Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
emreege21 yazan:
Alıntı:
Arkadaşlar kızı yalnız yakalayana kadar kartpostal almaya devam ediyimmi?
Bugün pazartesi. Bugün harekete geçecektin biliyorum. yalnız bu durumda yakalaman zor görünüyor. ve hala heyecanlı oduğunu düşünüyorum. Kimindi bir açılışı vardı bir cafede. biri nişanlı galiba üç kız çalışıyor. onları etkilediği çok güzel bir açılış yapmıştı. forumlardan okumalısın. galiba sentinus du yalan olmasın. onu oku. bir fikir verecektir.
harekete geçsen iyi olur bence ama yine de sen bilirsin. ortamı kendin daha iyi biliyorsun.
ben olsam işyerinin önünden geçip görünmeye çalışırdım. seni görünce dükkanın önüne çıkar diye düşünüyorum.
zamanında ben böyle yapıyordum. uzaktan içeriye onun gözlerine bakardım sonrasında kız yanıma gelirdi. dene istersen.
Tamam bunu deneyeceğim ve sonuçları yazacağım
Bir soru daha çok soru soruyorum ama :)
Geçen dedimki bu gitar olayını sundum hafif muhabbet için tırnaklarım kırılıyor ne yapmam lazım diye tam bir cevap veremedi şöyle düşünüyorum netten araştırdım ve buna ilişkin küçük bişey yazıp versem kartpostalın arkasına işe yararmı yoksa hiç bulaşmayımmı?
Bu arada heyecan var :D
emreege21 yazan:
Alıntı:
Tamam bunu deneyeceğim ve sonuçları yazacağım
Bir soru daha çok soru soruyorum ama :)
Geçen dedimki bu gitar olayını sundum hafif muhabbet için tırnaklarım kırılıyor ne yapmam lazım diye tam bir cevap veremedi şöyle düşünüyorum netten araştırdım ve buna ilişkin küçük bişey yazıp versem kartpostalın arkasına işe yararmı yoksa hiç bulaşmayımmı?
Bu arada heyecan var :D
Neden öyle bişey yapmak istediğini anlayamadım. seninle tekrar konuştuğunda tırnaklarını sorarsa seninle ilgilendiğini gösterir.
oradayken sankim acıyormuş tırnaklarını üfle. bakalım sana yakınlık gösterecek mi? soracak mı?
Kartpostala yazma fikrinin sana göre gerekçesini bir kez daha düşün. bana çok mantıklı gelmedi.
bir de tecrübesizlik varken riskli şeyler deneme. kapasitene göre davran. kimisi iyi fıkra anlatır. kimisinin güzel ses tonu vardır. kimisi iyi hikaye anlatır. kimisi yakışıklıdır güzel giyinir. kimisi paralıdır. kimisi sporcudur. kimisi senin gibi iyi gitar çalar bunu ortamında gösterir. sen kendi kapasiten ne ise elindekiler ne ise ona göre davran. onunda bir erkekten büyük beklentileri olsun sanmam. fazla gözünde büyütme arkadaşım.
dükkana gidip geliyorsun.. sen onları onlar seni tanıyor olmalı.
girdiğinde gülüyorlarsa doğru yoldasın. Gene mi bu herif gibi bakıyorlarsa bu iş olmadı..
muhabbet varsa kızı dışarda yakalayana kadar bekleyeceksin. Beni dinleyeceksin. Neden beni dinleyeceksin diğerleri bilmez mi?
evet bilmez. Çünkü onlar burada yazdıkların kadarını biliyorla biz ise senle özelden konunun ayrıntılarını görüştük.
sosyla çevre şartlar vss ve tüm diğerleri... radara yakalnırsan sikerler..
kızı dişarıda görene kadar bekleyeceksin.
çünkü kızı başka türlü yalnız yakalama ihtimalin yok..
dier türlü de anlarlar adamı oyarlar.
Bitti.
tariz @
tamam kartpostal fikrini iptal ettim diğer tırnak üfleme olayı daha mantıklı onu kullacağım.Ses tonum çok iyidir yani ben çok beğeniyorum bazı kızlarda söylemişti zamanında sesini duyduğumda rahatlıyorum diye :)
Biraz fazla abarttım gözümde bu yüzden bir an önce yalnız yakalamalıyım..
Joker @
İçeri girdiğimde ikiside gülümsüyor bunu çok iyi farkediyorum tatlı bir gülümseme gösteriyor ama şunu tam çözemedim yine bu salak kartpostal almaya geldi diyemi gülümsüyor yoksa oraya gitmem hoşuna gittiği içinmi bunu çözemedim.
Kıza soru sorduğumda veya konuşmak istediğimde konuşuyor kendisini geri çekmiyor sabah 15 dk ya yakın bekledim göremedim içerde oturuyordu heralde.
Şöyle bir durum var ortak bir kıza arkadaşımız var o çağırsa işte gel muhabbet edelim diye bende o sırada gitsem bu olurmu yoksa tersmi teper?
Alıntı:
Şöyle bir durum var ortak bir kıza arkadaşımız var o çağırsa işte gel muhabbet edelim diye bende o sırada gitsem bu olurmu yoksa tersmi teper?
olma ihtimali var ama aracı kullanmak her aman için risktir ve düşük değer göstergesidir.
yani kendin beceremediğin için aracı kullanmak zorunda kalırsın. Büyük şehir olsa ya da niversite ortamı olsa aracı kullanmak en büyük salaklıklardan biridir.
senin durumunda olabişlirliği ise küçük yere ve kıza yalnız başına ulabilmenin zorluüudur.
aracıdaki sıkıntı : aracı kıza senden bahsettiği anda. Şu ana kadar etkileyebildiysen kızı kanadırsın. etkileyemediysen işe yaramaz.
Oysa aracı kullanmadığında kızı etkilemek için hala şansın vardır.
ayrıca aracılık yapan kişiler genelde işi bok etmede uzamandırlar. Kendilerince eğlenebilmek adına garip kaş göz işaretleri, drtmeler, imalı sözler falan söylerlerki..
o iş olacaksa da bok olur..
tecrübe ile sabittir.
Tamam peki joker planın son aşamasındayım fakat sence kızı görene kadar kartpostal almaya devam ediyimmi?
devam at ama çarşamba gitme mesela niye gelmedi bu desin ?
( tabi derse ) :woohoo: :woohoo:
Allah benim belamı versin tam çıktım bizim uzun koridordan sokağa dınkk kız karşıma çıktı.
AA Merve nbr iyiyim senden nbr iyi felan dedim ama kız şaşırdı çok hızlı yürüyordu ve dedim nasıl gidiyor felan güzel dedi gülümseyerek fakat acil şunları ulaştırmam lazım dedi bende peki dedim seni işinden alı koymayım ve gitti..
Aq kahve olayını söyleyemedim yarın tekrar bekleyeceğim heralde anladı pofff ne yapmam lazım bir çuval inciri heba mı ettim yardım olun lütfen kalbimin çarpınmasından ölcem :D
emreege21 yazan:
Alıntı:
Allah benim belamı versin tam çıktım bizim uzun koridordan sokağa dınkk kız karşıma çıktı.
AA Merve nbr iyiyim senden nbr iyi felan dedim ama kız şaşırdı çok hızlı yürüyordu ve dedim nasıl gidiyor felan güzel dedi gülümseyerek fakat acil şunları ulaştırmam lazım dedi bende peki dedim seni işinden alı koymayım ve gitti..
Aq kahve olayını söyleyemedim yarın tekrar bekleyeceğim heralde anladı pofff ne yapmam lazım bir çuval inciri heba mı ettim yardım olun lütfen kalbimin çarpınmasından ölcem :D
isim yazmazsan iyi olur. çok büyük bir sorun değil ama prensip gereği yine de yazmayalım.
aceleyle gittiği için seninle ilgilenmemesi de olabilecek normal bir durum. nasılsa hergün gidiyorsun. ve hergün görüyor seni bir daha geleceğinide biliyor. acelesi varken niye durup konuşsun.
o da heyecanlanmış gibi. öyle sanıyorum. ama her şeye yorulabilir.
yine de endişelenme. sakin ol. bir daha git. hatta bir iki gün gitme bence sonra git.
heyecanını yenebilsen keşke. o heyecan yüzünden hep erteliyorsun. bir daha gideyim, pazartesi giderim, sonra olmadı bir sonraki gün giderim o zaman yaparım diye düşünüp ertelersen hiç bişey yapamazsın.