evet burdaki insanlar bilgili makalelelr o kadar güzel ki hayatımın kızlarla iletişim noktasında en iyi kararı bu kısaca
Bir Erkeğin Başına Gelebilecek En güzel Şey PUA CEMİYETİDİR....
Yazdırılabilir Görünüm
evet burdaki insanlar bilgili makalelelr o kadar güzel ki hayatımın kızlarla iletişim noktasında en iyi kararı bu kısaca
Bir Erkeğin Başına Gelebilecek En güzel Şey PUA CEMİYETİDİR....
buna benzer bir konu 4 5 sene önce açmıştım
insan bie garip hissediyor lö. ::güldümbak:
Valla cemiyet o bakımdan hazine. Forumda 50 BİN post var lan. Bi arama yapıyorsun bi dünya şey çıkıyor.Alıntı:
"cırcır" post=50370 Nickli Üyeden Alıntı
Neredeyse konuşulmadık konu kalmamış.
.
valla ben rahatsız değlim ki aksine hoşuma gitti.Alıntı:
"darkrock" post=50383 Nickli Üyeden Alıntı
zira karım öff pöf ne pis adamlar var demedi. kibar biriydi. ben de evliyim dedim dedi. hatta ben de şöyle devam ettim. eğer evli değil ve sevgilsi olmayan yani boşken denek gelseydi ne yapardın dedim. bi çau içer miydin.
hayır dedi.
neden dedim.
prensip olarak karşıyım hiç bilmediğim birine güvenemem dedi.
benim için önemli olan medeni bir şekilde bu işi başarabilmek. ragatsızlık vermeden. ki bu arkadaş onu başarmış.
.
Adamda benim gibi acemiymiş işte ben muhabbetin ilk 30 saniyesinden sonra numara isterim kızın yanımda durmayıp ayrıldığ için::güldümbak: ::güldümbak:
bide şöyle birşey var kibar olmaya çalışyorum ama tüm hatunlar beni tersliyor yaw :woohoo:
kibarlık tam olarak nasıl onu bilmiyorum :woohoo:
Alıntı:
"JoKeR" post=50386 Nickli Üyeden Alıntı
İnanma seni sikecek pua kardeşim, çıkma ortaya ::joker:: de olsa en nihayetinde Türk erkeği ::güldümbak:
Abi nedense çok tanıdık geldi :lol: güldüm gece gece :)