-
Cvp:Yeter artık bunaldım aq
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Hivron yazan:
Alıntı:
Oh be tam istediğim cevap buydu valla. Jokerin dediği gibi öfke kontrolü. Kızıp trip atmak yok. KIzın kafasındaki seçeneklerden neden birini eliyeyim ki öfkeme yenilerek. Kendimi ayağıma niye sıkayım ki çok haklısın. Ne küsmek ne de götünü kaldırıp her halini kabul etmek.
Valla yoksa yarın gidip meme göt dağıtacaktım kızın ağzına sıçacaktım :laugh: Siz bu işi biliyorsunuz valla.
Peki ya o zaman diğer soruma da cevap verirsen tam süper olacak be üstat. O da şu ki Çekim sağladığımız bi kızı, yani tanışıp muhabbet kurup etkilediğimiz ve bizden hoşlanan bi kızı bağlamak için ona karşı ilgimizi nasıl etmeliyiz. Ondan hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz. Gidip de senden hoşlanıyorum dememiz gerektiğini öğrendim artık. Eskiden onu da yapmıştım :laugh:
Ama işte o teklifin yerine ne yapabiliriz ne söyleyebiliriz. İlgiyi nasıl belli edecez. bunu da bi öğrenebilsem tam olacak.
:)
Bir kere ofke kontrolu çok önemli! Sana dediğim gibi gelip özür dilemeye çalıştığında öyle öfkeli boğa olma, hata yapan o, kıvrandır biraz, gel bakalım yalancı kedi de, ya bak şöyle böyle filan diyecek! sen elini dudaklarına götürüp shıısssslıyacaksın mesela!
gözünü dikip kıza gerek yok diyeceksin
ayağını uzatıp git bana bir kahve getir bakalım.. ders çalışmayacaksın pat diye! bir süre egleneceksin böyle!
o gün ders çalışmayacaksın! oynacaksın işte!
burada mesele kızı ısındırmaktır!
adı konulmamış bir şekilde iki kişilik bir dünya yaratacaksın! kızla flört edeceksin! çok açıkça onun önünde diğer kızlarla flört etme! gerek yok! kızın 18 yaşında olduğunu sanıyırum. gereksiz poposu kalkık olur!
inan bana sana ihtiyacı yoktur onun!
çoğu kız böyledir!
başbaşa kalacaksın!
yakınlaşacaksın
yakınlaşacaksın
dokunacaksın
dokunacaksın
çok yakınlasacaksın!
oyun oynayacaksın oynacaksın oynacaksın! o kesinlikle senle oynamaya başlayacak! sevgililik oyunu oynayacaksın! yaşlı evli bir çifti oynayacaksınız! iki küçük çocuğu oynayacaksınız! onun küçük kız yada prenses olmasına izin verecekisn. bla bla bla
sonra da kızı öpeceksin! olacak bitecek
kimseye hoşlandım sevdim öldüm bittim demeyin
bak bütün dizilere kimse aşkını ilan etmiyor
aşkını ilan eden amele tayfası olarak kalıyor
kız aşkını söylemeyen
ona başka şeyler söyleyen adamlara aşık oluyor!
kadınlarla ilgilenin. deli gibi ilgilenin onlarla
dokunun saçlarını okşayın! korkma deyin! üşüdün mü diyin! hiç bir şey yokmuş gibi yanından geçerken masasına bir çikolata bırakın ve arkanıza bile dönüp bakmayın! göz kırpın! umursamaz olun! ama çok ilgilenin! dayanamazlar!
ama herkesle ilgilenin! ters huysuz değil
eglenceli ve hassas ama özgür çocuk kartını oynayın!
onlar sizi öper merak etmeyin:)
Wonder mükemmelsin ya ne dersler var ne derslerr :)
Konunun geneli zaten ibretlik mesajlarla dolu, Hivron kardeş hiç üzülme sen bence cemiyete mükemmel bir kaynak kazandırdın :D Hem sen öğrendin, hem bizler öğrendik. Wonderin dediklerini direk uygula derim ben çok bildiğimden ettiğimden değil ama çok güzel tecrübe olur bence, ne olacak kız zaten senin değil ki :)
-
BLACK yazan:
Alıntı:
teklif etmek zaten saçma da teklif açmak nedir arkadaş? :cheer:
Shut tabiriyle kıza açılmak
Abaza tarifiyle kızdan istemek :silly:
Pua tabiriyle rezalet :lol:
-
ya evetttttttttttttttt
cok eskilerde kaldigi icin bazen unutuyorum
kiza acilmak diye bir sey var\'di dimi
hahahahahaha
ay allahim resmen nostalji yasadim!
