Duygulandım utansam ağlamayacaktım
Yazdırılabilir Görünüm
Duygulandım utansam ağlamayacaktım
assolistin yorum yapma vakti geldi anlaşılan
lakin assolist uyumaya gidiyor.
yarın yapar o
Richy Pich** yazan:
haddini bil len. Bu cemiyette assolist olmak sana mı kaldı :woohoo:Alıntı:
yarın yapar o
JoKeR yazan:
yazdığım vakit zemberek makamının assolisti olduğum ortaya çıkar efenim :blush:Alıntı:
Richy Pich** yazan:
haddini bil len. Bu cemiyette assolist olmak sana mı kaldı :woohoo:Alıntı:
yarın yapar o
yoksa maykıl ceksınlara fıredi merkürilere lafımız yok :silly:
neyse spor, yazıcaklarımın yarısını yazdım, gelince tamamlayıp koyuyorum
---------------
evet geldim
şimdiiiiiiiiiiiiiiiii.
zemberekten başlayıp genele gideyim, marlin monroooooyla sevişiriz bilahare.
sir joker, zemberek adlı güzel kardeşimin elit ve derinlik akan yazılarını okuyor cemiyette, altını kapasın diyor, hem katılıyorum hem katılmıyorum
doğru, bu adam on numara ötesi yazılar yazdı foruma son birkaç zamandır, yaşına göre yazdığı yazılar ileri düzeyde, içeriği güzel, üstelik kendini okutturuyor;
LAKİN
(her zaman bir lakin vardır)
bu adam beni facebooka ekledi, ben bir insanı görmesem de facebookundan kimin ne bok olduğunu %70 çıkarırım.
üstelik ben sizin gibi insanların facebooklarına \"öyle bir\" göz gezdirmem, sonuna kadar çalışırım adamı, kitap gibi okurum, sizin eklediğinizi unuttuğunuz fotolardan, beğendiğinizi hatırlamadığınız sayfalardan bile neler çıkarırım ben neler.
zamanında bir arkadaşım vardı, bu arkadaşım da zemberek gibi yaşının ilerisindeydi. öyle güzel yazıyor, çiziyordu, insanlarla çok ileri düzey konuşuyordu, yaşıtlarından üst seviye muhabbet edebilirken hiç zorlanmıyordu.
fakat ben bu adamın eksikliklerini biliyordum, çünkü çok iyi tanıyordum. adamın kafasında binbeşyüzüç düşünce dönerken öyle çok analiz ediyordu ki, her ne kadar hızlı analiz etsede, binbeşyüzüç tane analizi yeteri kadar zamanda yapamadığından hayattaki fırsatları kaçırıyordu.
her seferinde sonradan aklına geliyordu onun, bana binlerce kez \"ah şunu şunu şu zaman deseydim keşke\" diye sitemde bulundu, ben de bi arkadaşımın önerdiği akın alıcı kitaplarını okuttum ona.
adamın sonradan aklına gelen fikirler cidden şahaneydi, o anda söylese işi bitirmişti kesinlikle; ama olmuyordu işte gelmiyordu.
haliyle bu adam yazarken vakit kısıtlaması olmadığından, hep o sonradan aklına gelen düşünceleri yazıyordu ve ortaya on üzerinden onbeşlik bir yazı çıkıyordu.
msnde çok iyidi, facebookta başarılıydı; lakin yüz yüze geldiğinde sıkıntılar baş gösteriyordu.
bu arkadaşım bir dönem spora merak saldı ve profesyonel olarak bu sporu yaptı diye hatırlıyorum bir süre.
fakat o sporda yapması gereken hareketleri O KADAR ÇOK düşünüyordu ki, antrenörü ona şöyle bir şey demiş bir gün, hiç unutmadım ben de
---Alıntı:
\"paralysis of analysis\"(http://en.wikipedia.org/wiki/Analysis_paralysis)
bu senin en kötü özelliğin
sen işini yaparken o kadar zekisin ki, bu seni geride tutuyor.
işini yaparken gerizekalı ol, işini yapmadan önce çok zeki
bu sayede seni hiç kimse tutamaz.
bu kadar şeyi neden yazdım?
zemberek yazıyor yazıyor yazıyor çiziyor, 4000 arkadaşı olan kızlar, yok efendim bilmem kıllar tüyler diye şık bir yazı yazıyor sitemle karışık realite içeren,
elin oğlu; zemberek\'in istediği, o 4000 arkadaşı olan karıyı bir pompalıyor ki sormayın, üstüne de yakıyor bi djarum, temiz.
zemberek buraya harcadığı o bilgelikle ancak ve ancak onaylanma isteğini tatmin ediyor (ki bu istek, insanda çok sonra gelen bir istektir), diğer adam ise insanların en çok istediği birkaç şeyden birine sahip oluyor, seks (barınmak, yemek ve arkasından çiftleşmek)
bu bir nebze daha adam gibi bir ev almadan gidip altına ferrari çekmeye benziyor, bana kalırsa hiç bir işe yaramaz. zira tek kapı spor arabalarda sevişmek zor aq.
jokerin dediğine üstte yazdıklarımla katıldım, katılmadığım kısmı şu
yukarda binbir çeşit artistlik yaptım ya hani, adamın faceini sindiririm ben, adamı çözerim diye (eğer face\'i yeterli ölçüdeyse tabii),
ben zemberek\'le faceten de iletişim kurdum, telefondan da
ve bu adamın başarılı olması gayet mümkün, hemde iyi bir derecede.
joker diyor ya bu adamın altını kapatmak lazım ya da kısmak lazım diye,
ben bu adamı jokerden daha iyi tanıdığımı düşünerek (e haliyle), bu adamı kaliteli bir t-bone steake benzetecek olursam, ön tarafının güzel piştiğini, ama arkasının da pişmesi gerektiğini düşünüyorum, zira her tarafı eşit ve güzel pişmemiş bir yemeğin tadı bok gibi olur.
o yüzden altını kapatmaktansa, bu adamı çevirsin birisi, biraz da elinin kolunun bağlandığı konuların alevini versin alttan, o zaman tatlı olur işte :)
diye buyurdu assolist.
ha yukardaki tüm yazıyı sanki zemberek\'e yazmışım gibi oldu, aslında sorunun cevabı da var orada.
bilmemne olan dünyada bilmemne olmak, falancalık mıdır diye düşüneceğine, harekete geç evladım, oturma oturduğun yerde!
cırcır gibi olun biraz la, felsefeyi kendinizi tatmin etmek için yapın, ama bazen mal gibi düşünün karılara atlayın yani.
Tam beni anlatmış Riçi, çok iyi analiz ve izah etmiş :D
Tek katılmadığım noktası var, bu yazıları onaylanmak için değil hakikaten cevap bulmak için yazıyorum.
Hayatta beceremediğim, bir türlü kavrayamadığım yegane şeylerden biri çok ama çok düşünmek. Her şeyi yapabilmek için harekete geçecek özgüvenim var, çok iyi açılış da yapabilirim belki ama bunları sadece bir işi çok düşünmeden yapabiliyorum. Böyle gelişmiş bende bu iş, düşünüyor kafa düşünüyor düşünüyor amk bir tuvalette iki dakika içinde neler düşündüğümü yazsam roman olur herhalde.. Durduramıyorum ya kafayı ya düşünüyor düşünüyor düşünüyor ben sıçarken kafam romanlar yazıyor her seferinde!!
Hakikaten zeki bir adamım yanlış anlamayın coşmak artistlik yapmak için söylemiyorum, aynı Joker gibi. Joker de yarı dahi iq seviyesinin üzerinde, ama adam bir şeyleri öylesine içselleştirmiş ki bilgisayarda yazdıklarını hayatta da o anda yazıp yapabiliyor. Ben bunu yapamıyorum, kafa işliyor işliyor düşünüyor düşünüyor!! An geliyor, düşünmeden yapıyorum bazı işleri, 10 numara oluyor 10 numara. Ama sorun, hayatımdaki bu anların çok kısıtlı olması...
Ben bu siteye seks yapmayı öğrenmek için kaydolmadım.
O yaşıtların dilinde olan amın içinde nasıl dolaşacağımı öğrenmek için de kaydolmadım :D
Yine yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim, Joker\'in önceki sayfada am üzerine yazdığı şeyler bende de var.
\"sen sıranın kenarında elini koyarsın da kız fark etmeden (?) gelir sıraya dayanır yaa. kızın götü eline değer ya..
3 hafta osbir malzemesi yaparsın bunu normaldir.\"
Aynennn noktasıyla virgülüyle bende de var!!
31 de çekerim hem de çok, doğru mu yanlış mı bilmiyorum umrumda da değil:D
Ama ben, o 4000 arkadaşlı kızlarla seks yapmadan da yaşayabilirim, asıl amacım bu değil.
Her ne kadar çoğu sefer kadınlara kızsam da, yetti artık bundan sonra sevmeyeceğim ben de yaşıtlarım gibi sevişmek için yaşayacağım desem de, hiçbir zaman öyle olamıyorum, olmuyor arkadaş olmuyor bende olmuyorrr!
Ben kadınlar tarafından sevilmek için girdim bu cemiyete.
Mesaj geldiğinde \"Seni Seviyorum<3\" yazısını görmek istediğim için gittim Google Earth\'ten çıkarttığım haritayla PTT\'ye...
Ben ciddi, güzel betimlemeler yapıp karşımdaki kadına hayal kurdururken, onun karşımda gülmesini izlemek yerine bakışlarındaki mayışmayı görmek için geliştiriyorum kendimi...
