Kolay gelsin.
Yazdırılabilir Görünüm
Kolay gelsin.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Uzun yazdım çünkü yorum yapılmasını istedim. Hatununun geri bildirimlerinde gözden kaçırdığım bir husus var mı diye birazda. Diğer arkadaşlardan da uzun yorum bekliyorum.
farkinda degilsin ama hep ayni seyleri soruyor,ayni yerde dolaniyorsun.cevabida kendin yqziyosun zaten.asik olmus gibi bi havan var qardasim :D
muhtac adam gibi davraniyorsun aq hatunlarin boyle tiplere tahammulu olmadigi artik altin kurallardan biri.itme cekme falan yok kandirmayalin kendimizi.
ciceek alip gondermek ne ya? sevgilin mi? kavga edersin yada supriz yapmak icin gonderirsin anlarim.cezalandirman gerekirken cicek aliyorsun.ben agzina sicrardim yok uc cocugum varmisda bilmem nede.bekara koca bosamak kolay diyebilursun qma sende bekarsin zatrn.
wata shame
eger hatunu istiyorsan bir hafta bi sikleme.ne ara ne isin mesaj sisteminden bile on saat sonra cvp ver.
cırcır yazan:
Alıntı:
farkinda degilsin ama hep ayni seyleri soruyor,ayni yerde dolaniyorsun.cevabida kendin yqziyosun zaten.asik olmus gibi bi havan var qardasim :D
muhtac adam gibi davraniyorsun aq hatunlarin boyle tiplere tahammulu olmadigi artik altin kurallardan biri.itme cekme falan yok kandirmayalin kendimizi.
ciceek alip gondermek ne ya? sevgilin mi? kavga edersin yada supriz yapmak icin gonderirsin anlarim.cezalandirman gerekirken cicek aliyorsun.ben agzina sicrardim yok uc cocugum varmisda bilmem nede.bekara koca bosamak kolay diyebilursun qma sende bekarsin zatrn.
wata shame
eger hatunu istiyorsan bir hafta bi sikleme.ne ara ne isin mesaj sisteminden bile on saat sonra cvp ver.
Dostum yorumun için teşekkür ederim. Çicek konusunda, hatun biraz ilgi bekleyen biri ve bunu çeşitli vesilelerle dile getiriyor. Daha önce bir konu hakkında tartışmıştık ve hatun bana tartıştığımız olay nedeniyle daha kendisini affettirecek bir şey yapmadığımdan dem vurmuştu bende çiçek gönderdim. Bundan dolayı...
Cırcırın dediklerine katılarak..
-----------------------------------
http://inciswf.com/1277738426.swf
Yukardaki linkteki parçayı başta melih_ olmak üzere tüm sevipte kavuşamayanlara armağan ediyorum :)
sevgili dostum
gordugum kadariyla kiz senin ilgin nedeniyle seni elinin altinda tutuyor.
cok acik sekilde kendini herseyin en iyisine layik gorup neden sahip olamadigiyla ilgili aglama ve sizlamalari. bu tarz kizlar senin gibi en az uc tane daha oldugunu dusundugum kendini iyi hissettirme ekibinin hoslaniyorum cumleleriyle besleniyor. kiz muhtemelen sikemeyeceksin. ama siksen bile bu o istedigi icin olacak.
senin yapman gereken ilk sey kizi siklememek. ayrica belirteyim karinin ayartmayi dusundugu ama beceremedigi bi eleman var. sen bulusmalari evde yanliz yapmaya bak asla ozel hissetirme. seni kaybetdecegi korkusu ile bi ihtimal sikebilirsin. yoksa zaten siktir et derim bu saatten sonra.
sevgiler lazy
lazy yazan:
Yorum icin tesekkurler.Alıntı:
sevgili dostum
gordugum kadariyla kiz senin ilgin nedeniyle seni elinin altinda tutuyor.
cok acik sekilde kendini herseyin en iyisine layik gorup neden sahip olamadigiyla ilgili aglama ve sizlamalari. bu tarz kizlar senin gibi en az uc tane daha oldugunu dusundugum kendini iyi hissettirme ekibinin hoslaniyorum cumleleriyle besleniyor. kiz muhtemelen sikemeyeceksin. ama siksen bile bu o istedigi icin olacak.
senin yapman gereken ilk sey kizi siklememek. ayrica belirteyim karinin ayartmayi dusundugu ama beceremedigi bi eleman var. sen bulusmalari evde yanliz yapmaya bak asla ozel hissetirme. seni kaybetdecegi korkusu ile bi ihtimal sikebilirsin. yoksa zaten siktir et derim bu saatten sonra.
sevgiler lazy
Hatunun ayartmaga calistigi eleman ve elinin altindaki olasi baska elemanlar konusunda tamamiyle hemfikirim. Su an da iletisimi buyuk oranda kopardim. Hatunda pek siklemiyor havasinda. Bakalim ne olacak...
Full Nano yazan:
Adam haklı beyler :silly:Alıntı:
Cırcırın dediklerine katılarak..
http://inciswf.com/1277738426.swf
Yukardaki linkteki parçayı başta melih_ olmak üzere tüm sevipte kavuşamayanlara armağan ediyorum :)
Devam ediyoruz;
Hikayenin baş tarafını bilenler :) ne olduğunu merak edenler için yazıyorum :)
Bütün hafta boyunca hatunun üzerine fazla gitmedim, mesajlaşma programından fazla yazışmadım, ancak hatun bir şey sorarsa cevap vermekle yetindim ya da slms nbr falan muhabbeti.
Bazen de ben yazdım nbr falan diye.
Hatun ilişkiyi kesmek veya soğutmak ya da telefondaki konuştuklarını hayata dökmek adına bana fazla ilgi göstermedi ya da bana öyle geldi.(aslında bunu ben yapmalıyım ama o bana yapıyor)
Hatunun yanına fazla yaklaşmadım, ancak neşeli tavırları dikkatimi çekti, acaba kendi hayatındaki herşey yolunda mıydı? Bunu dert edinmeli miydim?
Arkadaşımın biri benim hatunu öğle arası kendinden küçük biri ile araba ile dışarı çıktığını gördüğünü söyledi sonra hatundan dört kişi olduklarını öğrendim ama kızlı erkekli olup olmadıklarını bilmiyorum. Bu aşamada gayet gerildiğimi hatırlıyorum.
Son olarak en iyi gelişme; Hatun Cuma günü mesajlaşma programından daha önceki yaptığı gibi hemen sabahtan klavyeye sarılıp bana yazmaya başladı, müzikten havalardan konuşmaya başladık. Sanki hatunun bir an için benim (ilanı aşk ettiğim günlerden önceki günlerdeki gibi) muhabbetimi özlediği izlenimime kapıldım, ne yazik ki muhteşem şansım burada da kendisini gösterdi çünkü kurum içindeki bilgisayar sistemi çöktü böylece muhabbet kesildi.
Öğleden sonra sistem geldi ancak mesajlaşma programında listede olmadığını gördüm kendisinde de yokmuş sanırım dandik programdan kaynaklanıyor olabilir, kendisini ekledim kendisinin de beni eklemesini istedim, bu esnada bana telefon açtı nasıl ekleneceğini sordu biraz telefonda konuştuk vs. Bana karşı soğuk değildi. Hafta sonu nasıl olduğuna dair mesaj attım cevaplamadı.
Ha burada amaç ilişkiyi resetlemek ama irtibatı da koparmamak. Arayıp sormazsan da sanki kapıyı yüzüne kapatmış gibi oluyorsun...
İşte böyle dostlarım.
..........................
Mesaj silme butonu olsa iyi olurdu....