cunku benim salak erkek arkadaslarim( o zamanda gelip bana danisirlardi) gidip salak salak sinifin guzel caliskan iyi aile kizi gorunumlu kizina asik olurlardi ve gidip onlara acilirlardi!
eh kizlarda erkeklerde herseyini bana anlattigindan
Tanrim!
hahaha
ay sakin acilmayin!
icinizde kalsin daha iyi!
valla bak!
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
ya evetttttttttttttttt
hahahahahaha
cunku benim salak erkek arkadaslarim( o zamanda gelip bana danisirlardi) gidip salak salak sinifin guzel caliskan iyi aile kizi gorunumlu kizina asik olurlardi ve gidip onlara acilirlardi!
Tanrim!
hahaha
ay sakin acilmayin!
valla bak!
sayın wonder;
müsaadeniz olur ise size konuşma teklif etmek istiyorum :blush:
-
O tabiri ben kullandım sandım
Genel de hep kullanırım da :woohoo:
-
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
ya evetttttttttttttttt
hahahahahaha
Tanrim!
hahaha
ay sakin acilmayin!
valla bak!
sayın wonder;
müsaadeniz olur ise size konuşma teklif etmek istiyorum :blush:
verdim gitti :P
-
bir de anadoluda konuştupun bi kız var mı.
konuştuğun var mı gibi termler vardır.
evlenmeden önce konuşmaktan başka bi bok yemeyin heeee
manasına gelir.
\"eyvah eyvah2\" filminde bunun repliği geçer
doktor: ben anlarım bu işlerden biz nişanlımla gizli gizli 5 sene konuştuk
Ata: ne konuştunuz
Doktor: memeleket meseleleri
Ekip: kahkahalar.
-
durum nedir hivron kız gelip senden özür diledi mi ?
-
Özür dilemedi. Kızı kaptırdım galiba. Ama bi gün illaki gelecek. Bu hafta gelebilir. Geçen hafata dersanede doğru düzgün birbirimizi görmedik.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Özür dilemedi. Kızı kaptırdım galiba. Ama bi gün illaki gelecek. Bu hafta gelebilir. Geçen hafata dersanede doğru düzgün birbirimizi görmedik.
kızı kaptırdın mı?
kız başka bir dalı mı tutuyor :S
ve bu, olayı özetler:
JoKeR yazan:
Alıntı:
bir kızı ayarlayamadan kaybettiğinde 5 sinirleniyorsan.
ahanda sevgili olup kaybettiinde 50 sinirlenirsin...
-
Slm gençlik. Geçen hafta yazmıştım buraya. Devamını yazmam gerektiğini düşündüm okuyanlar bilir.
Kız bugün geldi ders çalışalım dedi. Aynen Blackin dediklerini dedim kıza. Sana yalan söylemedim. Ama çok istiyorsan kahve alırım dedi.
Al dedim. Aldı ve ders çalıştık yine. Sonra kızın samimi olduğu ortak bi kız arkadaşımız var o da yanımıza geldi yaklaşık 1 saat sohbet ettik. Onları gülme krizine soktum.
Baya bi eğlendirdim onları. Kız arkadaşından geçer not aldığımı düşünüyorum. Kız sanki sevgiliymişiz gibi bi şeyler söyledi benim hedefe. Ne dediğini bilmiyorum ama şüphelendi
Diğer çocuğun onları benim gibi eğlendirdiğini hiç sanmıyorum, Benim gibi eğlenceli biri olmadığından eminim.
Ama dün akşam msnde kıza dayanamayıp teklif açmıştım. Dengemi bozmuştu kafamı duman etti ne olacaksa olsun dedim. bi anda teklif açmtım msnde. Benim zaten bi erkek arkadaşım var seni öldürürüm manyak filan demişti ama bugün sanki hiç bi şey olmamış gibi geldi yanıma oturdu ders çalışalım dedi.
Ne olacak bu kızla benim durumum ben de merak ediyorum :)
-
Daha önce de söyledim yine söylüyorum.Sikmeye odaklan hunharca sik hard yap bidaha kimseye vermesin senden sonra:)bu kıza başka şekil yaklaşamazsın sevgilisnden ayrılmasını bekleme felan geçelim bunları devir hız devri.Neden sürekli kıza açılıyosun onu anlamadım o eğlenceli anların birini güzel bi ortama taşısan bi şekilde artık bara mı tavernaya mı nereye götürürsün tüm arkadaş grubunu eve toplayıp partimi verirsin uyduruktan sahte doğum gunu partisi mi düzenlersin bilmiyorum.tut öp düşünme böyle ayrıntılar.özelllikle sarhoşsa hatırlamıyoruma getirir sende ne olduki hatırlanacak dersin.bu senin kıza uyuz oldum ben söylim.Kibarlaşıyorum fuckclose yap
-
bu arada diğer cocuğa karşı kin besleme bilemezsin iyi mi kötümü olduğunu.Kız onda bişey bulmuş demekki.konumuz o değil prensip olarak aslıda onun cevresinde ne kadar kız varsa indirmen gerekir senin ama takmışsın illa bu illa bu diye.cevreyi kaçırıyosun ama sik :)
-
bak sana çok basit birkaç tavsiye vereyim ileriki hayatında
teklif açmak diye birşey yoktur, teklif etmek vardır.
kıza çıkma teklif edilmez, teklif hiç açılmaz, açık artırma mı bu amına koyim be panpa.
hele hele kıza MSNDE HİÇ BİR ŞEKİLDE TEKLİF EDİLMEZ, BU KENDİ GÖTÜNE GÜVENİP KIZIN KARŞISINDA BİŞEY SÖYLEYEMEYEN EZİK, ÖZGÜVENSİZ VE İÇE KAPANIK PESİMİST İNSANLARIN KENDİLERİNİ AVUTMA YOLUDUR.
msnden teklif etmekmiş
töbe allam.
p.s: sorunum seninle değil, olayın kendisiyle
msnden teklif
hay allahım.
teklif?
hay allahım.
lütfen sözlüğünden teklif açmak gibi saçma bir terimi çıkar, inan bana daha rahat ediceksin
bak bak adam ne demiş bak;
teklif açmak : güney doğu yöresinde veya doğunun genelinde gençlerin kullandiği, bizlerde teklif etmek anlamina gelen söz öbeği.
http://www.meydansozluk.com/bak/teklif+acmak
o yörenin kültürüyle anca o yörenin kızlarını tavlarsın, evlenmeden seks yok kültürü.
-
Laf dinlemeyene akıl verilmez
Emegime yazık
Git kırmızı Gül al seni seviyorum filan de sen evladım
Yallah
Konu kapanmıştır benim icin
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Laf dinlemeyene akıl verilmez
Emegime yazık
Git kırmızı Gül al seni seviyorum filan de sen evladım
Yallah
Konu kapanmıştır benim icin
Vay arkadaş dar ağacına çektiniz bizi ya öğrenmeye çalışıyoruz burda. neden böyle sert davranıyorsunuz.
Öyle kolay olsaydı bazı şeyler zaten süper olsaydım sizden niye yardım isteyim.
Her yapma dediğiniz şeyi yapmayabilseydik zaten sorun olmazdı.
-
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
teklif açmak : güney doğu yöresinde veya doğunun genelinde gençlerin kullandiği, bizlerde teklif etmek anlamina gelen söz öbeği.
o yörenin kültürüyle anca o yörenin kızlarını tavlarsın, evlenmeden seks yok kültürü.
ayrıca richy pich ben de güneydoğuluyum öyle küçümseyici bi dil kullanmanı şiddetle kınıyorum.
-
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
ayrıca richy pich ben de güneydoğuluyum öyle küçümseyici bi dil kullanmanı şiddetle kınıyorum.
Sakinleş, kızacak bozzulacak hiç bir şey yok.
Bu başlığı baştan sona oku ve uygulamaya çalış
Bazı şeyler bir anda olmuyor, buradaki herkes bunun gibi dönemlerden geçti.
Elinden geleni yap yeter, kimse senden mükemmel olmanı beklemiyor.
Buraya post atan insanların tek istedikleri duvara konuşmadıklarına ikna olmak.
Sen onlara elindeki kıvılcımı göster, cemiyet sana barut verecektir.
