Cvp:Kelimelerle Dans Etmek
Bu mesajı bir spor aktivitesinin hemen sonrasında gelen geçici bir özgüvenle atmaya karar vermiştim.Bir şekilde içimi döküp rahatlamak istiyorum ki bende önüme bakayım gelecek cevaba göre.
divane seninle hiçbir alakası yok hatta belkide bu mesajı atmam gerekiyordu o zamanlar önümü görebilmem için ama ben arada düşünüyorum doğrumu yaptım diye ve keşke atmasaydım diyordum.Çünkü tam olarak zayıflığımın bir göstergesi oldu bu mesaj bana göre.
Düşünmemin nedeni de aslında biliyorum çok kızacaksın ama unutmak çok kolay değil.Unut deyince unutulmuyor.Bazen ya tesadüfen bir gün yine karşılaşırsak diye düşünmeden edemiyorum.Evet her gün facebook profiline bakıyorum ama şuan ne yapıyorsam kendim için yapıyorum.
Yardımların için çok teşekkür ederim.Şu kilo olayını halledeyim de umarım çok şey değişecek :)
Cvp:Kelimelerle Dans Etmek
Bir şekilde kıza mesaj atmak için yanıp tutuştuğun zaman en iyi nasıl atabiliriz düşüncesiyle yazmıştık o mesajı. Belki iyi oldu belki kötü oldu bilemiyorum ama o kafayla atacağın diğer mesajlardan iyi olduğuna eminim.
Unutmak tabi ki kolay değil, söylemek kadar kolay olsaydı only one muhabbeti olmazdı. Herşeyi düzelteceğine inanıyorum ve sana güveniyorum.