Bir kadın saçlarını omzuma dayamışken, ona kolumu atıp saatlerce o pozisyonda durmak istiyorum ben, misyonerde değil!
Yanyana ders çalışırken dizimi ona değdirdiğimde, kafasını hafifçe eğip bana doğru yöneltmesini istiyorum o kadının...
Skor tabelamda seks maceralarımı değil, bu tarz anılarımı sayıp ileride torunlarıma anlatmak için...
Bu kadar da değil.
Erkekler üzerindeyse küçüklüğümde sahip olduğum ve sonradan neden bilmiyorum kaybettiğim liderlik özelliklerimi geri kazanmak için de girdim ben buraya... Eğer Riçi\'ni bahsettiği onaylanma isteği bende varsa sadece bu noktada ortaya çıkıyor, The Incredible Hulk\'un sadece sinirlendiğinde öküz gibi bir mutanta dönüşmesi gibi aynen :D
Evet, belki saçma geliyor seks varken niye böyle konuşuyor bu çocuk diyebilirsiniz bana.
Belki iflah olmaz bir romantik gibi geliyorum şu yazımla gözünüze.
Ama onu istiyorum ben işte!!
O romantizmi kadınla yaşamak istiyorum, yemişim seksini, verse ne olur vermese ne olur, malım bende değil mi? Uyurken yatıp düşünmem çok mu zor? İstediğim mekanda istediğim şekilde? Engels tarif etmiş beni şu sözünde,
\"Ben vaktimi kadınlarla geçirip cinsel arzularımı tatmin edeceğime ezilen işçi sınıfını bulunduğu bataklıktan çıkarmayı yeğlerim. Üstelik kadın cinsel eğlence aracı değildir. Asla böyle aşağılık bir tabakada bulunamaz. Kadını bir köpek gibi eğlenme amaçlı görenler ise Burjuvalardan başkası değildir.\"
Tabii en güzel yıllarımı ezilen işçi sınıfını bulunduğu bataklıktan çıkarmayı yeğlemem, onlar o bataklıkta kalmayı çıkmaktan daha çok istedikleri sürece bana ne :side: :side: :side:
Lakin sözü biraz değiştirirsek,
\"Ben vaktimi kadınlarla sevişmek için saatlerce uğraşıp, onu elde ettikten sonra kıçımı kadına dönüp yatan adamlardan olmak yerine hiç sevişmemeyi yeğlerim. Kadın cinsel eğlence aracı değildir. Asla böyle aşağılık bir tabakada bulunamaz. Kadını bir köpek gibi eğlence amaçlı görenler ise Beta erkeklerden başkası değildir.\"
Ben, Bob Marley\'in \"No Woman, No Cry\" şarkısını Ağlamayana Kadın yok diye değil, Ağlama Kadınım, Ağlama diye anlayanlardandım cemiyete girmeden önce... Hala da öyleyim biraz, o eski kerizliğimi atmış olsam da üzerimden.
Dostlarım,
Kadınları nasıl sikeceğimi değil, nasıl kendime aşık edeceğimi anlatın bana...
Beraber ildışına gidilen bir okul gezisinde, akşam kaçamağı yapıp sahil kenarında denizi izlerken saçlarını nasıl okşayacağımı öğretin bana...
Gözlerinin içine bakıp kilitlendiğin o anda fütursuzca o dudaklarını öpmenin yolunu gösterin bana...
Yeri geldiğinde kuşlar gibi cilveleşmeyi, yeri geldiğinde kuzular gibi koklaşmayı, yeri geldiğinde de soğuk havada üşüdüm dediğinde o kadını kollarımla ısıtmayı öğretin...
O Attila İlhan şiirindeki Üçüncü Şahıslıktan kurtuldum sayenizde 6 ayda, hatta üzerine de çok şey koydum, ama bir Maria Missakkian\'ım olmadı hala. Veya Ahmed Arif\'in şiirindeki gibi beni terketmeyen bir sevdam olmadı hala.
--------
\"Sana şiirler biriktiriyordum fen bilgisi defterimde ama sen yoktun.. Ben, senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum, suni teneffüs saatlerinde... Okul servisi seni hep zamansız, amansızca bir lojman griliğine götürüyordu.. Ben, senin benimle Tunalı Hilme Caddesine gelebilme ihtimalini seviyordum..
Ben, senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum.\"
Yılmaz Erdoğan\'ın yazdığı gibi,
Bana o biriktirdiğim şiirleri o kadına okuyacak kıvama gelmeyi gösterin :)
Okul servisi, çıkışta beklediğim o kadını evine doğru sürükleyip benden ayırırken, dersane yoluna düşen bana, o kadını servisinden çekip Kızılay\'a inmeyi öğretin :)
Bana, o kadının benimle Tunalı Hilmi Caddesine gelebilme ihtimalini canlandırmayı anlatın :)
Bana, onun beni sevebilme ihtimaline duyduğum sevgiyi platonik çizgilerden çıkartmayı öğretin...
Bana, o kadınla herhangi bir insan elinin terli coğrafyasında olma ihtimalini gerçekleştirmeyi öğretin :)
Bana, bunları anlatın Alfa, PUA veya lakabınız her neyse dostlarım, abilerim...
Bana, bunları gerçekleştirirken kendimi kullandırmamayı anlatın,
Bana, bunları anlatın...
----------
Çok iflah olmaz romantik bir piç gibi hissettim kendimi ama bunları istiyorum, ciddiyim :cheer: :cheer:
bak üniversiteyi bitirene kadar kızlar senin şu diyeceğin cümleye ne der biliyor musun
Alıntı:
Bir kadın saçlarını omzuma dayamışken, ona kolumu atıp saatlerce o pozisyonda durmak istiyorum ben, misyonerde değil!
işte şu alttakini der
http://www.youtube.com/watch?v=-pKv8SCoobE
içindeki romantizmi öldürmek değil amacım, serseri piç olmadan, romantik aşık olamazsın!
önce romantiklik yapacak kızları edin, sonra romantiklik yaparsın onlara
sen o kadar edebiyatı okuyup okuyup gerçek sanmışsın, yok efendim ahmet arifler, bukowskiler.
böyle giderse ne kadınlar seversin sen, aslında hiç biri yokken
ama olayı biliyorum ben
zeki adama düşünmek kolay, çünkü hep düşünür o
düşünmek, gidip reddedilmekten daha kolay zeki adam için
çünkü düşünce dünyasında o kendi kendine
istediğini yenebilir o oradayken
ama dış dünya öyle mi,
çarpıverir adamı yere
çünkü öğrenmişsindir bir kere
düşündüğünün asla gerçekleşmediğini
aynen.
Valla yıllarca insan öyle büyüyünce gerçek zannediyor bir yerden sonra ister istemez o kadar edebiyatı :)
Reddedilmekten korktuğumu sanma Riçi, zerree korkum yok sana çok samimi konuşuyorum, sadece yapı böyle düşünüyor düşünüyor düşünüyorrrrrr
Düşünmeye plana odaklı, senle şu konuştuğumuz kızla ilgili de düşünüyordu, ama uygularken yapmaktan korkmuyordu. Reddedilmekten korkmuyorum, bir am için mecnun gibi dağlara düşecek halim de yokk, sadece dediğin gibi piçleşmem lazım :D Çok terbiyeliyimdir kahretsin :P
Ben siteye ilk geldiğimde zaten ne kadar şaşırdım tahmin bile edemezsin. Lan diyordum laf sokmalar falan manyak bu herifler ya diyordum, 1 ay geçti ne kadar haklı olduklarını anladım. Zihniyetin çoğunu değiştirdim ama içte kalıyor mutlaka kalıyor benim içim böyle! Düşünüyorum düşünüyorum, ama aksiyon lazımmmmmmmmmm
Aksiyonnnnnnnnnn
Benim bu yazdığım yazılardan uğraşmadığımı zannetmeyin, o anların çok kısıtlı olması sorunum demiştim ya, eskiden o anlarım da yoktu benimm!
Çalışıyoruzzzz
Uğraşıyoruzzzzzz
Gelişiyoruzzz
Ve bu içimizdeki adamı değiştirmek gerekiyorsaaa
O zaman piç olmayı da öğreneceğiz illa kii :D
Zor olacak belki ama,
Onu da öğreneceğiz be!
Biraz piç olabilsem zaten, ah birazcık olabilsem!!!!
Benim de sorunum bu demek kiiiiii
Dört sayfa sürdü belki cevabı bulmak ama, olsun. İnsanın cevabı bulması gibi rahatlık yok. Burayı takip eden ve gelişmeye çalışan bütün arkadaşlara tavsiyem, açın kendi konunuzu sorularınızı sorun!!!
Bir iki gün bekleyin, iyice yerine oturunca, yazdıkça çizdikçe,
Asıl sorununuzu anlayacaksınız!!
Sonra çözmesi de size kalmış, aynı şimdi bana olduğu gibi.
Bir tarafımız pişti diğer tarafımızı da tam pişirelim de filmlerde şaka olsun diye güneşlenirken üstüne sütyen konan adamlar gibi yarım yamalak pişmeyelimmm
herkes kendine yaşıyor bu dünyada
yardır gitsin aq neyi bekliyosan
çağırdığımda geleceksen bişeyler ayarlarım
Öyle ya öyleee...
Yarın olabilir aslında da accık erken buluşsak olmaz mı 7 yerine?