İçin içini yiyor, kendi ateşinde kavruluyosun şu an, biliyorum...
Rahatla biraz :)
Yazdırılabilir Görünüm
İçin içini yiyor, kendi ateşinde kavruluyosun şu an, biliyorum...
Rahatla biraz :)
Tamam arkadaşlar :)
Buraya kadar sizin sayenizde sıkıntısız geldim,bundan sonrada sizlerin dediklerini yapacağım :)
kızın izin günü ne zaman ?
Pazar günü :)
Rookie yazan:
ee dün pazar deil miydi. dükkan da ne işi vardı ?Alıntı:
Pazar günü :)
Dün ben gidemezdim zaten sınav ve düğün vardı :)
Yani şimdi tam bilemiyorum sonuçta rica etseler belki bir kaç pazarda çalışır ha bundan 2 ay önce bir kaç kere pazarda çalışırken görmüştüm.
Konuşurken izin günün ne zaman dediğimde pazar oluyor genellikle dedi.
Bu arada bugün iş çıkşında kapıdaydı ona baktım hafif bir gülümsedim oda gülümsedi :)
Rookie yazan:
buldum buldum :))Alıntı:
Dün ben gidemezdim zaten sınav ve düğün vardı :)
Yani şimdi tam bilemiyorum sonuçta rica etseler belki bir kaç pazarda çalışır ha bundan 2 ay önce bir kaç kere pazarda çalışırken görmüştüm.
Konuşurken izin günün ne zaman dediğimde pazar oluyor genellikle dedi.
Bu arada bugün iş çıkşında kapıdaydı ona baktım hafif bir gülümsedim oda gülümsedi :)
süperim lan ben...
kızın numarasını biliryosun ne de olsa..
önce kıza 10 TL lik kontör mü ne göndereceksin..
sonra mesaj atacaksın.
\"geçen cevap veremedin bende buna bir çözüm buldum.Bu günkü kartpostalıma ona kontör gönderdim yazdım. nasılsın bakalım\"
diye..
haa buna cevap gelmezse işler sıkışır ama sakın arkasından bir daha mesaj gönderme.
%80 cevap veriri zaten ;)
hadi iyisin hergele... :woohoo: :woohoo:
Vayyyy süper gerçekten :D
Tamam şimdi çıkıyorum gidip kontör atıyım :)
Aynı msjı sallarım..SAğol Cokerim :D kocaman öpüyorum bak :)
Rookie yazan:
gelişmelerden haberimiz olsun..Alıntı:
Vayyyy süper gerçekten :D
Tamam şimdi çıkıyorum gidip kontör atıyım :)
Aynı msjı sallarım..SAğol Cokerim :D kocaman öpüyorum bak :)
Bence kontör alma, cok iyi karşılamıyorlar genelde dostum ama iyice yapmaya niyetlisiniz anlaşılan :D sonucu merak ediyorum :)
Arkadaşlar sanırım kontör biraz ters tepti :)
Jokerin yazdığı msjın aynısını gönderdim.
Cevap:
Teşekkür ederim ama daha sadece ismini biliyorum ve bu şekilde kontör göndermen garibime gitti.Bu arada kontörleri geri göndereceğim.
biliyorum msj attın cevap atmadım ama ben sms kullanmıyorum çünkü hoşuma gitmiyor, bu arada 8 den sonra eve gidiyorum eğer istersen arayabilirsin konuşuruz.Lütfen bu kontör olayı birdaha olmasın.
Bende cevap olarak tamam 9 a doğru müsait olursam arayacağım dedim ve kapattık konuyu.
bu arada kontörleri geri gönderdi :)
En azından cevap aldık :) Yine işe yaradı bu yönden bakınca
Süper süper gerilim demek adrenalin demek süper
Zoruna mi gitti cicim , gitti ama sen kasindin cevap vermedin. Ben kendimden o kadar emindim ki kontor yok sandım.
Neyse gelelim şimdi neler yapacağına. Bu gerilimi lehimize cevirmemiz gerekli :)
Şimdi telefonu açınca o şöyle böyle sevmem diye zirlayacak sende basit bir jest yapmak istediğini 3-5 liralık kontor diye düşündüğünu söyleyeceksin..
Tamam bir daha yollamam merak etme sonra kontorsuz kalirsan bana kızma diye sakalasiyoruz.
Akabinde ışte şöyle böyle iletişime gecmeyeckmiyiz. Vs..
Gerisi senin durusuna ve bu güne kadar neler yaptığına bakar.
Gerilimi tatlıya bağlamak ilişkideki ilk kavgadan sonra barışmak gibidir
Haydi aslanım kopar şu kızı
:D tamam, msjında bir tatlılık vardı yani nefret gibi değildi :)
Biraz sonra arayacağım illaki soracak dediklerini söyleyeceğim bende şimdi önemli olan bir buluşma koparmak gerisi yürür :)
Ha gayret :D
kontör denmiyor herhalde artık TL diyorlar galiba.
Neyse ben kontör diyecem öyle alıştım.
Kontör eğer sembolikse ne bileyim, 1 TL likse veya tek mesaja denk düşen bir tutarı göndermiş olsaydın o mesajının altına daha hoş olurdu.
Olan oldu. hakkında hayırlısı. hadi bakalım.
Bildiğim kadarıyla en az 3 yada 5 tl atılıyor :)
Kontor işini nasıl bağlayacağını söyledim o bitti. Randevuya kasma şu an sadece keyifli sohbet gerek.
Sadece ismini biliyorum demiş. Randevu dersen yeni tanıştık der. Zaten izin gününe çok var.
1-2 konuş muhabbet et randevu işi sonra gelir kendiliğinden esas mesele telefonda keyifli sohbet
Peki tamam nasıl diyorsan :)
Rookie yazan:
Konu kendiliğinden buluşmaya gelir o ayrı mesele .Alıntı:
Peki tamam nasıl diyorsan :)
Orda yalnizsin bu konuşma keyifli geçerse bu kızı baslarsin , test edecek bir şeyler yapacak bakalım raporu bekliyoruz
Rookie yazan:
Ayıptır sorması ne kadarlık attın?Alıntı:
:) Raporu yazacağım herşey için çok teşekkür ediyorum
tariz yazan:
10 tl lik attım hani şu sms olayı için 9 yada 10 tl gerekiyor :)Alıntı:
Rookie yazan:
Rookie yazan:
hiç bilmiyormusum bu kontör meselesini biraz öğrenmiş oldum sayende.Alıntı:
tariz yazan:
10 tl lik attım hani şu sms olayı için 9 yada 10 tl gerekiyor :)Alıntı:
Rookie yazan:
Bu arada kızın gururlu olduğunu öğrendik. iade etmesi hem normal hem de doğru bir hareket. umarım bunu büyütmez; ben senin bildiğin kızlardan değilim tarzı cümleler kurmaz inşaallah.
İnşallah hayırlısı bakalım :)
Ters tepki vereceğini tahmin etmiştim ama agresif bir stratejinin giriş hamlesi olarak kullanılabilme ihtimali akıllıca
Aradım açtı 5 dk ne kadar güzel muhabbet ettik kapı çaldı arkadaşım cd getirdi dedi 5 dk sonra ararmısın dedi tamam dedim ve kapattık aradım açmadı :(
Aq bune böyle ya!
Kız oynuyor gaza gelmeee :)
Rookie yazan:
Alıntı:
Aradım açtı 5 dk ne kadar güzel muhabbet ettik kapı çaldı arkadaşım cd getirdi dedi 5 dk sonra ararmısın dedi tamam dedim ve kapattık aradım açmadı :(
Aq bune böyle ya!
Benzeri bir şey iki sene önce başıma gelmişti. kapı çalıyor beni sonra ara demişti. sonra aradım. açmamakla kalmadı meşgule düşürdü üstelik. bir daha aramadım o da beni aramadı.
eğer geri aramazsa. iki gün sonra bir daha dene istersen. kusura bakma moralini bozuyorum.
@ Rüzgar
Valla bende akışına bıraktım artık aramazsa ona gre bişeyler yaparız beraber :)
@ tariz
Moral bozacak bişey yok kardeşim olmazsa bu kızda nerde hata yaptığımı bulurum başkasında aynı hatalara düşmemeye çalışırım :)
Bana o 5 Dakika ne ve nasıl konuştuğunuz lazım
Aradım 7-8 defa çaldı ve açtı
B:X
O:Efendim
B:Nbr
O:İyiyim teşekkür ederim senden nbr
B:Teşekkür ederim harikayım
O:Neden
B:Hayata hep güzel tarafından bakıyorum bu yüzden
O:Hmm çok güzel beğendim
B:Müsaitsin değilmi
O:Evet annemler babanneme gittiler
B:Hmm tek başına kalmayı seviyorsun dmek
O:Pek sayılmaz insanlarla vakit geçirmeyi daha çok severim
B:Hmm demek sosyal birisin bunu sevdim
O:Evet biraz öyleyim :)
B:Peki hayat nasıl gidiyor neler yapıyorsun
O:Sürekli kırtasiyedeyim bir tek pazatım var ve onuda arkadaşlarımamı kendimemi yoksa ailememi ayırıyım bilemedim :)
O:Peki ya sen neler yaparsın
B:Çalışıyorum akşam gelince spora gidiyorum hafta sonu ing kursuna ve gitar kursuna gidiyorum.
O:Hmm güzel bir hayatın var
B:Biraz hızlı bazen yoruluyorum :)
Kapı çaldı.
B:Kapın çaldı heralde
O:Evet ark cd getirdi
B:İstersen sonra devam edelim
O:Olur 5 dk sonra ararsan devam ederiz
B:Tamam görüşürüz
O:Görüşürüz
Olay bundan ibaret :)
Annesi babası gelmiş olabilir
I değilde sen bu kızı baglarsan ciddi bir görüşme sıkıntısı yaşayacaksın farkindasin değil mi
Cokerim çok iyi farkındayım ama zaten amacım hemen ilişki yaşamak değil eğer sende onaylıyorsan biraz geri çekiliyim 2-3 gün sonra arayım onun beni pek arayacağını tahmin etmiyorum :)
JoKeR yazan:
artık tarafımca da tecrübe ile sabittir...Alıntı:
olma ihtimali var ama aracı kullanmak her aman için risktir ve düşük değer göstergesidir.Alıntı:
Şöyle bir durum var ortak bir kıza arkadaşımız var o çağırsa işte gel muhabbet edelim diye bende o sırada gitsem bu olurmu yoksa tersmi teper?
yani kendin beceremediğin için aracı kullanmak zorunda kalırsın. Büyük şehir olsa ya da niversite ortamı olsa aracı kullanmak en büyük salaklıklardan biridir.
senin durumunda olabişlirliği ise küçük yere ve kıza yalnız başına ulabilmenin zorluüudur.
aracıdaki sıkıntı : aracı kıza senden bahsettiği anda. Şu ana kadar etkileyebildiysen kızı kanadırsın. etkileyemediysen işe yaramaz.
Oysa aracı kullanmadığında kızı etkilemek için hala şansın vardır.
ayrıca aracılık yapan kişiler genelde işi bok etmede uzamandırlar. Kendilerince eğlenebilmek adına garip kaş göz işaretleri, drtmeler, imalı sözler falan söylerlerki..
o iş olacaksa da bok olur..
tecrübe ile sabittir.
Rookie yazan:
bugün beklemeye geç arama kırtasiyeye uğrama, yarın bakarız durumaAlıntı:
Cokerim çok iyi farkındayım ama zaten amacım hemen ilişki yaşamak değil eğer sende onaylıyorsan biraz geri çekiliyim 2-3 gün sonra arayım onun beni pek arayacağını tahmin etmiyorum :)
Tamam bugün hiç gitmedim zaten :)
bu oyunu, oyununhilesini, cemiyeti bulduğuma şükrediyorum.
hele ki bunları genç yaşta bulduğum için bi tur daha şükrediyorum.
niye dedim bunları, şu alttaki alıntıyı okudum ve kendi geçmişimi düşündüm
Rookie yazan:
Alıntı:
Aq bune böyle ya!
