oyunu bilen kızlar pua\'ların ne yapmaya çalıştıklarını anlamak için pür dikkat dinleyecektir.Buda oyunun daha sağlam oynanmasını sağlar.Yani bilen kızlar daha fazla düşer.
Yazdırılabilir Görünüm
oyunu bilen kızlar pua\'ların ne yapmaya çalıştıklarını anlamak için pür dikkat dinleyecektir.Buda oyunun daha sağlam oynanmasını sağlar.Yani bilen kızlar daha fazla düşer.
Açıkçası ben bir set açtığımda,kızlardan biri: Ya bırak bu numaraları,birazdan saçın çok güzel, gerçek mi de dersin sen! dese,ne yaparım bilmiyorum. :huh:
JOY yazan:
http://www.puacemiyeti.com/index.php...zlar-cin-.htmlAlıntı:
Açıkçası ben bir set açtığımda,kızlardan biri: Ya bırak bu numaraları,birazdan saçın çok güzel, gerçek mi de dersin sen! dese,ne yaparım bilmiyorum. :huh:
Okumuştum bunu ama senin kadar yüksek enerjiyle anlatamayı beceremeyeceğim için çok etkili olmaz sanırım.
Haklısın :)
Yazı güzel temel bilgiler içeriyor.
Ama kıza :
* Romantik olun. Sürpriz yemekler, eğlenceler romantik olmanızı sağlayacak en kolay yöntemlerdir.
* Onu yabancı ortamlarda yalnız bırakmayın.
* Sık sık onu ne kadar çekici bulduğunuzu söyleyin ve gösterin.
Forum kodları ve simge butonları gösterilmemesine karşın, hala kullanılabilirler.
Kısmı gerçekten önemli bir konu bazıları daha kız ondan etkilenmeden yani diğer tabirle ili almadan bunu yapmaya kalkıyor. Bu başlarda çoğu kişini en büyük hatası oluyor. Zaten bütün pualar bunu biliyor. :side: