Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
cmaria yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
cmaria yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
cmaria yazan:
Alıntı:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Ayaz evladım
Yas kac
Derdin yeşil gözlü olmak degil
Kari milletine güvenip güvenilmeyeceğiz ise
Şerefsizim ki kalıbımı basarım ki
Kari milletine güven olmaz!
O yuzden tipinin getirisini kullan götür!
Bır kızın seni nasıl değerlendirdiğine bakma
Srn kıza memeleri ve piposu disinda kac puan veriyorsun
Az cok tecrübe ile memenin ötesine bakmayı öğrenirsin
O zaman da kimin yanında niye durduğunu anlarsın
İnsanları tanımaya çalış
Bunun Icin dünya kadar kızla ilgilen ve gor farklarını
Deney yapmadan olmaz
Kusura bakma 20 sayfa okuyamam onu gencler yapsın:)
Sen lafımı dinle :)
bu ne hocam :D burada kadında mı var :D hemde taşaklı :D hic güleceğim yok ya :D
Bende ilk geldiğimde şaşırmıştım, ama sonradan normal olduğunu anlayacaksın. Çünkü eminim ki buradaki kadınlarda normal bir kadın değildir.
kaç tane var acaba? normal değil derken arızalı mı yani :D
Arıza olmakla alakası yok. Sadece bu işte tek erkeklerin olmadığının göstergesi diyebiliriz. Onlarda burada savunmalarını güçlendiriyorlar diye düşünüyorum.
yani.. doğru onlarda burada bir şey öğreniyolar ama erkekler için dezavantaj bu
Önemi yok. Buradaki kadınlarla karşılaşmamız imkansız.
orası öyle tabi. ama yine de bizim için kaç tane kadın varsa burada o kadar eksi demek.
bu arada fotoğraflar için sağ ol ayaz :) çok manyak fotoğraflar dürtülerime engel olamadım.. can yakacak adamsın :D
cmaria yazan:
Alıntı:
bu arada fotoğraflar için sağ ol ayaz :) çok manyak fotoğraflar dürtülerime engel olamadım.. can yakacak adamsın :D
Önemli değil dost. Merak ettiğin için istedin zaten öyle değil mi ?
AYAZ yazan:
Alıntı:
cmaria yazan:
Alıntı:
hocam ne yaptın ya :D ne kadar yakışıklı olsan da erkeklerle ilgilenmiyorum :D zaten bu yasıma kadar başıma ne geldiyse merakımdan geldi tükürüyüm böyle işe :D
cmaria yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
cmaria yazan:
Alıntı:
hocam ne yaptın ya :D ne kadar yakışıklı olsan da erkeklerle ilgilenmiyorum :D zaten bu yasıma kadar başıma ne geldiyse merakımdan geldi tükürüyüm böyle işe :D
Espri nihayetinde söyledim.Aslında o kadar fotoğraf isteyince nasıl bir merak diye şaşırdım açık konuşmak gerek.
Poyraz reklam meklam demişsinde arkadaş ondan yazayım deim hani yenilerede arada dilini uzatmışsın laf etmeden geçemeyeceğim.
Asıl reklam nedir biliyormusun.Bak bu cümledir
Sana yolda 3 kız dönüyorsa bana 6 dönüyor.
Oku iyice bunu sen yazmışsın tekrar hatırlatayım.
Bu arada cemiyette bazı arkadaşlar bu konudan rahtsız olduysa bırak onlar yazsın sen avukatlarımısın herkesin burada özgür düşüncesi var ve düşündüklerini yazmak için parmakları.
Uzun lafın kısası bu reklam ayaklarını asıl sen bırak. Senin tipin mevzu değil ayazın tipi mevzu burada.
Sana ekmek çıkmaz adamın topiğinden.
Adam yakışıklıymış bak reklamınıda yapmayı biliyor ama kendi yapıyor başkası üzerinden değil.
Bir daha ki sefere lütfen yazmadan önce yazacaklarını iyi düşün.
Chuky yazan:
Alıntı:
Poyraz reklam meklam demişsinde arkadaş ondan yazayım deim hani yenilerede arada dilini uzatmışsın laf etmeden geçemeyeceğim.
Bu arada cemiyette bazı arkadaşlar bu konudan rahtsız olduysa bırak onlar yazsın sen avukatlarımısın herkesin burada özgür düşüncesi var ve düşündüklerini yazmak için parmakları.
Uzun lafın kısası bu reklam ayaklarını asıl sen bırak. Senin tipin mevzu değil ayazın tipi mevzu burada.
Adam yakışıklıymış bak reklamınıda yapmayı biliyor ama kendi yapıyor başkası üzerinden değil.
Bu sözlerin üstüne bir şey söylenemez. Ama bazı insanların bazı duyguları ve içgüdüleri bazen baskın geliyor, kontrol edemiyorlar. Ama kontrol etmek gerekir. Çünkü bu da bir alfa erkeğinin geçtiği yollardan biridir.
Yorumun için de sağ ol üstat.
Chuky yazan:
Alıntı:
kesinlikle katılıyorum millet ne dediğini bilmiyor hocam..
Mesaj sayımdan anlayabilirsiniz.Ota boka mesaj atan biri değilim.
Önceki mesajımdan ve AYAZ adlı şahsın cevabından anlayabilen birşeyler anladı.
Şimdiki mesajımı,önceki mesajımda farklı şeylere odaklanan,asıl mevzuyu kaçıran iyi niyetli arkadaşlarıma yazıyorum.Çakma profillere ve bu konunun sahibine yazmıyorum.Herkes üstüne alınmasın lütfen.Bu konuya son mesajım.O yüzden polemik yaratmayalım.
Önceki mesajımdaki konunun özü ;
-Benim tipim kimsenin umrunda olmamalı zaten.Dış görünüşümle ilgili kimseye de birşey söylemedim.Kime ne ?
Herkesin şekli kendini bağlar.(bu konuya değinmekten bile rahatsızlık duyuyorum ama anlaşılmamış)
-Burada kimseye hava atacak durumda değilim.Amacımın bu olmadığını da anlarsınız eski mesajlarımdan.Hep en güçsüz yönlerimi buraya yazıp (en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadıklarımı) çözüm aradım.
-Hava atmaya kalksam göt olurum zaten.Burada ne adamlar var saygı duyduğum,benden kilometrelerce ilerde olan.
-Forumlar fikirlerin paylaşıldığı yerlerdir.İnsanlar düşüncesini yazıp çıkar gider.
Konunun sahibinin sorunu daha önce duymadığım türdendi.
Kızların bir adama böyle bıktıracak kadar sulanmalarına çok şaşırdım.O tipi merak ettim doğal olarak.Gördüğüm hiçte abartılı birşey değildi.
Bugüne kadar yaşadıklarımdan,gördüklerimden yola çıkarak düşüncem; bu tipe (sadece tipten bahsediyoruz çünkü sadece tipime geliyor dedi) rahatsız edecek kadar kız gelmez.
-Yanlış anlaşılmama sebep olan hatamı biliyorum,kendimden örnek verdim.Hava atıyor,kıskanıyor gibi anlaşıldı.O yüzden düzeltiyorum,benim konunun sahibinden en az iki kat daha yakışıklı arkadaşlarımda var.Onlarıda rahatsız etmiyor kızlar.
-AYAZ adlı arkadaşı rahatsız edecek kadar ilgi gösteriyorlarsa bile kendini diğer yönlerde de geliştirip mükemmele yakın bir adam olacak işte çözüm belli.Günlerce cevap aranacak ne var bunda ?
Ayrıca götürsün kardeşim,ankaranın bütün kızlarını götürsün,hepsiyle birden evlensin,harem kursun banane ?
Kıvanç istediğini götürür diye kıskançlıktan çatlayan varmı ?
İstediğini götürür ama şuan azra akınla.Diğer kızlar boşta yani.
O yüzden beni gram ilgilendirmez.
Cemiyeti seviyorum,samimi bir ortam olmasını istiyorum,kirlenmesini istemem.
Arkadaşın konusunu da samimiyetsiz buldum.Bana göre tamamen ilgi ihtiyacından açılmış bir konu.
Bu sadece benim fikrim ve tüm forumlarda yapıldığı gibi,fikrimi yazıp çıktım.
Bana oradan sallamanıza hiç gerek yok.Siz samimi bulur,çözüm ararsınız,adamı dünyanın en yakışıklı adamı olarak görür hatta isterseniz ilah yaparsınız buda beni ilgilendirmez.
Benden bukadar...