:) :) :) :)Alıntı:
Aq bune böyle ya!
hassiktir ass herifler sizi seviyorum lan, cemiyet olmasa nah bu cümleyi bende kurardım zamanında, nah bende gelişirdim
rookie, iyisin iyi, telefon konuşmanda kızın senin hayatını sorup beğenmesi çok iyiye işaret
devam et :)
Motivasyonum yükseldi vallahi sağol :)
Arkadaşlar akşam saat 8:40 da aradım açmamayacağını düşünerek.
Açtı :D
B:Slm X
O:Slm Rookie
B:Nbr Nasılsın
O:İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
B:İyiyim teşekkürler nasıl gidiyor hayat?
O:Yorucu yeni geldim eve bende
B:Hmm tüh hep eve girince yakalıyorum senide ben :)
O:Olsun önemli değil senin hayatın nasıl gidiyor
B:Güzel gidiyor işten geldim yemek yedim seni aramak istedim :)
O:Anladım güzel
B:İşten yeni geldin yemek felan yiyeceksen sonra devame delim
O:Yok devam edelim
B:Tamam
O:Bişey sorabilirmiyim
B:Tabiki
O:Dün konuşamadık neden kontör gönderdin en sevmediğim şey
B:Zorunamı gitti cicim :) Dediğim gibi gitti ama sen kaşındın cevap vermedin kontörün olmadığından emindim ve attım olay bu farkındayım ama bana pek çıkar yok bırakmadın :)
O:Dediğim gibi bir daha olmasın lütfen
B:Tamam sıkma canını :)
O:Benle amacın ney?
B:Seni tanımak istiyorum
burası can alıcı
O:PEKİ NEDEN BEN ?
B:konuşma tarzın giyimin söylediğin sözler ve yaptığın hareketler hoşuma gitti ( beden dili olarak )
O:Hmm anladım
O:Bua rada dün seni arayamadım aramışşsın ama teli sessizde unuttum bilirsin kapıda biraz muhabbet ettik ve pc de işler vardı onalra baktık saatte geç olunca aramak istemedim
B:Tamam önemli değil :)
B:Bu arada seni kesinlikle iş yerinde rahatsız etmek istemiyorum bunu bil öncelikle
O:Bende rahatsız olmak istemiyorum hayatımda hiç yapmadığım birşeyi yaptım hemen numaramı verdim belkide o anda rahatsız olmak istemedim bu yüzden verdim
B:Hmm ben seni rahatsızmı ediyorum şu anda konuşarak eğer öyleyse bir daha etmem :)
O:Hayır hayır şu anda rahatsız etmiyorsun o anda öyle düşündüm
B:Peki
O:Birde bu telefon olayını kırtasiyedekiler bilmesin olurmu hatta şimdilik kimse bilmesin
B:Olur neden olmasın bende istemiyorum şu anda kimsenin bilmesini
O:Tamam anlaştık
B:Anlaştık
Burdan sonra kaç kardeşsiniz baban neci olaylarına girdik ve kapı çaldı amk :D
O:Kapı çalıyor bakmam lazım
B:Tamam sonra görüşürüz güzel bir sohbetti
O:Görüşürüz kendine iyi bak
B:Bu arada kandilinde mübarek olsun
O:Teşekkür ederim seninde
B:Teşekkür ederim
O:Görüşürüz kib :D
B:Sende kib
Olay bu arkadaşlar :)
Bu arada hepnizin kandili mübarek olsun....
Senin de kandilin mübarek olsun dostum Eyvallah.
İsler fena gitmiyor gibi su an. Ama sen konuşurken sürekli Kizi rahatsız ediyormuşsun gibi bir hava yaratıyorsun dostum bundan vazgec
Teşekkür ederim...
Bugün itibariyle bu durumu kapattım artık açmayacağım, şu anda fena gitmiyor gibi...