Cvp:Seks Süresini Uzatmak
turquoise yazan:
Alıntı:
Gözünüzü seveyim sırf boşalma anınızı geciktirmek için duvardaki izleri falan saymayın. Napıyonuz siz be. Daha geç boşalmak istemenin temel motivasyonu seks eyleminin içinde kalınan süreyi, yani alınan zevki uzatmaktır. Ulan seksin mental olarak içine giremedikten sonra 3 saat pompa yapsam bana ne. Ne keyfi kaldı işin?
burada bahseilen 3 saat pompa yapmak değil, bildiğin erken boşalma sorunu.
yani yelken kıyıda süper duruyor, acaip ihtişamlı.
hatun diyor ki oh be nihayet!
daha kıyıdan ayrılmadan gezi bitiyor.
haydaaaaaaa!
noldu?
fırtınaya yakalandık!
e madem fırtına vardı hava durumunda beni bu kadar neye yordun!
bir olur iki olur üç olur
valla dördüncü defa gezi iptal olunca duran karı salaktır!
gerçi karı milleti bu! niye gitmediklerini ben bile anlamıyorum ama gitmiyorlar!!!!!
bence gitseydik hepimiz yani, tüm erkekler ve kadınlar, hepimiz bizi yatakta memnun etmeyen herkese açıkca \'pardon ama bu değil benim istediğim\' diyebilseydik, kesinlikle daha mutlu bir dünyada yaşıyor olurduk!
Priapos yazan:
Alıntı:
Bir web sitedeki makaleyi sizler için okudum arkadaşlar en iyi yerini seçtim ve mastürbasyon ile gerekli antremanlar yapılarak erken boşalmanın önlenebileceğini öğrendim. Aslında boşalmayı kontrol etmek tuvaleti kontrol etmeye benziyor. Şimdi arkadaşlar kuru elle başlıyoruz 31 close a boşalacağını hissettiğin zaman bırakıyorsun bir dakikaya yakın süre bekleyip eline bebe yağı sürüp tekrar başlıyorsun 2. dede hissedince bırakıyorsun 3. dede aynı şekilde 4. de artık boşal izin var. Bu egzersiz ile sadece uzun süreli boşalma kontrolü sağlanmakla kalmaz, aynı zamanda dalganın sertleşmesinin ve orgazmın kalitesi de yükseltilir.
Her neyse arkadaşlar ben bir 31 close yapayım :)
31. kardeşlerim benim bu yöntemi okumadan ve biraz daha teknikselini
yapıyormuşum :woohoo: tabi herkesin kendine göre sırları vardır :silly:
Kadınlar genelde gidiyor ama erkeğin psikolojisiyle ilişkiye girmemek adına bu yüzden gittiklerini söylemiyorlar. Samimi olduğum hatunlardan kim sevgilisinden neden ayrılmış duyabiliyorum :D
Wonder Women yazan:
Alıntı:
turquoise yazan:
Alıntı:
Gözünüzü seveyim sırf boşalma anınızı geciktirmek için duvardaki izleri falan saymayın. Napıyonuz siz be. Daha geç boşalmak istemenin temel motivasyonu seks eyleminin içinde kalınan süreyi, yani alınan zevki uzatmaktır. Ulan seksin mental olarak içine giremedikten sonra 3 saat pompa yapsam bana ne. Ne keyfi kaldı işin?
burada bahseilen 3 saat pompa yapmak değil, bildiğin erken boşalma sorunu.
yani yelken kıyıda süper duruyor, acaip ihtişamlı.
hatun diyor ki oh be nihayet!
daha kıyıdan ayrılmadan gezi bitiyor.
haydaaaaaaa!
noldu?
fırtınaya yakalandık!
e madem fırtına vardı hava durumunda beni bu kadar neye yordun!
bir olur iki olur üç olur
valla dördüncü defa gezi iptal olunca duran karı salaktır!
gerçi karı milleti bu! niye gitmediklerini ben bile anlamıyorum ama gitmiyorlar!!!!!
bence gitseydik hepimiz yani, tüm erkekler ve kadınlar, hepimiz bizi yatakta memnun etmeyen herkese açıkca \'pardon ama bu değil benim istediğim\' diyebilseydik, kesinlikle daha mutlu bir dünyada yaşıyor olurduk!
Sakın başka şeyler falan düşünmeyin bence arkadaşlar.Çünkü bu sizin yaşadığınız birliktelikten ruhsal olarak alacağınız hazzı azaltacaktır.Herşey zihin kontrolüyle alakalı bence.Öncelikle hiçbir zaman boşalmayı aklınıza getirmeyin.Bir zevk denizinin içinde yüzdüğünüzü düşünün ve partnerinizin hareketlerini gözlemleyin.Dediğim gibi kendinizi tanıyın ve asla olay esnasında başka şeyler düşünmeye çalışarak yaşadığınız duyguların yoğunluğunu azaltmayın.Bazen bir saniye bile herşeyin sonu olabilir ama bir saniye erken yavaşlamak,durmak size 10 dakika daha kazandırır.Zamanla durmanıza bile gerek kalmayacak sadece yavaşlamanız yeterli olacaktır.Ve arkadaşlar Kegel egzersizini her gün yapın(İdrarınızı yaparken birden durun ve bu esnada hangi kas grubunun kasıldığını fark edin.Daha sonra bu kasları-pelvis kası- gün içerisinde 7-10 sn sıkın ve bırakın.Bunu 15 tekrardan 5 set yapabilirsiniz.Bunun yeterli olduğu söyleniyor ama kafanıza göre de yapabilirsiniz.)Böylece tam boşalacakken pelvis kasınızı iyice sıkın ve boşalmanızı engelleyin.Bu esnada kız arkadaşınız içinden çıkmanıza bile gerek kalmayacak.Çok faydasını göreceksiniz hatta belki boşalmak için debelenmeniz bile gerekebilir.
Richy reçeteyi yazmış
Alıntı:
1-çükü kaldırın
2-boşalacak duruma gelin
3-göt deliği ile taşaklar arasındaki bölge sertleşir çük kalkınca, tam taşak kökü ile o bölgenin kesiştiği yere baskı yapın bi parmakla birazcık
hoop çükünüz inmeden boşalma isteği geçer
Bir daha
Alıntı:
1-çükü kaldırın
2-boşalacak duruma gelin
3-göt deliği ile taşaklar arasındaki bölge sertleşir çük kalkınca, tam taşak kökü ile o bölgenin kesiştiği yere baskı yapın bi parmakla birazcık
hoop çükünüz inmeden boşalma isteği geçer
denk geldim bugün buna.
işi uzmanından dinleyelim :D
2. part 0:44 ten itibaren :D
http://www.dizimag.com/nip-tuck-1-se...izle-dizi.html
denemesi bedava. ucuz, acısız hatta keyifli bir yöntem :)
Şükürler olsun istediğim an boşalabiliyorum. Geçenlerde 1 saat 10dk kendimi tuttum inanılır gibi.
her şey etkiliyor boşalma süremizi , düzenli ilişkilerimizde daha geç boşalırken , ilk ilişkilerde daha erken gelebiliriz , en son ne zaman seks yaptığımız da önemli , ben genelde seks yapacağımı bildiğim hatunla ne olur ne olmaz diye 1 gün önceden antreman yaparım duşumu alırım ertesi günde pek sigara içmem sağlam performansla seksimi yaparım
Yetenek mi kazanım mı?
Osmanoski yazan:
Alıntı:
Şükürler olsun istediğim an boşalabiliyorum. Geçenlerde 1 saat 10dk kendimi tuttum inanılır gibi.