Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
AYAZ yazan:
Alıntı:
Birde şunu söyleyeyim; \"Tamam yakışıklısın\" cümlesin sanki ben tipimle övünüyorum gibi oldu.
Benim sorunum bu zaten. Ki yaşım zaten 24. Böyle şeyleri sizin yaşınızdaki gençler daha çok takıyor kafaya. İşte boy pos, göz, saç. Bunlar önemli be genç. Değil, bak ben yakışıklı denilen adam olarak söylüyorum değil.
usta senin yaş 24.. yani o yaştaki kızların hepsi mi tipe bakıyor.. ruha önem verendee vardırr bee :D yoksa sana mı denk geliyor anlamadım ki senin yaştaki kızlar biraz olgun kızlar.. birde kızların akıl yaşı yaşlarından 3 yaş daha büyük..
oha mk 20 sayfa sikerim okumadım
Şimdi ayaz kardes tamam yakısıklısın ama tipimi ikinci Plana atıcam yok karakterımle ılgılebnsınler falan bunlar hıkaye sen ımajını nekadar degıstırısende tıpın on planda olcak. Yok illa ikinci Planda olsun ustersen gıt ameliyat ol ozman:D
senın eksıklıgın sende bır alfa durusu olmamasında yanı guclu olgun baskın bı erkek imajın eksık galıba tıpını degıstıcegıne hal tavır ve kultur sevıyenı arttırmalı kısısel gelısmelısımıne katkı yapmalısın bence
Birde ayaz sen gerçek askı arıyorsun asık olmak ve asık olunmak ıstıyorsun. Yalnız bu forum “herseyım tam yerınde yakısklıyım gercek ask yasamak ıstıyorum yardım edın†bunun cevabını verecek bı forum degılkı . Bu aşk işi kısmet işidir.
Bız burda Alfa erkek olma kadınlarla nasıl daha ıyı ıletısım halınde olururz . Kadınlar uzerınde nasıl etkılı erkek oluruz, sureklı reddedılmeyen bı erkek nasıl oluruz bunların cevabını bulabılcegın bi cemiyet. Biz sana sadece bazı hazırlıklarını yapmanda yardımcı olablırız.
Forumda bugune kadar “cok yakısklıyım cok kızla bırlıkte oldum ama aşk arıyorum†dıye yardım isteyen görmedım. Cemiyetle oyunla ilgilenenler genelde yakısıklı degıldır yakısklı iselerde manken kadar değillerdir. Bu yüzden forumdaki bazı arkadşlar seninle empati yapamayablir. “Abi çok yasıklısın bosver bak keyfine vur geç bosver askı falan†dıyeblırler.
Seni az çok anlamaya çalısıyorum yakısklısın amcık sikmekten bıkmışsın kadınlarla vucudunu doyura doyura ruhunu aç kalmış. Burda sana yardımcı olacak bilgiler var minnörün dedıklerıde mantıklı .
Birde aşk için seçeceğin hedefin 19-20 yaslarında ve daha once ciddi ilişki yaşamamıs tipler olursa çok daha iyi olur. Aşk yasamaya daha açlar ve daha isteklıler;)
Gürüşürz dostum.
Ayaz kardeş,
Pmde konuşmuştuk. Psikolojide tukenmislik sendromu diye bir rahatsizlik var. Başıma da gelmişti, arastirmani isterim. Bi psikologla görüş diye önerdim, ince işler gelemem diyorsun da burda neyin pesindesin. Insan psikolojisini uzmanindan daha mi iyi biliyor burdaki insanlar.
Herkes bildiği kadarıyla atıp tutmaya çalışıyor, ben de atacam madem be.
Bi defa actigin konu ve sizlanmalarin cok sinir bozucu. Bu da bi rahatsızlık saygi duyun deme, duyamam. Bu bir obsesyon sadece.
Problemini dayandirdigin hisler olabildiğince ezik olduğunu gösteriyor ki beni sinir eden aslında böyle bir durumda bu kadar ezik kalabilmen.
Duygusal beklentileri hep karşılıksız kalan ve lezbiyen olmayı tercih etmiş kızlar gibi davranıyorsun. Bitek cinsel tercihin değişmemiş hala. Adamakilli bir ilişki kuramamış, sadece bunu sikmekle mesgul erkeklerle çıkmış sonra da tüm erkeklerden nefret eder olmuş, duyguları hemcinsinde arayacak kadar çaresiz kalmış gibisin.
Gayler beni daha iyi anlıyor aslında dersen de sasirmam.
Erkeksin madem amk, alternatifin çoksa seçici ol veya bahsettigin tipteki kızları reddet, sikriret. Kaşar misin ki her önüne gelenle yatasin.
Kusura bakma, abarttığın kadar yakışıklı da degilsin ki her kız atlasin ustune. Sen peşinden koşmaya değer kızlarla ugrassana. Işin kolayına kaçıp tipine geleni sikiyosan, gelmeyenle uğraşacak özgüven yoksa başka. Bu bi problemdir ama butun güzel kızlar sırf yakisikliyim diye sikiyo ben de sonra üzülüyorum diyorsan yalanın alasını baştan beridir surduruyosun demek.
Canını sıkıyorsa okuma başlığı da deme, bu saçmalığa duyarsız kalamiyorum.
Cok sinirlendim len.
puaça yazan:
Alıntı:
Şimdi ayaz kardes tamam yakısıklısın ama tipimi ikinci Plana atıcam yok karakterımle ılgılebnsınler falan bunlar hıkaye sen ımajını nekadar degıstırısende tıpın on planda olcak. Yok illa ikinci Planda olsun ustersen gıt ameliyat ol ozman:D
senın eksıklıgın sende bır alfa durusu olmamasında yanı guclu olgun baskın bı erkek imajın eksık galıba tıpını degıstıcegıne hal tavır ve kultur sevıyenı arttırmalı kısısel gelısmelısımıne katkı yapmalısın bence
Birde ayaz sen gerçek askı arıyorsun asık olmak ve asık olunmak ıstıyorsun. Yalnız bu forum “herseyım tam yerınde yakısklıyım gercek ask yasamak ıstıyorum yardım edın†bunun cevabını verecek bı forum degılkı . Bu aşk işi kısmet işidir.
Bız burda Alfa erkek olma kadınlarla nasıl daha ıyı ıletısım halınde olururz . Kadınlar uzerınde nasıl etkılı erkek oluruz, sureklı reddedılmeyen bı erkek nasıl oluruz bunların cevabını bulabılcegın bi cemiyet. Biz sana sadece bazı hazırlıklarını yapmanda yardımcı olablırız.
Forumda bugune kadar “cok yakısklıyım cok kızla bırlıkte oldum ama aşk arıyorum†dıye yardım isteyen görmedım. Cemiyetle oyunla ilgilenenler genelde yakısıklı degıldır yakısklı iselerde manken kadar değillerdir. Bu yüzden forumdaki bazı arkadşlar seninle empati yapamayablir. “Abi çok yasıklısın bosver bak keyfine vur geç bosver askı falan†dıyeblırler.
Seni az çok anlamaya çalısıyorum yakısklısın amcık sikmekten bıkmışsın kadınlarla vucudunu doyura doyura ruhunu aç kalmış. Burda sana yardımcı olacak bilgiler var minnörün dedıklerıde mantıklı .
Birde aşk için seçeceğin hedefin 19-20 yaslarında ve daha once ciddi ilişki yaşamamıs tipler olursa çok daha iyi olur. Aşk yasamaya daha açlar ve daha isteklıler;)
Gürüşürz dostum.
Aşkı arayacak kadar hayalperest bir insan değilim. Sadece düzgün bir kadın arayışına girmiş durumdayım. Dediğin gibi o sıradan kadınlardan yeterince bıktım. Düzgün bir ilişki bu kafada artık şart oldu. Dedikleri için de sağ ol. Minnörün dedikleride çok iyiydi zaten.
erdlttn yazan:
Alıntı:
Ayaz kardeş,
Pmde konuşmuştuk. Psikolojide tukenmislik sendromu diye bir rahatsizlik var. Başıma da gelmişti, arastirmani isterim. Bi psikologla görüş diye önerdim, ince işler gelemem diyorsun da burda neyin pesindesin. Insan psikolojisini uzmanindan daha mi iyi biliyor burdaki insanlar.
Herkes bildiği kadarıyla atıp tutmaya çalışıyor, ben de atacam madem be.
Bi defa actigin konu ve sizlanmalarin cok sinir bozucu. Bu da bi rahatsızlık saygi duyun deme, duyamam. Bu bir obsesyon sadece.
Problemini dayandirdigin hisler olabildiğince ezik olduğunu gösteriyor ki beni sinir eden aslında böyle bir durumda bu kadar ezik kalabilmen.
Duygusal beklentileri hep karşılıksız kalan ve lezbiyen olmayı tercih etmiş kızlar gibi davranıyorsun. Bitek cinsel tercihin değişmemiş hala. Adamakilli bir ilişki kuramamış, sadece bunu sikmekle mesgul erkeklerle çıkmış sonra da tüm erkeklerden nefret eder olmuş, duyguları hemcinsinde arayacak kadar çaresiz kalmış gibisin.
Gayler beni daha iyi anlıyor aslında dersen de sasirmam.
Erkeksin madem amk, alternatifin çoksa seçici ol veya bahsettigin tipteki kızları reddet, sikriret. Kaşar misin ki her önüne gelenle yatasin.
Kusura bakma, abarttığın kadar yakışıklı da degilsin ki her kız atlasin ustune. Sen peşinden koşmaya değer kızlarla ugrassana. Işin kolayına kaçıp tipine geleni sikiyosan, gelmeyenle uğraşacak özgüven yoksa başka. Bu bi problemdir ama butun güzel kızlar sırf yakisikliyim diye sikiyo ben de sonra üzülüyorum diyorsan yalanın alasını baştan beridir surduruyosun demek.
Canını sıkıyorsa okuma başlığı da deme, bu saçmalığa duyarsız kalamiyorum.
Cok sinirlendim len.
1: Psikolojik sorunlar meydana getirecek kadar büyük bir sıkıntı değil bu. Ve bu yüzden o kadar büyük bir tedaviye de gerek yok.
2: Ben kendim olarak yakışıklıyım diye bağırmıyorum, abarttığımı nereden gördün? Sadece bu benim sorunum dedim.
3: Ben bir kadınlar beraber olduktan sonra asla üzülmem, pişmanlığım bu zamana kadar gelirken aklımın başından olmayışından.
4:Buradaki insanların fikirlerine güvendiğim için, onların dediklerini de teker teker uygulamaya döküyoruz.
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
Birde şunu söyleyeyim; \"Tamam yakışıklısın\" cümlesin sanki ben tipimle övünüyorum gibi oldu.
Benim sorunum bu zaten. Ki yaşım zaten 24. Böyle şeyleri sizin yaşınızdaki gençler daha çok takıyor kafaya. İşte boy pos, göz, saç. Bunlar önemli be genç. Değil, bak ben yakışıklı denilen adam olarak söylüyorum değil.
usta senin yaş 24.. yani o yaştaki kızların hepsi mi tipe bakıyor.. ruha önem verendee vardırr bee :D yoksa sana mı denk geliyor anlamadım ki senin yaştaki kızlar biraz olgun kızlar.. birde kızların akıl yaşı yaşlarından 3 yaş daha büyük..
Her yaş kesimi için şu anda görüntü önemli malesef. İster 30 olsun görüntü her zaman 1 numara olacak bizim toplumumuzda sanırım.
durun hele bende merak ettim tipini gödersene banada şu linki:)
Ayrıca yakışıklılığından dolayını karakterin geri planda kalıyosa tanıdığım çok iyi estetikçiler var:D
Chuky yazan:
Alıntı:
durun hele bende merak ettim tipini gödersene banada şu linki:)
Ayrıca yakışıklılığından dolayını karakterin geri planda kalıyosa tanıdığım çok iyi estetikçiler var:D
Estetik olmaz be :) Sadece kendimi geliştirerek kültür,birikim,bilgi,karakterin görüntümüzün önüne geçmesini sağlamalıyız.
Dostum ne diyeceğimi bilemiyorum.
Aslında çok iyi biliyorum ama hangisinden başlayacağıma karar veremedim.
Öncelikle fotoğrafını görmeden yorum atmayacaktım,sağolasın link gönderdin baktım.
Çok şaşkınım.Günlerdir forumun tek konususun.20 sayfa yazı var.
Bana sorarsan dünyanın en yakışıklı adamı da olsan bu çok boktan bir sorun.
Yakışıklı adam kızları görüntüsüyle,bakışıyla veya konuşmasıyla (poposuyla,pipisiyle vb.) çeker ve iletişim başladıktan sonra iç güzelliğiyle yanında kalmasını sağlar.
Sorunun cevabı şu;
O çok bayıldığın tipin var ya,onun yanına farklı artılar ekleyeceksin.
Ünlü filozof Recep İvedik ne demiş ?
-Ruhlar aleminde de yaşamıyoruz.
Kızın ilk gördüğü tipin.Ona geldi diye samimiyetsiz,menfaatçi damgası vurmayacaksın kıza.Tipine geldi ama sürekli yanında olmak istiyor,sana bakınca gözleri parlıyor,seni seviyorsa içindeki bişeyleri de sevmiştir.
Mevzu tipin değildir yani.Tipin onu sürekli yanında tutamaz.
Sende onu sevdiysen o nöronlarına hakim ol da,bu sadece tipim için mi yanımda diye düşünme.
(belki kızlar kafayı yemiştir,sorununda samimisindir diye yazdım yukardaki kısmı.Şimdi gerçeklere geçelim)
Bu moralini bozar mı düzeltir mi bilmem ama senden yakışıklı kaç milyon adam vardır sadece Türkiye\'de.
Bunlardan biri de benim.
Forumdaki arkadaşlara çok şaşırıyorum.Doğduğunuzda kezzaplamı yıkadılar yüzünüzü ? Bu sıfır özgüvenin veya AYAZ nickli arkadaşın içine düşmenizin sebebi ne ?
Yeni üyeleri saymıyorum onlar AYAZ\'ın reklam araçları büyük ihtimalle de eskilere ne oluyor ?
Bu adam 10 üzerinden 10 sa ben 20 yim amk.Yemin ediyorum.Yolda da kızlar önümü kesmiyor.Teklif edende senede anca 5-6
AYAZ hiç hamle yapmadan senede 3 kız geliyorsa bendeki 5-6 yı da ona vereyim.
İşin başka boyutu da,bu forumda ailesinin eve almadığı,hayatında sevgilisi olmamış,yada olmuşta kız adamı en yakın arkadaşıyla aldatmış,parasını yiyip terketmiş..ne bileyim böyle birsürü sorunu olan adam var.Konu açıyorlar sikleyen yok,2 kişi cevap yazarsa seviniyor.
Sana kızgınım çünkü bana göre vasat olan tipinle ve yine bana göre saçma olan sorununla bu sevdiğim cemiyeti seferber ettin.
Cemiyetteki arkadaşlarıma kızgınım çünkü 10 üzerinden 6 lık adamı ilah yapıp bütün kapasitelerini sana harcadılar.Gerçek sorunları olan birsürü arkadaşım dururken...
Ve sana hayran kaldım 10/6 olmana rağmen reklamını müthiş yaptın.Reklamının ne yararı olacaksa : )