Cvp:arabada yada parkta bira içmek
Alıntı:
Bi de boyle gereksiz gerçek dışı sorulara uyuz oluyorum. \"Abi dünyanın en zengin insanı olacaksın ama iri bi zenci eline verecek ehehe..yapar mısın?\" Ne alaka aq,zencinin ski Alaaddin\'in lambası mı ki ben ovalayınca zengin olayım?
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ulen jokere ve jokerin anketlerine bu kadar güzel
bu kadar ince
bu kadar ayarında...
ve incitmeden sokulur mu...
ahada sokuluyormuş...
saygı ve sevgilerimle... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ben bbunu anket yapayım :lol: :lol:
\"Kafam karışmadı değil\" diyerek ankete ilk cevabı da ben verdim :D
Bir de eskimeyen soru var ya ; \"Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey ne olurdu?\"
Abi bu nasıl bir düşüştür ki \"hmm ne alsam ne alsam\" diye düşünebiliyosun ve 3 tane şey seçiyosun düşüş esnasında. Bir de gerçekten ıssız ada kaldı mı? \"Hah bi tane bulduk\" dersin bi bakarsın adada survivor çekiyolar.
Hadi tamam,görmezden gelelim. Yanıtlar var sorudan beter.
\"Laptopum\" diyen var ya bu soruya cevap olarak.. AMPUL!!! 2 saat sonra bataryan bitince nerenle çalıştırcaksın aleti?
Entellik katıp \"kitaplarIM\" diyen de oluyo. IM\'a dikkat..Duyan da kütüphanesi var sanır angutun.
Ben olsam ;
1) Deposu dolu helikopter (istediğimde gider gelirim,ilk sefer dayansın yeter)
2) oluyosa 1 milyar dolar
3. ye gerek bile yok düşündüm de :) Karı-kız mı canın çekti? İn şehre helikopterinle.. \"Adam var gösteriyim mi?\" de :) Nege falan da ihtiyacın yok..Bodoslama dal yani istiyosan..Paran da var hayvan gibi :) Ne istiyosan yap işte :)
tequila_lime yazan:
Alıntı:
Geçende burada; verdiğimiz astronomik maaş kesintisi ve vergilere rağmen polis efendilerin bize nasıl hizmet ver(me)diklerinden bahsetmiştim.
Bu gün yine emniyet müdürlüğü öyle bir kazık soktu ki hala kendime gelemedim :)
Pasaport alıcam. 2 senelik pasaport harç ücreti 304.00 ytl + 138.00 ytl pasaport defter bedeli ( o ne lan? az önce verdiğim para ne içindi? bu kağıttan kitapçığa verdim paraysa altın kakmaları nerde bunun?)
Avrupalı bir vatandaşın pasaporta harcadığı para ülkesine göre 50-70 euro arasında değişiyor. Öyle defter ücreti zıttırı ücreti deyip insanı enayi yerine koymaya da çalışmıyolar.Ve bu pasaportların 10 sene geçerliliği var. Bizim ona en yakın pasaportumuz olan 5 senelik pasaportun ücreti mi? 754 ytl!!!
Joker matematiksel tablo oluşturmayı seviyo :) Yapayım ben de :
Avrupa\'ya gitmek istediğinizde istenen belgelerin çokluğunu,harcadığınız günleri,sadece konsolosluktan randevu için ödenen 20 ytl yi falan saymıyorum bile :
1) Pasaport bedeli : 754 ytl
2) Belgelerin Yeminli Tercüman tarafından Tercümesi : min. 100 ytl
3) Vize ücreti : 60 euro - 120 ytl
4) Zorunlu Seyahat Sigortası : 40 ytl civarı
+_________________________________________________ ______________
TOPLAM : UÇAK BİLETLERİ HARİÇ 1014 ytl
Şimdi bir Avrupalı\'nın Türkiye\'ye gelmek için yaptığı harcamaya bakalım :
1) Pasaport Bedeli : 70 Euro
2) HAVAALANINDA AYAKÜSTÜ ÖDENEN VİZE ÜCRETİ : 15 Euro (küfür gibi)
+_________________________________________________ __________________
TOPLAM : UÇAK BİLETİ HARİCİNDE 85 EURO = 170 ytl
Almanya\'ya gidiş dönüş uçak bileti 300 euro civarında.
Bu durumda Hans buraya gelirken : 770 ytl
Ahmet Almanya\'ya giderken : 1614 ytl veriyor.
Gezmemek için yeterince bahanemiz var yani. O adam 2 kere buraya geliyor,sen bir kere gidiyorsun ve daha çok para harcıyorsun.
**Bir de işin prestij kısmı var. Sen bir ülkeye girmek için kağıtlarda boğulup ter içinde kalırken, artist Avrupalı şortuyla ve güneş gözlüğüyle HAVAALANINDA 15 euroyu verip beklemeden ülkene giriyor. **
Gezmek deyip geçeriz ama aslında bir insana kattıklarının haddi hesabı yok.
\"Çok gezen mi çok okuyan mı?\" dediklerinde illa birini seçmem gerekirse çok gezen derim. Okumak insani teorik olarak donatır,gezmekse pratik. Aslında o açıdan her ikisini de koordineli yapmak gerek. Hem gezsin hem okusun herif niye yani :)
Bi de boyle gereksiz gerçek dışı sorulara uyuz oluyorum. \"Abi dünyanın en zengin insanı olacaksın ama iri bi zenci eline verecek ehehe..yapar mısın?\" Ne alaka aq,zencinin ski Alaaddin\'in lambası mı ki ben ovalayınca zengin olayım? :D
Neyse gec oldu yattım ben :)
takdir ettim, bilgilendim, gülümsedim falan filan, hani aklıma gelmedi değil, ne güzel bir seriydi bu yaaaaaaa ;)
şaka bir yana, çok ciddi potansiyel gördüm efendim sizde.
ki ironi, kinaye ve de özen takdire şayan:))))
bu alem uyarınca karma denilen şey her neyse ondan da verdim!
Teşekkür ederim :) Demek ki arkamda bir acı hissetmem lazım güzel yazı yazmam için :P
* Bu arada çipli pasaporta geçiş uygulaması sayesinde pasaport için de artık randevu almanız gerekiyor. Kadıkoy Emniyet Müd. 25 Hazirana randevu verdi. Çözüm? Tabi ki torpil :) Burası Türkiye :)
geçende karma vermiştim tekila yine veriorm cidden takdir-e şayan bir yazı ve yorum (:
teşekkür ederim ya utandırma beni :P
-Sokakta içmek yalan oldu olacak.
-Barlara 24 yaşın altındakileri almıyorlar(İstanbul\'da başlamış diğer illeri bilmiyorum).
-Yakında karıya kıza yaklaşma yasağı gelir.
-Halk şemsiyenin farkına vardığında ise(ki varmayadabilir)Mısır\'la Tunus\'a bir de Türkiye katılır oh şahane :)
Eğer 24 yaşın altı bara ve cluba giremezse gece hayatı biter.
Çünkü gece mekanlarına giden kızların %80\'i 24 altı bence.
Artık balta balta takılırız barlarda.
Bu durumda gece oyununa el veda. Tabi bara idemeyen bu kızlar evde oturacak değil ya? Ne olacak?
Çok basit. İran\'da ev partileri oluyor. Burada da aynısı olacak. O zaman ev partisine özel fazladan bir kaç teknik geliştireceğiz herhalde.
Hatta siteye bir de İranlı bir PUA çağırırsak tam olur. (Ben ciddiyim.)
Darwin\'in miydi hatırlamıyorum, \"uyum sağlayamayan yok olur\" gibi bir sözü vardı. Eğer bizi bekleyen yobaz ve ikiyüzlü ortama uyum sağlayamazsak yok oluruz.
bok yazan:
Alıntı:
Eğer 24 yaşın altı bara ve cluba giremezse gece hayatı biter.
Çünkü gece mekanlarına giden kızların %80\'i 24 altı bence.
Artık balta balta takılırız barlarda.
Bu durumda gece oyununa el veda. Tabi bara idemeyen bu kızlar evde oturacak değil ya? Ne olacak?
Çok basit. İran\'da ev partileri oluyor. Burada da aynısı olacak. O zaman ev partisine özel fazladan bir kaç teknik geliştireceğiz herhalde.
Hatta siteye bir de İranlı bir PUA çağırırsak tam olur. (Ben ciddiyim.)
Darwin\'in miydi hatırlamıyorum, \"uyum sağlayamayan yok olur\" gibi bir sözü vardı. Eğer bizi bekleyen yobaz ve ikiyüzlü ortama uyum sağlayamazsak yok oluruz.
burası türkiye
24 yaş altı kızlar girer
24 yaş altı erkekler giremez
(18- kızlar bi yerlere girerken 18- erkekler giremiyor örneğin=
güüüüyaaaa o kızlar abazalardan kurtulur
halbuki bilmiyosunuz ki o erkekleri oralara almayarak daha da abazalaştırıyorsunuz.
zamanında ne güzel yazmışım ama şimdi yeni yönetmelik çıkmış. mevzuat insanı olarak en kısa zamanda yeni yönetmeliği incelemem lazım.
akabinde konu hakkında bir makale döşenirim.
eee joker babasının hayrına demiyor. bura türkiye burda oyun farklı transpoze etmek gerekli diye :))
neyse, bok un dediği gibi, konu ev partilerine yönelebilir ama bunu da çok kısıtlı zengin çevre yapabilir kanaatindeyim..
yani şimdi ben ankaranın modern ve iyi bir muhitinde oturmama rağmen evime çok arkadaşımı çağırsam da parti veremem,
zaten kabahatler hakkında yaptıkları değşikliklerle de
ses konusuna ciddi cezalar getirdiler.
her neyse..
konu içki iken
bülent arınç
hayat içki ve seks den ibaret değildir dedi..
bnun üzerine türlü türlü geyik de döndü
onu bnu bilmem ama
seks ortada yoktu...
bülent arınç
seks konusunu da gündeme getirdiğine göre, yakında seks ile ilgili düzenlemelerde gelebilir demek istemiş olabilr mi acaba da düşünmedim değil :))
** ayrıca ankara barosu, söz konusu yönetmeliğin iptali için dava açtı danıştay da, bakalım danıştay ne karar verecek,,
--ha danıştay mevcut yapısı ile belki iptal eder yönetmeliği ama önümüzdeki 8-10 aylık dönemde danıştayın yapısında da meydana gelecek muhtemel değişiklikler düşünüldüğünde..
neler olacağını zaman gösterecek..
laikin , darvine katılıyorum, uyum gösterilir bi şekil,,
zaten uyum gösterebilme, zeka işaretidir.
4. Murattan bu yana içki içilmiştir, içilecektir de,
içilsin demiyorum, içilmesin de demiyorum..
zira din siyasate futbol mümkün olduğunca konuşmam..
ama biz bir çözüm bulurz.
her şekliyle
mesele yeni duruma en hızlı adapte olan
kızı kapar :)))
ULEN GECE GECE 2 SATIR YAZAYIM DEDİM.
lakin konu olunca bitiremiyor insan 2 satırda..
demek ki neymiş
jokere malzemeyi verecekmişsin, joker döşenecek miş :)) :(