spor konusu çok önemli psikolojik olarak cok faydasi olacak .. şarjını direkt etkiler .. ilk olarak bunun üzerinde durmanı öneririm ..
Yazdırılabilir Görünüm
spor konusu çok önemli psikolojik olarak cok faydasi olacak .. şarjını direkt etkiler .. ilk olarak bunun üzerinde durmanı öneririm ..
Kızlar bir yana da insan kendiyle ilgilenince(kitap okumak,spor,vücut bakımı,dış görünüş) kısacası kendiyle ilgili herhangibir şey otomatik olarak mod yükseliyor.Bu da etrafa yansıyor tabii :)
Valeranın da dediği gibi bu çözümler tek pakette mevcut: SPOR. vücudunu değiştir hayatın değişssin dostum.
Spora başlayınca göreceksin ki sosyal ortam,çeşitli konularda kendini geliştirmen falan hepsi bir bir gelecek zaten.
Hem kafanı dağıtman da sana acayip katkısı olur belli mi olur belki 40cm kolla görürüz seni buralarda :lol:
biraz acını çek. alkol iç. biraz acısın amk aşk bu.
öyle hemen unutıyım kurtılıyım yoook :cheer:
çoğu insan çekiyor bunu.
hali hazırda sevgili olma olasılığı olan bi kız varsa ona yürü derim acın biraz dinince. sevgili ol ya da olma vakit geçir. ha olursan daha iyi .hele bir de tensel olayların olursa süper olur. öpüşme elleşme bile bu raddede kafidirr .
daha sonrası kişiye göre değişir diye düşünüyorum.
kimisi spor yapar,kimisi kitap okur,kimisi bir kursa gider. amaç birşeyle uğraşmaktır.düşünmemeye çalışarak veya düşünerek unutulmaz. başka şeye odaklanırsın. bir bakmışsın gidivermiş aklından .
son olarak,benim tavsiyem set açman,açılış yapman. ama başarısızlık durumunda moral bozup beynini yine ayrıldığın kıza şartlamak yok. hem acılı olman set açarken ayrı bir gaz verecektir sana diye düşünüyorum. bana öyle oldu şahsen ..
Açık konuşayım, ben hiçbir zaman kendimi pua olarak görmedim. Pualığı da saçma buluyorum, tabi ki kendi düşüncem. Git açılış yap, kız düşür, numara al, buluşma yap, seviş..vs.Alıntı:
"whisqeyy" post=51275 Nickli Üyeden Alıntı
Bunlar bana göre değil.
Ben hoşlandığım kızı etkileyebileyim ve insan ilişkilerinde iyi olayım yeter bana. Ha ilk başladığım zaman her önüme gelene yazmadım mı? yazdım.. aynı anda birçok sevgilimde oldu yeri geldi ama o doygunluğa biraz erken mi eriştim ne oldu bilmiyorum ama ben bu şekilde düşünüyorum.
Ha gerçekten pua'lık yapanlara da saygım sonsuz tabi, orası ayrı.
Yazdıklarımda bir şeyi düzelteyim. Pua'lık daha oturmamış demiştim senin için ancak kastettiğim şey alfalık. Yoksa kızı etkilemişsin, sevgilin olmuş. Yani pua'lık mesleğini :woohoo: hakkıyla yapmışsın ama ilişki yürütmek çok zor bir şey ve bu kısımda da başarısız olmuşsun.Alıntı:
"Aşkadamı" post=51279 Nickli Üyeden Alıntı
Aslında buna başarılı-başarısız olarakta bakmamak lazım. Senin şurada kazandığın tecrübe ki üstüne burada da hem kendin durumu analiz ettin hem bizler ettik sana ileride yol, elektrik, su, doğal gaz olarak geri dönecektir. B)
Şu an ayaklarımı yerden kesen hatun ahanda böyle oldu.Alıntı:
"Biff Loman" post=51282 Nickli Üyeden Alıntı
Tam 1,5 sene bekledim, bekledim derken kendimi unutturdum. O sırada ortalığın amına koyuyordum tabi :woohoo:
Dangerous pualık git açılış yap numara al sevişse haklısın,çok saçma.
Bence olay, pua olmayı kafana oturtma şartlar ve kuralları benimseme olarak gerçekleşiyor.
Kız arkadaş yapıyorsun çünkü pua oldum,olacağım diyorsun -ki olamasanda psikolojik olarak odaklanıyorsun.
Hani demişsin ya hoşlandığım kızı etkileyeyim,insan ilişkilerinde etkili olayım diye birçoğumuz da olaya bu açıdan bakıyoruz aslında.
Aslında beklentin,beklediğimiz.
merhaba aşkadamı yazını okudum gerçekten çok acı şeyler bende kız arkadaşımdan ayrıldım.hayatın merkezi yaptık onu onsuz yapamayacagız sandık o benim herşeyim dedik. sonunda ne oldu kıçımıza tekmeyi yedik.çivi çivi söker mantıgıyla hareket etmeden ona ait ne varsa at gitsin facebook twiter instagram ne varsa onu sil numarasını sil yani hayatından komple çıkar sonra sosyal aktivitelere katıl kurslara katılmaya çalış imkanın varsa (bu arada halen canın yanar acır) git gitmessen toplum içine katıl otobüs iett ego trawway konserler hareketli olan herşey ne bileyim kalabalık yerler özellikle kızlar olsun her zaman daha iyi ve güzel kızlar vardır mantığla hareket et bir ay veya iki ay sonra adını bile hatırlamazsınnn bak gör acın böülece gitmiş olur
bizi oyun oynamaya mecbur bırakan bu kadınlarada , sevgiye de aşk'a da lanet olsun ..
Valera,kardeşim aslında mecbur olmadığını biliyorsun değil mi ?
İstersen o dışarıda ki binlerce klon betalar gibi dolaşabiliceğinin de farkındasın ?
Buradasın çünkü değişmek,birşeyleri değiştirmek için harekete geçmişsin.Farkındasın ?
Tabi isyan etmek,lanet etmekte en doğal hakkın,burasıda bunun için en uygun yer.
Haydi tekrar oyuna ;)
teşekkür ederim herkes fikirlerini belirtmiş 2 gün yok oldum onca mesaj gelmiş hepsine cevap
veremiceğim için herkese hitaben yazmak istedim şimdi bir kız arkadaşım eski sevgilimle fotograf
paylaşmış görünce biraz kötü oldum ama geçti tam 8 gün geçti dostlar ve acım neredeyse yok oldu,
zaman herşeyin ilacı ama tabiki kendimizi sürekli geliştirerek kızın neden bu çocuktan ayrıldım
diye üzülmesini isterdim bu felsefeyle yürümek en iyisi aslında başkası içinde değil kendimiz için
yaparsak bunu düşüncelerimizi geliştirirsek bilgi birikimimizi arttırırsak ve daha bir çok şey
bizim kalitemizide arttırıyor. kendimize şu soruyu soralım ya 'bir kız benden neden hoşlansın ve
ilişkide bizimle beraber olmayı istesin' bu soruyu sorun ve özelliklerinizi belirleyin eski
sevgilimin bana dediği şu laf aklımdan hiç çıkmıyor sevgi tek başına yetmez haklıydı benim
özelliklerim ona yetersiz gelmişti bunun bilincindeyim, sadece bu benim hatam olduğu için bu konuyu
yazdım, yoksa ben böyleyim diye bu ilişki bitmedi arkadaşlar onunda çok hatası vardı, ben onun düzeyinde
kaldım sadece ve okadar kavga ve uyumsuzluktan sonra yürümedi şuan beni hatırlamıyor bile eminim 8
gün sonra kendime şunu dedim
'neden daha fazla acı çekiyim 1 hafta acımı yaşadım daha fazla sürmemeli ' abi aşk acısını çekiceksin
gerçekten başka yolu yok. ama biyerden sonra kendini harap edersin 1 hafta bunu yaşadım çünkü acaip alışmıştım ve hayatımı onun üzerine kurmuştum
ben genelde bir gazla başlarım o gaz biter gider ama bu konuda çok istekliyim inanıyorum daha
güzel kızlarla olacağım her kızın
istediği bir erkek neden olamayalım, bunun örnekleri varken cemiyette bile işin piçi olmuş adamlar
varken 'oku ve uygula' cemiyette yazılanları şimdi tekrar başlıyorum 5 aylık bir aradan sonra
başta yazdığım konuyla şimdiki konuştuklarım arasındaki farka bakın
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürederim kendime geldim aq :lol: