çekici insanlar çabalamazlar zaten çekicidir
çekici olmayan insanların ise oyuna ihtiyacı vardır
Yazdırılabilir Görünüm
@verdict her summon'a gelmek de olmaz herhalde, ona göre haklarınızı iyi kullanın :).. uzun mesafe ilişkisi olayı zor elbette, ben şu andaki şartlardan memnunum o yüzden de sıkıntı olmuyor. Dediğim gibi zamanım fazlasıyla yogun, benim hatun 2 ayda 1 geliyor 10 gün kalıyor bende ülkesine dönüyor, telden de arada bi konuşuyoruz,darlama yok dırdır yok.. Ha sex diyeceksin ona da extra ayıracak vaktim yok, birini ayarla tavla vs... şu sebepten dolayı, iş durumumu ve gelirimi yükseltip, bir sistem kurmaya calısıyorum bunu 2-3 sene içinde kurarsam ileride rahat ederim, şu an bunun öneminin farkına vardım ve günlerim buna ulaşmak için çabalamak ile geçiyor.. yurtdışından döndüm, tam zamanlı calısıyorum, ayrıca freelance iş yapıyorum, üzerine de proje geliştiriyorum.. bi hatuna enerjim zor yetiyor uzak olması şu an nefes aldırıyor :)..
diğer konuya gelirsek de @DickWhitman,
ben çuvaldızı batırayım dedim sana helal güzel karşılamışsın sözlerimi.. insan neresi eksikse orayı kapatmalı, öz eleştirin de yüksek kendine.. yavaş yavaş her şey rayına girecektir.. Seni özellikle yemeğe çağırmaması, insiyatif almadığı anlamına gelir.. Diğer arkadaşların da seni arayıp davet etmemişler, yani o elemanın kişisel bir kıskançlığı olabilir ama yine de ben genel bir karar var gibi seziyorum.
insanlarla yakın olmak için karşılıksız bir şeyler vermek iyidir, ne demişler veren el alan elden üstündür.. ufak hediyeler, yemek-kahve-bira vs. ısmarlama vs. olsun, ama bir beklentiye girmeden.. sorumlu insanlarda vs. yakınlık kurmanı hızlandırır.. borçlu hissederler kendilerini, tabi her bireyde bu yok ama genel olarak işleyen bir yöntemdir.. yağcılık veya beklentiye kaçmadan bir şeyler vermek samimiyeti artırır..
ne veriyorsun ne bekliyorsun muhakemesini de yap içinde, ben bu adamlara bu ortama ne katıyorum..
yemekte o ortamda olsaydın belki sen de yemeğe gidecektin, bazen yakın arkadaşların bile böyle mallıklar yapıyorlar.. abi işim var diyor gitmiş bizim bebelerle bulusmus, belki mallığına gelmiştir.. Bilemiyorum belki de kötü niyetlidir onu sen çözeceksin artık..
parfümdene sitemi ziyaretin için teşekkürler, okuduguna çok sevindim.. bayadır yazamıyordum ama bu aralar vakit buldukça güncelliyorum.. orada genel olarak pahalı parfümleri yazmışım, malum hobiye takılınca ucu açık uçup gidiyor ben de az bulunan parfümlerin de yorumlarını yapıyorum.. DP veya EYFEL gibi açık parfümleri kullanmanı önermem, sağlık açısından kalitesiz ve sentetik malzemeler, kanserojen olabilirler, bir de belli oluyor yani, iyi parfüm vs. kendini belli ediyor.. Etmese bile sen ona para verip kıydığın için, kendini farklı hissediyorsun.. Kaldı ki tom ford noir de noir özel ve üst seri bir parfüm, bunu önermişim ama maddi durumu olana :), ille de 1000+ lira vermek zorunda değilsin güzel kokmak için.. tom fordun noir extreme modeli var, dior homme intense ve homme serisi olabilir, chanel allure serisi güzeldir, ysl'nin la nuit l'homme, l'homme çok güzel parfümlerdir, diğer ysllerde öyle, prada'nın l'homme, prada amber'i vs. güzeldir, dior'un energy ve higher energy çok güzel meyveli parfümlerdir, clinique happy, issey miyake l'eau d'Issey, rochas man, jean paul gaultier le male, burberry london, bentley intense, polo blue, cacharel l'homme, spicebomb .. git dene bunları sevdiğin birini de internetten al yani 100-500 arası parfümler bunlar da.. bloguma daha çok normal parfüm de yazmam gerekiyor ki insanlar öğrensinler bu konuda da bir şeyler yapmalıyım, zaten aklımda bu konu.. Ayrıca son zamanlarda vertigomu azdırdığı için çok nadir parfüm kullanıyorum..
