diyeyim :))))
SENDE GRAM DELİKANLILIK OLSA BUNLARI YAZMAZDIN, NUMARANI DA VERİRDİN, KIVIRMA.
FARZEDELİM GELSEN BİLE TEK GELMEZSİN BİRKAÇ KİŞİYLE GELİRSİN. DELİKANLI OLMADIĞINI BİLDİĞİM BİR İŞE YARAMAZ İÇİN BÖYLE BİR RİSKE GİRİP GELECEK KADAR APTAL DEĞİLİM.
ÇOK CESURSAN SEN GEL ADANAYA.
hope yazan:
offf ya ofAlıntı:
SENDE GRAM DELİKANLILIK OLSA BUNLARI YAZMAZDIN, NUMARANI DA VERİRDİN, KIVIRMA.
FARZEDELİM GELSEN BİLE TEK GELMEZSİN BİRKAÇ KİŞİYLE GELİRSİN. DELİKANLI OLMADIĞINI BİLDİĞİM BİR İŞE YARAMAZ İÇİN BÖYLE BİR RİSKE GİRİP GELECEK KADAR APTAL DEĞİLİM.
ÇOK CESURSAN SEN GEL ADANAYA.
yas araligi 10-12 muhtemelen, yasinin getirdigi heyecana vererek daha fazla muhattap almiyorum. Hepimiz o yaslarda ofkemizi kusacak birseyler ariyorduk. Olur ya gayet dogal. Yavrum baban o kadar zengin madem, neden sana bilgisayar oyunu almiyor? Ya da git top kostur, ata bin biseyler yap. Valla cok kotu bir nesil yetisiyor.
hkaya yazan:
Hakan kaşınma bak aslan.Alıntı:
yas araligi 10-12 muhtemelen, yasinin getirdigi heyecana vererek daha fazla muhattap almiyorum. Hepimiz o yaslarda ofkemizi kusacak birseyler ariyorduk. Olur ya gayet dogal. Yavrum baban o kadar zengin madem, neden sana bilgisayar oyunu almiyor? Ya da git top kostur, ata bin biseyler yap. Valla cok kotu bir nesil yetisiyor.
Sana bir top koştururum ben hayatın kayar.
10-12 miş :) Senden büyüyüm hıyar.
Sen dediğim gibi o bokum raporlarına devam et sinirlerimi attırma.
Yok-ol.
BEYLER YETER,VURMAYIN DAHA ADAM ÖLDÜ! :laugh:
ayaz bebeğim birşeyler bıdı bıdılamışsın benim için.yavrum senin bu sinirin neye bu kadar bi anlat bakayım? çocukluğun da şiddet filan mı gördün sen? nedir yani olayın? komikleşiyorsun farkında değilsin ;)
ha skor yarıştırıyorsak ne bileyim be ayazım herkezin tuttuğu kendine derler ya o hesap. senin pipinin benimkinde fazla deliğe girmiş olması benden birşey eksiltmiyor sana da bir şey kazandırmıyor. Bunu anladığın vakit adam olma yolunda büyük başarı elde edeceksin bebeğim :D
ama tespitin haklı buraya gelip rapor okuyorum sadece son zamanlardır.sen rapor olayınıda götünden anladığın için avmye gittim kadına ben yakışıklıyım bana ver dedim vermedi muhabbetini rapor zannediyorsun :D :D :D evet haklısın o şekilde yazacak bir raporum olmadı maalesef :D
bütün ahaliye not:atılmasın bu adam forumdan filan millete eğlence çıkıyor :D :D
bi kere daha okudum da düzeltmek istedim
azralestear değil canım o azraelstear ;) sinirlenince ellerin filan mı titriyor da klavyedeki harflerin sırasını karıştıyorsun? yoksa beyninin düşünebilen kısmı(senin beyninin düşünebilen ve düşünemeyen kısımları olduğundan eminim) kendinimi kapatıyor??
