Cvp:Yeter artık bunaldım aq
BLACK yazan:
Alıntı:
Asıl diyeceğimi unutmuşum :woohoo:
Olabilir her insanın başına gelebilir :) Teşekkür ederim. Kız inşallah beni seçer dediğini yapacam küsmek yok. Yaptığın güzel bi şey değildi bana ancak bi kahve ısmarlarsan belki seninle tekrardan ders çalışabilirim diyecem bakalım ne olacak
Hivron yazan:
Alıntı:
BLACK yazan:
Alıntı:
Asıl diyeceğimi unutmuşum :woohoo:
Olabilir her insanın başına gelebilir :) Teşekkür ederim. Kız inşallah beni seçer dediğini yapacam küsmek yok. Yaptığın güzel bi şey değildi bana ancak bi kahve ısmarlarsan belki seninle tekrardan ders çalışabilirim diyecem bakalım ne olacak
Tekrardan ders çalışabilirim değil seni affetmeyi gözden geçirebilirim(bunuda okuyarak öğrenemezsin vücut dili biraz sevimli piç olayları falan tecrübeyle oturur.)
Eğer mesafe koyarsan, kız zaten bir seçim yapmaya çalışıyor sen sadece şıklardan birini eleyip işini kolaylaştırırsın. Ama tamanen tepkisiz oursan buda her haliyle ona razı olduğunu gösterir ki buda istemediğimiz bir izlenim. Biraz ödül biraz ceza kulak memesi kıvamına gelinceye kadar karıştır işte ;)
Kız bildiğin götüm ayağı yapıyor.
Bir sana gelip bir ona gidiyor ve ortada sana söylenmiş olan bir yalan da var. Şöylede bir şey var o kızın diğer çocuğada yalan söyleyip senin yanına gelme ihtimali var ve kızın böyle bir şey yapıp yapmadığını bilemezsin :) ki tahminlerime göre yapmış olsaydı ve bunu bilseydi senin çok hoşuna giderdi :)
Kız test sürüşünde belli ki istediği performansı kimde yakalarsa ona gider. Sen enerjini düşürme ve umursamazı oyna , piçi oyna. Kendi değerini koy ortaya ve o kızın götünü kaldırma.Seni çantada keklik olarak düşünmesin.
Ulaşılmaz ol ama bokunuda çıkarma :) Çekici gelir ama fazla ulaşılmaz görünürsen kedi ciğer misaline döner iş :)
Moralinide bozma :)
Oh be tam istediğim cevap buydu valla. Jokerin dediği gibi öfke kontrolü. Kızıp trip atmak yok. KIzın kafasındaki seçeneklerden neden birini eliyeyim ki öfkeme yenilerek. Kendimi ayağıma niye sıkayım ki çok haklısın. Ne küsmek ne de götünü kaldırıp her halini kabul etmek.
Valla yoksa yarın gidip meme göt dağıtacaktım kızın ağzına sıçacaktım :laugh: Siz bu işi biliyorsunuz valla.
Peki ya o zaman diğer soruma da cevap verirsen tam süper olacak be üstat. O da şu ki Çekim sağladığımız bi kızı, yani tanışıp muhabbet kurup etkilediğimiz ve bizden hoşlanan bi kızı bağlamak için ona karşı ilgimizi nasıl etmeliyiz. Ondan hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz. Gidip de senden hoşlanıyorum dememiz gerektiğini öğrendim artık. Eskiden onu da yapmıştım :laugh:
Ama işte o teklifin yerine ne yapabiliriz ne söyleyebiliriz. İlgiyi nasıl belli edecez. bunu da bi öğrenebilsem tam olacak.
Xeph demiş ki : Talking makes people friends, kino makes them lovers.
TwoTimer\'da October Man Sequance Kitabında bunu doğrulamış.
Sen vücudu yönlendirirsen, vücut da duyguları yönlendirir.
Hivron yazan:
Alıntı:
Oh be tam istediğim cevap buydu valla. Jokerin dediği gibi öfke kontrolü. Kızıp trip atmak yok. KIzın kafasındaki seçeneklerden neden birini eliyeyim ki öfkeme yenilerek. Kendimi ayağıma niye sıkayım ki çok haklısın. Ne küsmek ne de götünü kaldırıp her halini kabul etmek.
Valla yoksa yarın gidip meme göt dağıtacaktım kızın ağzına sıçacaktım :laugh: Siz bu işi biliyorsunuz valla.
Peki ya o zaman diğer soruma da cevap verirsen tam süper olacak be üstat. O da şu ki Çekim sağladığımız bi kızı, yani tanışıp muhabbet kurup etkilediğimiz ve bizden hoşlanan bi kızı bağlamak için ona karşı ilgimizi nasıl etmeliyiz. Ondan hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz. Gidip de senden hoşlanıyorum dememiz gerektiğini öğrendim artık. Eskiden onu da yapmıştım :laugh:
Ama işte o teklifin yerine ne yapabiliriz ne söyleyebiliriz. İlgiyi nasıl belli edecez. bunu da bi öğrenebilsem tam olacak.
http://www.puacemiyeti.com/index.php...if-edilir.html
Hivron yazan:
Alıntı:
:)
Bir kere ofke kontrolu çok önemli! Sana dediğim gibi gelip özür dilemeye çalıştığında öyle öfkeli boğa olma, hata yapan o, kıvrandır biraz, gel bakalım yalancı kedi de, ya bak şöyle böyle filan diyecek! sen elini dudaklarına götürüp shıısssslıyacaksın mesela!
gözünü dikip kıza gerek yok diyeceksin
ayağını uzatıp git bana bir kahve getir bakalım.. ders çalışmayacaksın pat diye! bir süre egleneceksin böyle!
o gün ders çalışmayacaksın! oynacaksın işte!
burada mesele kızı ısındırmaktır!
adı konulmamış bir şekilde iki kişilik bir dünya yaratacaksın! kızla flört edeceksin! çok açıkça onun önünde diğer kızlarla flört etme! gerek yok! kızın 18 yaşında olduğunu sanıyırum. gereksiz poposu kalkık olur!
inan bana sana ihtiyacı yoktur onun!
