Cemiyet İngilizce Kursu Açılmıştır - %100 Bedava -
Yazılanları Şöyle bi okudum da bir Kaç şey diyeyim.
1 Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. DUOLINGO ile ilgili en önemli şey istikrar. Yani Hergün ama hergün bu siteyi ya da uygulamayı açacaksın. Bir gün bile açmadığın zaman sıkıntı. DÜn pazardı sabahtan bi sürü iş vardı akşama düğüne gidecektik. Hatunu kuaföere bırak şu bu ordan sonra giyin düğüne git derken gece geldik eve saat 23:30 çöktüm hatunun tepesine çabuk bugün yapman gerek dersleri yap dedim. öf pöf dese de yaptırdım. ( ben o kuafördeyken takılmıştım )
O bakımdan her gün girmeyi ihmal etmeyiniz.
2- 1 yılda 4 dil mii :woohoo: :woohoo: diye gülersin ama ben şöyle diyeyim. öncelikle 3 ay içinde ingilizceyi bitiriyoruz. Haa duolingo da ingilizceyi bitirdin şahane öğrendin mi hayır ama devamı gelecek. dizileri alt yazılı izlerken daha fazlası anlayacaksın. HAtta belki buralarda ara sıra ingilizce yazılar yazarız ki o da ayrı keyif olsun.
orta seviye demek. genel hatları ile derdini o dilde anlatabilmek demektir. ve bu acaip app bunu yaptırıyor.
bu başlık burada.. hep aktif tutacağım bu başlığı...
sizi bilmem ama ben 2016 ağustosta bu başlığa 4 dilde birden entry girmezsem bana da joker demesinler. ::joker::
AT FAVA BEKLE...
3- Bu sınıf işini kurdum ama yönetmesini tam beceremedim biraz salakça. :=)
4- erkekler rekabati dever. adını soyadını girmeyen nick giren burada paylaşsın. sonra o seni geçti bu seni geçti diye mail geliyor :)
Ben şu an 979 Puandayım. Görürüz bakalım. 20k puanlarımda olacak.
clash of clans olsun diğer aptal oyunlar olsun bi ton vakit harcıyorsunuz. Bu amkodğumun yerinde yabancı dil öğrenin diyoz la kötü bişi mi diyorz :=)
sankim paralı kursa gönderdim de komisyon alcam B)
İtneler... seviyom sizi. belki 2 sene sonra cemiyet bercelona tatili yapcaz..
nostoras bebemos vino ( biz şarap içeriz demek ) espanol :evil: :evil: :evil:
Hem zaten diğer dilide ingilizce üzerinden öğrenince pekiştirmiş oluyorsun ingilizceyi.birde bizim ofiste arkadaş var harika biliyor ingilizceyi dedim ben sana derdimi Türkçe anlatıyım sen bana ingilizce konuş iki hafta sonra bende yavaş yavaş başladım ingilizce konuşmaya harika oluyor varsa çevrenizde bilen biri sizde deneyin.
Puanınızı yazın la itneler. Her gün çalışmıyorsunuz kaytarıyorsunuz değil mi? Yok öyle yağma yazacam olim buraya alayınızın olayını öğrencem Sonra da diyecem ki . Öğreneydiniz amk. instagramda bikinili karı kovalamak yerine buna baksaydınız diyeceğim.
We have to work hard bros
Rusça - ingilizcesinin bitmesini bekliyorum kaç aydır
Hop sınıfta artık bende varım ama ben şu ara Almanca yardırıyorum 2 ay sonra ful tempo katılmış olurum ingilizce sınıfına Duolingo da henüz almanca açılmamış olması kötü ayrıca hiç bilmeyen insanlar için ingilizce kısmı oldukça yüzeysel gidiyor alternatif kollardan muhakkak desteklemek gerekli A1.1 seviye bir ingilizce kitabı bir sözlük alıp mıncıklamadan günde 10 dakikalık bir çalışma ile duolingo sınıfı yeterli olmayabilir ama bedava bir site ve insanın kendine yaptığı yatırımın iyisi kötüsü olmaz. Ayrıca ingilizce anlaşabildiğin bir kız demek ::31close:: ihtimali daha az demek olay budur bundan sonrası teferruat :evil: :evil:
bu arada dostlar aklıma gelmısken voscreen
dıye bı sıte var bol bol vakıt gecırdıgınız
takdırde gunluk konusma dılını cok rahat anlayıp
konusabılecek sevıyeye gelebılırsınız
ozellıkle fılm ızlerken ılerlemenızı cok
rahat anlayabılıyorsunuz
bulunmaz bı nımet vala
ha bakın hatta benım metodum şu
youtubede voscreenın nerdeyse tum vıdeoları var
telefonuma kolaydan zora ındırıp bıkac vıdeoyu aynı hafta
tekrarlı sekılde ızlıyorum daha verımlı oluyor
Hacılar istikrar çok önemli her gün bakınca şu kadar günlük sürenizi uzattınız diyor.
Ben ilk başta 2 günlük sürenizi uzattınız yazınca fazladan 2 gün çalıştınız gibi anlamıştım ama bu arka arkaya girdiğiniz günleri gösteriyor.
yani 7 günlük sürenizi uzatttınız demek son 7 gündür her gün gerekli puanı aldın demek oluyor.
34 gün sonra bile 1 gün girmezsen 0 oluyor. ÖZetle bu naneye her gün bir şekilde atlamadan 5-10 dakika ayırmak çok önemli..
Sevgiler.
Valla bu başlıkta kimseyi aktif göremedim ama canlar ciğerler. Adam gibi kaynakların bi çoğu ingilizce. la günde 2-3 ders çok mu zor laa :blink:
20. Gündeyim. en azından siteye daha sonra gelen adamlar görürler de başlığı onlar takip eder. Zira zamanı gelince neden ilgilenmiyorsunuz yerine. "türkçe kaynak yok muuu" diye ağlayanlara bu başlığın linkini atacağım :)
LAN İNGİLİZCE KURSUNA SAATLERCE VE AYLARCA GİDİYOR İNSANLAR. ÜSTÜNE DE PARA VERİYORLAR.
SEN BELEŞE, AZ Bİ ZAMAN AYIRARAK TEMEL İNGİLİZCE ÖĞRENME ŞANSINI TEPİYORSUN. :angry: :angry: :angry:
20 gün oldu benim-istikrar.
Gunluk 100 puan yapmadan uyuyamiyorum:)