:D komiksin lem :D
azraelstear16 yazan:
Alıntı:
bi kere daha okudum da düzeltmek istedim
azralestear değil canım o azraelstear ;) sinirlenince ellerin filan mı titriyor da klavyedeki harflerin sırasını karıştıyorsun? yoksa beyninin düşünebilen kısmı(senin beyninin düşünebilen ve düşünemeyen kısımları olduğundan eminim) kendinimi kapatıyor??
:D komiksin lem :D
Ancak rapor okursun zaten be aslanım. Onların yaptığını yapmaya çalışırsın. Başka bir sikim bildiğin yok.
Bana da laf cambazlığı yapma. Git onu set açtığın kızlara söyle mk.
ayaz bıdı bıdısı vol.14254575879778562124 :D
azraelstear16 yazan:
Alıntı:
ayaz bıdı bıdısı vol.14254575879778562124 :D
Lan oğlum bebe beciksiniz. Gidin allah aşkına uğraşmayın benimle.
Hakkaten anaokuluna dönmüş burası, aynı dili konuşamıyorsanız lütfen konuşmayınız. Kişilere özel yorum yapmıcam ama, hoş muhabbetler olmamış. Reyiz tatilde, gelince ne gerekiyorsa gerekeni yapacaktır. Lütfen saygı ve terbiyenizi korumaya çalışın.
denondj yazan:
Alıntı:
Hakkaten anaokuluna dönmüş burası, aynı dili konuşamıyorsanız lütfen konuşmayınız. Kişilere özel yorum yapmıcam ama, hoş muhabbetler olmamış. Reyiz tatilde, gelince ne gerekiyorsa gerekeni yapacaktır. Lütfen saygı ve terbiyenizi korumaya çalışın.
Yeni foruma geçildiğinde moderatör sayısı ve yetkileri kesinlikle artmalı abi böyle olmayacak.
ADAM KURTLAR VADİSİ İZLİYOR BEYLER.
Sizden ne pua ne alfa ne de başka bi sikim olmaz aq
ayazın üzerine fazla gelindi,ayaz arada kaldı,ÖNÜNÜ KESTİLER ayazın.
Erkek forumu olduğu nasıl da belli, muhabbet resmen lan ne bakıyon a dönmüş.
İlla restleşecek, gövde gösterisi yapacaksınız yani...
Forumun alfaları duruma el koysun artık !!!
Siz de kazık kadar adamlarsınız, şöyle derin derin nefes alın da sakinleşin biraz !
Ya da gidin on tane kadınla çalışın da sinir hastası olmadan öfke kontrolü nasıl sağlanır öğrenin.
Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Hakikaten kimsenin umurunda değil şu muhabbet ama herkes geriliyor,gereksiz gerginlik yaratmayın yeter !!!!!!
Valla herkes benim buradan gitmemi istiyor. Küçük detaylara bakarsanız kimin suçlu olduğunu anlarsınız.
Yakında giderim
minnör yazan:
1 yılı aşkın süredir burdayım. 3-5 kere küçük atarlanmalar gördüm ama böyle birşey görmedim.Alıntı:
Erkek forumu olduğu nasıl da belli, muhabbet resmen lan ne bakıyon a dönmüş.
İlla restleşecek, gövde gösterisi yapacaksınız yani...
Forumun alfaları duruma el koysun artık !!!
Siz de kazık kadar adamlarsınız, şöyle derin derin nefes alın da sakinleşin biraz !
Ya da gidin on tane kadınla çalışın da sinir hastası olmadan öfke kontrolü nasıl sağlanır öğrenin.
Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Hakikaten kimsenin umurunda değil şu muhabbet ama herkes geriliyor,gereksiz gerginlik yaratmayın yeter !!!!!!
Biraz bakim konu kapanır dedim ama yok
Resmen sidik yarışına çevirmişsiniz
Ben hepsini okumayadım buraya nasıl geldi bu konu
Ayaz ve arkadaşı yalan söyleyip danışıklı dövüş mü yapmış
O zaman Joker gelir gerekeni yapar
Sizde konu çözülene kadar ilgilenmezsiniz Ayaz ın konularıyla.
Az faydalı şeyler yapın okuyalım,görelim,bakalım
Değişsin artık şu sağ taraf
herşeyibilenadam yazan:
Alıntı:
Biraz bakim konu kapanır dedim ama yok
Resmen sidik yarışına çevirmişsiniz
Ben hepsini okumayadım buraya nasıl geldi bu konu
Ayaz ve arkadaşı yalan söyleyip danışıklı dövüş mü yapmış
O zaman Joker gelir gerekeni yapar
Sizde konu çözülene kadar ilgilenmezsiniz Ayaz ın konularıyla.
Az faydalı şeyler yapın okuyalım,görelim,bakalım
Değişsin artık şu sağ taraf
HBA millet uğraşıyor benimle, çaresi yok.
Şu foruma zaten 2-3 günde bir giriyorum belki yararlı birşeyler öğrenirim, enerjimi yükseltecek bir yazı okurum diye son 1-2 haftadır AYAZ\'ın millete hakaretlerini ve ego tatminini izliyoruz ki aynı ip\'den birden fazla hesap ile giriyor ego tatminini burada arıyor onun da sebebini düşündüm ama anlamadım.
Bu kadar huzuru kaçıran birisinin forumdan uzaklaştırılması lazım bence zaten üyeliğinin parasını iade etmeye gönüllü bir sürü kişi çıkacaktır forumdan :laugh:
Puissance yazan:
Ulan şerefine tükürdüğüm sen nediyorsun ? Buraya gelip o gülücükleri yaparak asıl sen kendini tatmin ediyorsun. Siktir git daha ne yazıyorsun ki aynı şeyleri amına koyum 10 kere söylemek zorunda değilsin.Alıntı:
Şu foruma zaten 2-3 günde bir giriyorum belki yararlı birşeyler öğrenirim, enerjimi yükseltecek bir yazı okurum diye son 1-2 haftadır AYAZ\'ın millete hakaretlerini ve ego tatminini izliyoruz ki aynı ip\'den birden fazla hesap ile giriyor ego tatminini burada arıyor onun da sebebini düşündüm ama anlamadım.
Bu kadar huzuru kaçıran birisinin forumdan uzaklaştırılması lazım bence zaten üyeliğinin parasını iade etmeye gönüllü bir sürü kişi çıkacaktır forumdan :laugh:
Ben gerekli açıklamayı yaptım ama bilinsin ki benim gibi adamların senin gibi adamlara yapacak olan açıklaması sikim kadar yoktur.
Tamam
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum :laugh:
Ben giderken bu konu bu halde degildi!
bu ne bicim bir haldir
Ayazin soyledikleri kabul edilemez!
Ayaz istersen 1000 yasinda ol ofkeni kontrol edememissin!
delirmissin
ofkeden
ha ayaz bunu etmis de diger arkadaslar ne etmis?
inatla ustune gitmis
!!
cunku erkek algisi horozlanmaya karsi otomatik tepki verir!
adama inanabilirsiniz! inanmayabilirsiniz!
BIZE NE
adam yalan soyluyor olabilir dogru soyluyor olabilir
SIZE NE
..
Yok bunu yapamazsin
yok bunu yaparim
noktasinda didismek yerine gidin kizlarla bulusun!
delimisiniz siz?
bilmiyorum neden Ayaz olmasi gerekenden daha agir tepkiler vermis. bunu kabul ediyorum. ama sen delirmis bogaya bir daha comak sokarsan onun napacagini kestirmek cok da zor degil.
en azindan aa pardon bir dakka demez yani!
daha da saldirganlasir
bu insan psikolojisidir!
sebebini bilmiyorum. kiymeti de yok!
her sosyal ortam gibi burasi da bir sosyal ortam! o nedenle insanlar korumaci dahi yaklasabilir.
herkesin israrla soyledigi sey su:
kufur etme
Am got meme demek meselesi degil
hani ofkelenip kotu soz soyleme gayreti icinde bulunma durumu..
ama insanin oyle gunleri de olur
lakin kontrol iyidir. cunku bazen degerinin altinda davranis sergilemis olursun!
erkekler konuya ait iki yada uc bicimde tepki vermisler!
1) inatlasanlar
2) sakinlestirmeye calisnlar
3) kontrol etmeye ugrasanlar
4) gormezden gelenler
her hayatin olagan durumudur..
bu konu nasil kitleniyor bilmiyorum ama bu kadar uzun sure bu kadar cok gereksiz ifadeler -kisiel ifadeler- forumda yasaktir.
herkes diledigini yapmakta serbesttir. lakin her eylemin de faturasi olur!
yani adam olduremezsiniz diye bir sey yoktur.
adami vurursun. cezasi hapistir. bu kadar basittir.
o nedenle kurallara uyalim diye bir geyik bana daima sacma gelir.
kurallar ile ilgili diledigin sekilde davranma ozgurlugune daima sahipsiniz!!
bunu bilin.
kurallari cignemek ne br cesarettir ne bir zayifliktir.
hepsi hayatin olaganidir
...
ayaz ister 10 yasinda olsun ister 20 isterse 40 yasinda olsun
ister zengin olsun ister fakir
ister uzun boylu olsun ister kisa
ister 100 kiza set acmis olsun ister 1 kizla konusmamis
ne farkeder ki?
ayaz kendine yalan soyluyr olsa ne farkeder?
etmez !
ayazin sordugu soru ile anlattiklari arasinda tutarsizlik hissederseniz bunu bir sekilde sorgulayabilirsiniz..
ama uslup o noktada da onemlidir?
???
ne demek istiyorum?
erkekler EMPATI gelistirmeyi sonradan ogrenirler!
bak mesela Ayaz senin henuz gelistirmedigin bir sey bu!
durdugun yerde o anki duyguna gore hareket etmeyi secmissin!
bunun diisnda yollar da vardi..
..
bazen uslup onemlidir
hatta hukukta yeri vardir. sekil ile esas arasindaki farki bilmek gerekir. bazen kanun sekli sartlar yerine gelmedigi icin davayi icerigine bakmadan reddeder... cunku sekil sartlari da esas kadar onemlidir.
..
ben erkekler bu tur noktalara geldiginde cok ama cokkkkkkkkkkkkkkk yoruluyorum..
cunku akil en buyuk ve en degerli sey. farkindalik en buyuk deger. bunlar olmadan hayati yasamak yorucu.
anlamsiz bir kisir dongu..
..
forumun diger uyelerinden ricam- bu kadar ofkeli olmadiklarini dusundugum icin- biraz bu konudan ve ayazdan uzak durmalari.
ayaz cemiyette bulunmayi secmis bir kisi.
..
ofke hali sonsuza dek surmez.. hic bir sey sonsuza dek surmez. uyumamak icin direnin. bir yerde uyuyakalirsiniz.. ve ofke hali uykuda devam etmez. onun icin gereken kan akisi bedenin reaksiyonlari ile uyku halininki bir degildir .
bir yer gelir ve beden otomatik olarak secim yapar.
siz yapamasaniz bile.
...
ama ayni yemegi isitip isitip buraya tasimayin.
ilk ofke hali anlasilir bir sey iken surekli tekrar etmesi basit hali ile siradanlasmayi getirir beraberinde.
..
ayaz size sakin olmanizi tavsiye edecegim.
meseleleri cozmenin binbir yolu var. her daim ayni yoldan gitmek yerine baska yollar yaratmaya calisin diyecegim
elbette secim sizindir.
secim daima sahsin kendisindedir.
not: bu konuya baskaca yorum yapilmasinin fayda getirecegine inanmiyorum...
hadi bakalim artik yetsin bu kadar!
Konu geçici olarak kilit altında. Küfretmeden konuşmayı öğrendiğinizde tekrar açılacak.
turquoise yazan:
Kilitli değil.Alıntı:
Konu geçici olarak kilit altında. Küfretmeden konuşmayı öğrendiğinizde tekrar açılacak.