Ben orada tiyatral davraniyorum.
Tiyatro toplumun aynasi derler ya hani
Baglantiyi yapiver reyiz, valeye de soyle araci getirsin :woohoo:
Yazdırılabilir Görünüm
Richy Pich** yazan:
hayat herkese fakirliği gösterir.Alıntı:
gün olur vale olursun..
dert etme..
wonder bir kadın yazdığında hassiktir diye karılara laf
etme
neden bu karılarlayım diye kendine laf et..
buyrun beyim vale benim..
arabanız hazır..
2 leyin piliiz :)
wonder reyiz dokturmus
lakin bu yazi sahsen icimi ferahlatmadi aci verdi..
mahvina sebep olacak topraga kosarak düsüp,yok olan yagmur damlasi gibi anlık bir dirim olacaksak,
ve her sey o kadinin sevgisiyle baslayacaksa;
bir kadinin bizden hoslanmasi umrumuzda olmamali..
parcalanmayi göze almali,tuzu olmayan denizlerden beyaz yılkı sürüleriyle cikmaliyiz..
ilk once oldugumuz damladan siyrilip camur olmali,topragin kokusunu tasiyanlarin zümresine girmeliyiz..
ve bir kadindan hoslanmayi ;topragin suyun havanin ve atesin yani ölümün zitti hayatla ögrenmeliyiz :huh:
not :kufur etmeyin picler aqrum.edebiyat yapiyorum azicik
Richy Pich** ( sayın hemşerim ) Hem hemşerim olduğun, kısa süreli olsada telefonda konuştuğum ve yazdığın yazıları zevkle okuduğum için seni gerçekten çok severdim..
Bu yazdıklarını okuduktan sonra gerçekten senden nefret ettim..Alıntı:
Ustu acik arabayla gelip anahtari valeye attim parket diye
Tatli soyledim bi kasik aldim biraktim garsona cemkirdim
Umarım bu tür hareketlerine devam etmezsin..
---------------------------------
Wonder women tam anlattığın gibi bir sevgiliye sahiptim ama nedense ayrıldık :) Demek ki bizim için iyi olan buymuş diyorum sürekli :)
Arada richy\'i harcamayın
Evet olmamış ama olur öyle
O mal karıları bir gün yerinde gözlemlemek istiyorum
ŞerefsiZim nasıl sabrederim onu bilmiyorum
Gerçi ben orada dünya kadar mal erkek göreceğim
Karılara değiş iki am için bu kadar takla atan adama güleceğim
Ya ben harbiden dayanamıyorum ya
:)
Bu arada full nano
Napcaz senin bu pozitif enerjini hiç bilmiyorum ya
:)))
Derici sevdiği deriyi yerden yere vurur misali bizim iş :)Alıntı:
Arada richy\'i harcamayın
Cnm ablam işine yaranı al sonra bir köşeye bırak beni :D ÇEvremdeki insanlar son zamanda böyle yapıyor :DAlıntı:
Bu arada full nano
Napcaz senin bu pozitif enerjini hiç bilmiyorum ya
))
Herkese selamlar,
Hepinizin bana verdiği değeri önemsediğim için şimdi yazacaklarımı yazıyorum. :)
Akşamın devamında ve sonraki gün ne olduğunu sizlerle paylaşmadığım için joker dahil bu tarz yorumlar yapmanız çok normal.
Common sense bağlamında o davranışın inanılmaz yanlış olduğunu çoğu insandan daha iyi biliyorum, bu konuya kafanızı takmayın.
Yakıştı mı bu richy\'e, yazık değil mi o çemkirdiğin garsona, valeye, bilmem kime gibi sorular da oluştuysa aklınızda (wonder\'ın sikinde bile değildir bu :cheer: ) collateral damage denilen şeyi araştırmanızı öneririm, her savaşta sivil kayıplar olur diye de sorunuza cevap vereyim.
Bu forumda bazı piçler var benim çok sevdiğim, yazdığım şekilde davranışları ile meşhurlar hatta :),
ben o şekilde davranıp bunu yazdım diye, richy\'nin default setting\'i bu olarak algılamanız yanlış.
Ben normalde ASLA öyle davranmazken, ilk defa öyle davrandım, kısacası sosyal bir deney yaptım ve amacına da ulaştı.
Deney şuydu sevgili arkadaşlar, bir akşam joker reyiz, leydi wonder , cırcır piçi ve ben otururken; sayın reyiz genç kızlarla ilgili bir genellemeden bahsetti.
Cırcır ile ben, daha genç jenerasyondan olduğumuzdan ve yetiştiğimiz ortam reyizinkinden biraz farklı olduğundan, söylenilene karşı çıktık. Leydi wonder ise \"gerçekten var mı bu tip kızlar, gelip gözlem yapmak istiyorum.\" dedi.
Wonder böyle diyince, bu kızların varlığına HER GÜN maruz kalmama rağmen ben de bu tiplerin varlığından şüpheye düştüm, acaba biz mi yanılıyoruz diye.
Arkasından yukarıda bahsettiğim, sizin iğrendiğiniz, sosyal nazi deneyini gerçekleştirdim. O şekilde REZALET davranarak, bir kız ile kiss close yaptım.
Ertesi gün, kız evinin boş olduğunu, benimle vakit geçirmek istediğini söyledi, nasıl söylediğinin detayları bana kalmış.
Bu karılar (KC yaptığım dahil) statü olarak yüksek seviyeli karılar, anneleri babaları belli bir kesimden gelme, özel bir okulda, eğitimin şahını görüyorlar. Okudukları okulda ve hatta bölümde, dünya çapında saygı duyulan profesörler var.
AMA KARDEŞİM, BU KARILAR, BU ÜLKENİN BU STATÜ SEVİYESİNDEKİ İNSANLAR, SOSYAL AÇIDAN O KADAR AZ GELİŞMİŞ Kİ, BU TİP İĞRENÇ DAVRANIŞLARA PRİM GÖSTERİYORLAR, BU KARILAR HEPİMİZİN SİKMEK İSTEDİĞİ, GÖTLERİ TAŞ GİBİ, MEMELERİ ON NUMARA, YÜZLERİNE ATTIRMAYA KIYAMAYACAĞINIZ TİPTEN KARILAR.
Wonder\'ın o merakı, beni böyle bir deneye sürükledi, sivil kayıp olarak bir vale, bir de garson, bir tane de dondurmalı profiterol.
3 tane sivil kayba, ülkenin halini kendi gözlerimle çatır çatır gördüm ve durumun vahametini kavradım. Artık kimse, bu tip karılar çok az dese de inandıramaz, sayıları mükemmel fazla.
İşin sizin ve benim için acı; ammavelakin yalnız benim ve umuyorum sizler için de önemli olan kısmından bahsedeyim.
Bu olayı hiç yaşamamış olsam, yine yapar mısın richy deseniz, yine yaparım.
Çünkü gözümle görmemi sağladı bu olay.
ve
hiçbir şey, beni gözümle gördüğüm şeyin aksine ikna edemez.
-----
UYARI: BU TOPICTE YAZDIĞIM POSTLARDA YAPTIKLARIMI LÜTFEN EVDE YETİŞKİN GÖZETİMİ OLMADAN DENEMEYİNİZ. :)
Deneyi severim
:) ama sonuçlarından üzüntü duymamam mümkün değil
Fakat beni üzen asıl bunun daha vahim bir hal aldığı yolundaki şüphem
Sanki bu durum bir şekilde herkes için geçerli olmaya başladı
İyi bir arabanın ve onun ne demek olduğu konusundaki açlık halindeki kadın da bu davranışdan etkileniyor
Hadi onunkini heves diyip hafifletelim
Hani insan evladı gençken heves eder
Diğer tür ise
Yani kendisi de varlıklı olanların değer kavramı ile denklik ilişkileri bozulmuş
Vahim olan ikisinin de bir şekilde değer kavramını bilmemesi
Meta ile değerlenme hâli
...
Hayatım boyunca bir erkeğin fazla varlıklı olmasını bir kusur olarak gördüm
Tıpkı faZla güzel olmayı da kusur olarak bulmam gibi
...
Çünkü fazla varlıklı olanın olasılık hesabının zayıf olması muhtemel
Kendini geliştirmesi mümkün ama
Seçenekleri daha dar
İmkanları geniş oldukça
...
Kadınlar içinde güzellik kolay kapı açılmasına yardım eder ve bu durum bazen kişinin kendi potansiyelinin tamamını göremesini engelleyebilir
...
Aman uzun iş
ricinin yazdiginda hic bir sikinti yok. Piki neden yok?
kadinlarin bir erkegi cekici bulma süreci nasil isliyor bunu iyi bilmemiz lazim.
mevcut sosyal,ekonomik,kulturel duruma bir kadin, erkege gore daha iyi adapte olur.cünkü kadin beyni durumsal olarak daha keskindir(makalesini yazacagim)
yani kadinlara bahşettiğimiz daha duygusal sifati tamamen bu adaptasyon ve anlik görüleri isleyebilme ozelliginden gelir.
örneklersek bir bardagi eline alan erkek bunun neden yapildigini silisyumun hangi islemlerden gectigini vesaireleri dusunurken,ortalama bir kadin eline aldigi bardagin kirli olup olmadigini kirik mi degil mi oldugunu analiz eder.
o yüzden hesabi kadin yapar ve yaptiklari hesap bu yuzden keskin ve incedir.
aslinda hayalperest olan gecmis ve gelecegi erkek zihni daha fazla dusunur.cocuksudur
yukarda yazdiklarimin isiginda; bir kadinin isimlendiremedigi,bilincaltinda bir erkegin cekiciliginide verdigi deger cok hizli bir sekilde gerceklesir.
hicbir kadin ama hicbiri bir erkegin ise yaramayan zekasina,entellektuel birikimine iyi niyetine prim vermez.
zeka cekicidir cünkü zeka sayesinde erkek güce ulasabilir.
sosyallik cekicidir cünkü herif baglantilarla gücü yakalar
entellektuellik cekicidir cünkü gücü dogurur.
fiziksel cekicilik gücün en ilkel disa vurumudur.
maddi bagimsizlik cekicidir ortada kazanilmis bir güc vardir.
para cekicidir cunku para bu anamalci kültürde gücün ta kendisidir.
riciyle o gece konusurken bu sekilde davranmasi konusunda sohbet ettik.daha dediklerimin onda birini yapmadi. :D
boyle davranarak muhtac olmayan güclü erkek imaji cizdi..
ve topluma iyi bir sekilde entegre olmus hatunlarda bu gücü sevdi.(bu hatunlar mevcut sistemin dogru tanimidir.bunlara tü kaka diyorsaniz siktirin dagda yasayin.ikiyuzluluk yapmayalim)
kimse kusura bakmasin hepimizin tavladigi hatunlar saydigim ozelliklerimize geliyor hepimiz ayni seyleri yapiyoruz.bu kadar saf olmayak gardaslar.
cok uzun konu ve zamanim yok ;
wonder yukarda fazla paranin ve yakisikliligin bir kusur oldugunu yazmis.bu ricinin yazdiklariyla farkli bir konudur.
yapilan arastirmalar gore (isteyene bu sosyolijik ve psikolojik arastirmalari bulabilirim)
her seyi hazir olarak bulan zengin ve ust duzey ailelerin cocuklari ve bireyleri arasinda daha fazla depresyon,intihar,akil sagligini kaybetme vakalari daha fazla yasanmakta.
varolussal guvenlik mekanizmalari gelismemektedir hersey hazir olarak geldiginden.
gordugunuz gibi wonder reyiz bir kadin olarak guvenlik mekanizmalari oturmus daha saglam daha ust seviyede güclü bir erkek tanimi sunmus bizlere.
iste gercekten olmus bir kadinin istedigi güc boyle olmalidir.ama sadece paraya bakan bir güc istegi aptal,avam, yapay ve kabacadir.ama yargilamak bize düsmez.
sonucta güc güctür.rici bunu kullanip hatun goturuyorsa kimse bir sey diyemez
her ne kadar acikli bir trajedide olsa.