çoğu kız böyledir!
başbaşa kalacaksın!
yakınlaşacaksın
yakınlaşacaksın
dokunacaksın
dokunacaksın
çok yakınlasacaksın!
oyun oynayacaksın oynacaksın oynacaksın! o kesinlikle senle oynamaya başlayacak! sevgililik oyunu oynayacaksın! yaşlı evli bir çifti oynayacaksınız! iki küçük çocuğu oynayacaksınız! onun küçük kız yada prenses olmasına izin verecekisn. bla bla bla
sonra da kızı öpeceksin! olacak bitecek
kimseye hoşlandım sevdim öldüm bittim demeyin
bak bütün dizilere kimse aşkını ilan etmiyor
aşkını ilan eden amele tayfası olarak kalıyor
kız aşkını söylemeyen
ona başka şeyler söyleyen adamlara aşık oluyor!
kadınlarla ilgilenin. deli gibi ilgilenin onlarla
dokunun saçlarını okşayın! korkma deyin! üşüdün mü diyin! hiç bir şey yokmuş gibi yanından geçerken masasına bir çikolata bırakın ve arkanıza bile dönüp bakmayın! göz kırpın! umursamaz olun! ama çok ilgilenin! dayanamazlar!
ama herkesle ilgilenin! ters huysuz değil
eglenceli ve hassas ama özgür çocuk kartını oynayın!
onlar sizi öper merak etmeyin:)
hivron senin takıldığın ki boş olan mevzu kıza nasıl teklif edecemmmm
sen kıza teklif etmeyecen wonder woman,black,berkiano nun dediklerini
yaptıktan sonra kız zaten seni öpecek öpmek için fırsat kollayacak
ulan bu çoçuk beni neden sikmek istemiyor diyecek.
Yani sen siktir et teklif işini oyunda bu zaten amq teklifle olsaydı
bu kdar şeye ne gerek vardı kapiş benim çıkarımım,senin gibi bende
bu teklif etme konusunda kafa yordum.
Ayrıca burdan Wonderwoman berkiano black sevgili cemiyet üyelerine
yazdıkları için teşekkürler bombalamışlar kitap çıkar burdan
tek karmam var hayatından bir parça anlattığı için Blacke veriyorummm
karmayıııııı
Hint:) birde yazılarını sonradan silen oluyor kimse silmesin
tekrar tekrar okuyacam ilerleyen zamanlarda silene pm den basarım
küfürü ona göre arada silen oluyorrrr
Wonder Women yazan:
Alıntı:
kadınlarla ilgilenin. deli gibi ilgilenin onlarla
dokunun saçlarını okşayın! korkma deyin! üşüdün mü diyin! hiç bir şey yokmuş gibi yanından geçerken masasına bir çikolata bırakın ve arkanıza bile dönüp bakmayın! göz kırpın! umursamaz olun! ama çok ilgilenin! dayanamazlar!
ama herkesle ilgilenin! ters huysuz değil
eglenceli ve hassas ama özgür çocuk kartını oynayın!
onlar sizi öper merak etmeyin:)
Forumda ben de yeni sayılırım ama herhalde yapılması gerekeni bu kadar müthiş özetleyen sadece wonder women olabilir :) Gerçekten harika bir açıklama, bunun gibi itme-çekmeler yapılarak çekicilik müthiş derecede arttırılabilir hivron, yap bunları!
Tamam vallahi de anladım billahi de anladım. Anlamak için 20 dkdır okuyorum. İleriki zamanlarda da bol bol okuyacam. Çok teşekkür ederim wonder black and the others :laugh:
Dostum donjuann ben de çoktandır biliyorum teklif açılmayacağını. Çok önceden öğrendim bunu da ama iş uygulamaya gelince her şey bok oluyor birbirine karışıyor.
Uygulamak ayrı bilmek ayrı. Ben de artık bunu yapmaya çalışacam eskiden tanışamıyordum bile. Şimdi tanışıyorum etkiliyorum ama arkadaşlıktan öteye gidemiyorum. Şu son ayarlama işini de öğrensem tam olacak.
Bunun için 1 yıl çalışacam. 1 yıl da 2 3 tane kız sevgili yapabilsem tamamdır. Ondan sonra tamamdır. Üniverstede sikmedik kız bırakmayacam.
Bu arada bunla uğraşacağım için ara ara bunla ilgili birbirine benzer soruları sorarsam beni dövmeyin please :laugh: Ne yapalım öğrenmeye çalışıyoruz. Çok zor bi iş kolay deil. Okuma yazma gibi öğrenmeyiz hemen öğreniyoz işte. Kadın dili ve edebiyatı :laugh: