Kıza bir pipin oldugunu ve imkan olursa onun içine girmeye hazır olduğunu hissettirirsen seni arkadaşı olarak goremez.
Pipi sahibi olduğunuzu kızlara unutturmayin
Yazdırılabilir Görünüm
Kıza bir pipin oldugunu ve imkan olursa onun içine girmeye hazır olduğunu hissettirirsen seni arkadaşı olarak goremez.
Pipi sahibi olduğunuzu kızlara unutturmayin
şindi makaleleri okudum da pratik eksikliğim var
karahisarlı yazan:
Alıntı:
şindi makaleleri okudum da pratik eksikliğim var
Hemen pratige baslayalim
Şindi degil
Şimdi :)
Güzel, eski konu ama eklemek yapmak isterim. İş işten geçmişse siz yine içinizden geçeni yapınb. İçinizde kalmaasın. Olmazsa da s*kinizde olmasın, diğer kızlara odaklanın. En azından denemedim olur muydu düşüncesi olmaz. + bundan ders çıkarırsanız Size "artı" olarak yansır. Ama geçmiş deneyimleri yeni tecrübeler-ilişkiler esnasında kullanıjn. Yoksa yerinizde sayarsınız. UNUTMA KARDEŞİM HER KIZ ÖZELDİR. ÇOCUKLUK AŞKIN DA ÖZELDİ HATIRLASANBA! ŞU AN Kİ KIZDA ÖZEL. HEPSİ "ÖZEL". UNUTMA BUNU. Kaybettiklerin için üzülme çünkü hepsi özel :)
Olay hakikaten kafada bitiyor ve aşk üzerine yapılan evliliklerde en uzun süreni 7 yıl sonunda aşk duygusu sonlanmıştır, bilimsel olarak, boşanmıştır demiyorum. En uzun aşk 7 yıl sürer. Sevgi ayrı olaydır. Bu yorum başlık sahibine değil. Ziyaretçilere yazılmıştır.