Bir parfüm min 6 ay gidiyor çok hafif değilse, kötü bir yatırım değil o kadar saati ceketi olan adamın kıyabilmesi lazım.. pazar malı uyduruk parfümler güzel kokmuyor ve anlıyor kadınlar emin ol..
@denondj Maili görür görmez geldim :)
Yazını okudum Tekrar da okumam gerektiğini düşünüyorum çünkü iş sınav vs derken çevreyle pek ilgilenmeyerek hatalıyım Düşünmem gerek bu konu üzerine
Genel karar da olsa kıskançlık da olsa samimiyete devam etçem... Oturup ağlamak yok. Belki genel karar belki haklılar... Eksiklerimi düşüne düşüne devam.
Tekrar sağol yorumların için. Şunu da sorayım parfümlerini hangi siteden sipariş ediyosun? Trendyol ve Morhiponun güvenilirliği iyi mi?
Aynen diğer türlüsü saçma çünkü.. Sen bir şeyler verirsin, takılırsın grupla sonra bakarsın mutlu etmiyorlar ortamını değiştirirsin.. Öyle rekabet etmekmiş, ne bileyim intikam almakmış falan çocukça düşünceler yani ne gerek var..
İntikam soğuk yenen bir yemek şeklinde, terbiyesiz, iki yüzlü insanlardan, yarı yolda bırakan ortaklardan, mobbing yapan patronlardan, aldatan sevgilinden falan alınır yani dostluk, arkadaşlık içinde olmak istediğin bir ortamda henüz yeniyken böyle düşünmek zihnini gereksiz yere zehirler ve bulandır.. Her andan keyif almana bak.. Elinde sonunda ya gardları düşer, derler ki biz yanılmışız bu DW iyi çocukmuş, ya da sen dersin ki tanıdıkça benim bu hanzoların içinde ne işim var, bunlar beni körelten adamlar..
Erkek erkeğe yemeğe çıkan ekibe de beyler benim işim var lafını da sen söylersin ileride zaten ne gerek var aq :)
morhipo mu kaldı :), n11'de uzay kozmetik, yildiz, parischeri, bayerparfümeri falan güvenilir genel olarak n11de sahte mağaza görmedim.. %98 altı herhangi bir mağazadan da yorumlarını vs. okumadan alışveriş yapma.. trendyol'da sıkıntı yok, hepsiburada da birkaç mağaza var onlar iyi, mizu.com vardı eskiden.. oralardan bak..
ben bütçeni zorla derim biraz.. ama zor geliyorsa git zaradan al açık parfüm fiyatına bir sürü çeşidi var.. avondan al, oriflame al o tarz bir ürün al yine de çakmalardan iyidir.. Zaten önemli olan temiz kokmak, her gün duşunu alıp temiz olmak zaten must olan.. Üzerine de arada parfüm sıkmak fena olmaz. Ben parfüm işinin doğrudan ve dolaylı bir çok kere ekmeğini yedim..
Doğru söylüyorsun :)
Yeni sosyal ortam, Yok denecek kadar az arkadaş, Yoğun iş temposu bunları kafama takmama neden oldu. Keyif almaya bakmak demişsin İnan ki unutmuşum bunu. Süreci yaşamayı hatırlattın sağol Umarım yine unutmam
Sanırım Dior veya Issey M. sipariş edicem :) Parfüm için de teşekkürler @denondj
İş konusunda da başarılar Parfüm üzerine mi