-
Eğer uygulamaya çalışmassaydım zaten hiç soru bile sormazdım. Karşınız da duvar yok insan var.
-
Bence de konu kapanmış. 6 sayfa boyunca söylenmiş tüm sözler boşa söylenmiş. Bırak kızı da, bu kadar lafın ardından böyle hatalar yapıyorsan, hayatın diğer alanlarında nasılsın? İşler iyi gidiyor deme, gülerim :) Sana kolay gelsin...
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
Richy nin mesajında önyargıyla bakmadığın sürece küçümseyici bir yan yok bu kompleksli yapından kurtul.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
mevzu güneydoğulu olmak ya da başka birşey değil, ben de 100bin nüfuslu bir şehrin köylerinden birinde büyüdüm
mevzu şu; ortalıkta senin için 5 sayfa yazılan çizilen bir emek var, sen burada sitem etmişsin yeter aq bunaldım diye, insanlar sana yardım etmek için vakitlerini ayırmışlar altı üstü 5 harfsin bizim için, biz de senin için öyleyiz ha richy ha wonder ha başka biri, buna rağmen vakit ayırıp önerilerde bulunmuş herkes
bütün bunlardan sonra sen kalkıp sizi dinlemedim gittim teklif açtım msnden sonra hiçbişi olmamış gibi geldi kız yine ders çalıştık dersen 5 sayfa yazılan postlara yazık değil mi be hivronum, de bakalım bana
bak postun ilk kısmını okudum.
aha dedim adam işi kapmış, blackin verdiği tavsiyeyi uygulamış, kızların arkadaşlarını güldürmüş, işi rayına oturtmuş, şahane dedim..
der demez arkasından teklif açmıştım zaten lafı gelmiş
ne demek bu
\"sizin 5 sayfa yazınızı anca kendi bildiğim yolla sıçtıktan sonra yaptım\"
makaleleri okuyorsan iki makalede bir zaten CEMİYET SIÇMAYI ÖNLEMEK İÇİNDİR, SIÇTIĞINIZI TEMİZLEMEK İÇİN DEĞİL lafı geçiyor, bunu da biliyor olman lazım diye düşünüyorum
Black yazan:
Alıntı:
teklif etmek zaten saçma da teklif açmak nedir arkadaş?
sadece ben mi demişim bu işi, hayır, bak black de güzel demiş sayfalar öncesinden.
--
şu güneydoğuluları eziyorsun şiddetle kınıyorum vb. gibi saçmalıklara mahal vermemek için yazıyorum şimdi yazacaklarımı.
\"teklif açmak\" gibi yöresel kavramlar insanın kültürünü belli eder ister istemez
ve maalesef de günümüzde doğu kültürü alt kültür olarak görülüyor (halbuki urfadaki, maraştaki, antepteki, hele hele birkaç sene kaldığım siirtteki zenginlikleri bilmiyor insanlar)
sen bu kültürün yetiştirdiği birisi olabilirsin, lakin güneydoğulu olup da daha modern bir kültürle olaya yaklaşman SANA ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK ARTILAR KAZANDIRIR.
bak ben de egenin sikimsonik bir köyünden gelmeyim, zeytinyağlı sarmanın nasıl sarılacağını şu kodumun ankarasında benden iyi bilen adam yok evladım, yok yaniş
ama ben bu kültürün yanında \"hee yaa anamgillerle geldiydik te, gabak getirdiydik size, hadi gayri gidem\" diye konuşsam, istediğim kadar zeytinyağlı sarma yapmasını bileyim, bir sikime yaramaz
bazı şeyleri süzgeçten geçirip kullanmak lazım
forumda yazış biçiminden normal hayatında düzgün bir aksan kullandığını düşünüyorum
e madem güneydoğulusun, kullan o zaman oraların aksanını, hoş olur mu?
olmaz, adama köylü derler
her ne kadar köylü milletin efendisiyse de, diyorlar işte, yapacak birşey yok, kurallara isyan etme, en iyi biçimde oynamaya çalış
---
wonder bir hanımefendi olduğundan ötürü daha acımasız olabilir, ama benden sana son birkaç öneri:
1- bu kızı hayatının merkezi haline getirme
2- kendinde düzeltmen gereken şeyler olduğunu bil (teklif açmak gibi yöreni alt kültür şekliyle belli eden laflar kullanmaktansa, geldiğin kültürün yemeklerini kızlara yaparsın, ağızları 15 karış açılır.)
3- farklılıklarını öne çıkar, eğer hala güneydoğuda yaşıyorsan, herkes teklif açmak desin, sen deme, bu bile bir farklılıktır
4- yaş itibariyle genç olduğunu varsayıyorum, gaza gelip çeşitli şeyler yapabiliyorsun, belki bu yaptığın da onlardan birisi, ben de gencim ben de yapıyorum, ama bu şekilde insanların tavsiyelerini boşa çıkarsam dahi bunu onlara söylemiyorum, en azından sana tavsiye veren insanlar iyi hissetsin, emekleri boşa gitmiyormuş gibi hissetsin ki sana tavsiye vermeye devam etsinler.
Rüzgar yazan:
Alıntı:
Buraya post atan insanların tek istedikleri duvara konuşmadıklarına ikna olmak.
bu kadar basit :)
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Eğer uygulamaya çalışmassaydım zaten hiç soru bile sormazdım. Karşınız da duvar yok insan var.
tamam, bu cümle bana yeter, her çalıştığımızı başarsaydık, sikmişim forumu zaten hangimiz burada olurduk ki
çalışmışsın olmamış, tek diyeceğimiz şey geçmiş olsun ve denemeyi bırakma :)
-
sen bu kıza aşık felanmısın ben anlamadım.
wonder haklı senin için emek vermiş. sırf senin iyiliğin için bi çıkarı yok.
buna rağmen böle bariz apaçık hatalar yapabiliyorsan kıza kör kütük aşık felan olman lazım.
yok değilsen sen ne yaptığını bilmiyorsun. git kızlarla konuş her kızla konuş ufkun açılsın kontrollü olmayı ne yaptığını bilerek yapmayı öğren.
öğrenmeye çalışıyorum demişsin. öğrenmeye çalışma öğren kardeşim. mesela artık teklif açma diye boktan bi terimin olmadığını öğrenmiş oldun. teklif etmenin hiç bi boka yarar bişey olmadığını öğrenmiş oldun.
sen gelip burda problemim var çözelim demişsin wonder ve diğer arkadaşlar çözümünü söylemiş. sonra sen o çözümü uygulamamışsın. eeee bize neden sordun ki o zaman. sormasan da aynı şeyi yapıcaktın ki zaten. sordun da ne kazandın.
tabiki her söyleneni başaramayabilirsin ama bu kadar açık hatalar yapma. teklif denen boktan şeyi sik at hayatından.
bunlara ek olarak kıza \"bu ciddi bi teklif değildi. sadece bi şeyi merak ettim. merak etme sen benim tipim değilsin :D\" deyip geyiğe vurup durumu lehine çevirebilirsin.
-
Muhtar yazan:
Alıntı:
buna rağmen böle bariz apaçık hatalar yapabiliyorsan kıza kör kütük aşık felan olman lazım.
yok değilsen sen ne yaptığını bilmiyorsun. git kızlarla konuş her kızla konuş ufkun açılsın kontrollü olmayı ne yaptığını bilerek yapmayı öğren.
öğrenmeye çalışıyorum demişsin. öğrenmeye çalışma öğren kardeşim. mesela artık teklif açma diye boktan bi terimin olmadığını öğrenmiş oldun. teklif etmenin hiç bi boka yarar bişey olmadığını öğrenmiş oldun.
sen gelip burda problemim var çözelim demişsin wonder ve diğer arkadaşlar çözümünü söylemiş. sonra sen o çözümü uygulamamışsın. eeee bize neden sordun ki o zaman. sormasan da aynı şeyi yapıcaktın ki zaten. sordun da ne kazandın.
tabiki her söyleneni başaramayabilirsin ama bu kadar açık hatalar yapma. teklif denen boktan şeyi sik at hayatından.
bunlara ek olarak kıza \"bu ciddi bi teklif değildi. sadece bi şeyi merak ettim. merak etme sen benim tipim değilsin :D\" deyip geyiğe vurup durumu lehine çevirebilirsin.
http://puacemiyeti.com/index.php/pua...lan-felan.html
öğrenmeye çalışıyorum demişsin. öğrenmeye çalışma öğren kardeşim. mesela artık felan diye boktan bi terimin olmadığını öğrenmiş oldun.
tabiki her söyleneni başaramayabilirsin ama bu kadar açık hatalar yapma.felan denen boktan şeyi sik at hayatından.
;)
-
Merak etme oranın aksanını zaten kullanıyorum. Hiç kimsenin köylü möylü dediğinden etkilenmiyorum da ama kimin içinde art niyet var yok o kadar iyi hissediyorum ki artık eğer bi güneydoğulu değilseniz ne demek istediğimi anlayamazsınız. Neyse biraz daha yazarsam mesele türk kürt kavgasına dönecek bunu uzatmak istemiyorum.
Ben de biliyorum kıza msnden hiç teklif açılmaz. bunu zaten hiç yapmıyordum ama içim dolmuştu o zaman bi bok yedik oldu işte bi kere. Ben de istiyorum burda söylenilen her şeyi yapabileyim.
Bunu gelip burda söylemekse başkalarının emeklerine saygısızlık olarak görmemelisiniz. Bunu belki söylememeliydim haklı olabilirsin ama çok sert tepki gösterdi wonder. O kadar dışlamaya gerek yok. Sonuçta bizde öğrenmeye çalışıyoruz bazı şeyleri
Burda bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hiç kimseyede saygısızlık yapmak gibi bi amacım yok olamaz da.
Cemiyet sıçtığınız boku temizlemek için değil sıçmayı önlemek içindir. Bu laf yüzünden de sormak istediğim bi çok soruyu da soramadım bugüne kadar. O yüzden şimdi bu hataları tekrar tekrar yapıyorum. Yaptığımız hataları bi daha yapmamak için size söyleyip öneri almak istediğimiz her şey de böyle söylerseniz çok yavaş yol alırız. İlk defa bi sorunumu söyledim hemen de bu lafı yapıştırdınız. Hiç soru sormayalım mı yani o zaman.
Ayrıca richy senin samimiyetine inandım şimdi. Sen iyi bi insansın. Sen o lafı kötü bi niyetle demesen bile okuyan başka insanların bilinçaltına güneydoğu kötüdür diye bi çağrışım gidebilir. Lütfen yazılarınıza da biraz bu hassasiyetle yaklaşın.
Ve hozemaria siz de forumda wonder richy pich black vb gibi forumun ileri gelenleri birini eleştirmişse onu sikmeye çalışmayın. Başkasını yerden yere vurmak size bi şey kazandırmaz. burda hepimizin amacı bi şeyler öğrenmek. Hiç birimiz mükemmel değil.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Ve hozemaria siz de forumda wonder richy pich black vb gibi forumun ileri gelenleri birini eleştirmişse onu sikmeye çalışmayın. Başkasını yerden yere vurmak size bi şey kazandırmaz. burda hepimizin amacı bi şeyler öğrenmek. Hiç birimiz mükemmel değil.
Evet, zaten benim de amacım, seni eleştirenleri dayanak alıp sana laf sokmaktı; o kadar rahatladım ki anlatamam. Ben bu yöntemi çok sık kullanırım.
\"Madem böyle bir fırsat çıktı, neden kullanmayayım?\" :cheer:
Hivron, bu sitede makale ve forumda ki yorumları okudukça, birşeyler öğreneceksin, onun için kadınlar konusunda bildiklerimin içinden ve de senin konunla ilgili bir tavsiyede bulunmayacağım, ki zaten tavsiyelerin işe yaramadığını görmüş bulunuyorum.
Yalnız şunu tavsiye edebilirim: \"Sen sen ol, bir daha birinci çoğul şahıs (biz) ifadeleri yerine birinci tekil şahıs (ben) ifadeleri kullan\". ;)
\"Hah bu da Güney Doğu kültürünün bir parçasıdır\" diyeceğim, ama yine anlamsız bir şekilde defansa geçeceksin. :cheer:
-
Wonder niye bunu yaptı diye düşünenler var
Ben sana yanıt vereyım Hıvron
Basit bir şeyi göstermek istedim sana!
Kadınlar erkeklerden sert sikerler!
Çok oyun oynarlar
Çok laf anlatırlar
Ama alt edebileceklerini düşündükleri anda sikerler!
ve hiç geri dönüp bakmazlar!
Sana bir şeyi anlatmaya çalışıyorum!
KAdınlar sizden pis sikerler!
Ben sana diyorum ki kız senin ilgilendiğini biliyor! Hatta dur bir kız düşün sana asılan! sürekli sana ayran budalası gibi bakan bir kız var mı çevrende? bir düşün! yada arkadaşlarının arasında görmüşssündür! Anladın mı : Bu tür imajlar silinmez
Sen durup durup açılacaksan madem
Durup durup kızın gotünü kaldıracaksan madem
Olmaz!
Olmaz yani artık bir şey yapma !
Yoksa daha beter olacak!
bazen en iyi şey o buruşmuş kağıdı çöpe atıp baştan başlamaktır!
Yapma artık!
Laf dinle!
Sonunda harcadığın emek gözünde daha da büyüyecek ve daha da karşılıksız kalacak resmen sonunda aşık olacaksın!
Gittiğin yolu iyi biliyoruz
Yol yakınken gel yoksa sana girecek diyorum
HA! nolur! bana öfkelenirsin-sonra geçer!
iki gün küsersin
sonra gelirsin
dersin ki böyle böyle oldu ne bok yiyim dostlar!
buradaki tüm dostların ve ben de takmak kafana deriz
Hadi bakalım üzmeden dökülmeden!
Not: Öfke kontrolündeki gücünü sevdim!
-
Hozemaria senin ananı sikerim lan oruspu çocuğu. Sen kimsin olum ?
2 sene olacak nerdeyse ben bu siteyle tanışalı. Senin avatarında yeni üye yazıyor. Senden 10 kat daha çok okudum ben bu sitedeki yazıları aq. Senden yardım bekleyen kim olum benim bildiklerimin yarısını bilemezsin sen.
Yeni gelmişsin hiç bi boktan çaktığın yok. Uygulamanın okumanın farkı şeyler olduğunu daha kavrayamamışsın idiot kafalı.
Bütün güneydoğulular senin ananı avradını bacını siksin.
-
BLACK yazan:
Alıntı:
Muhtar yazan:
Alıntı:
http://puacemiyeti.com/index.php/pua...lan-felan.html
öğrenmeye çalışıyorum demişsin. öğrenmeye çalışma öğren kardeşim. mesela artık
felan diye boktan bi terimin olmadığını öğrenmiş oldun.
tabiki her söyleneni başaramayabilirsin ama bu kadar açık hatalar yapma.
felan denen boktan şeyi sik at hayatından.
;)
:)
;)
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
Not: Öfke kontrolündeki gücünü sevdim!
Ben de :woohoo:
-
Hivron yazan:
Alıntı:
2 sene olacak nerdeyse ben bu siteyle tanışalı. Senin avatarında yeni üye yazıyor. Senden 10 kat daha çok okudum ben bu sitedeki yazıları aq. Senden yardım bekleyen kim olum benim bildiklerimin yarısını bilemezsin sen.
Yeni gelmişsin hiç bi boktan çaktığın yok. Uygulamanın okumanın farkı şeyler olduğunu daha kavrayamamışsın idiot kafalı.
Yazık kendi kendini attırcaksın.
Dediğin gibi ne kadar okuduğun önemli değil ne kadarını uyguluyorsun ona bakman lazım
Küfür karşı tarafın söylediğine mantıklı bir cevap bulamadığın durumlarda kullanılır.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Yazık etme kendine dostum editle mesajını boşver bak Wonder ne demiş önceki sayfada, Öfke Kontrolünü beğendim demiş değil mi bu iyi özelliğini bir daha kanıtla işte hiç gerek yok böyle şeylere farkındayım kızdan öyle bir cevap almak üstüne geliyor şu anki psikolojin üstüne geliyor ama değmezz hivronum değmezz...
-
Şimdi 8 sayfa yorum yapan yardımsever dostlar,Bukadar makale,bukadar insanlara bişey anlatmaya calışanlar,senin iyi olman için bişeyleri anlatan wonder ve diğer arkadaşlar.karşılık bu olmamalı olamazda.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Konunun benimle hiç bir alakası yok deminden beri sadece yorumları okuyorum ama bu tarz konuşman beni bile acayip rahatsız etti!
Buradaki herkes sana fazlasıyla anlayışlı davranıyor,
hadi adama kızdın küfrediceksin diyelim ( bu da yanlış ya neyse ) niye anasını bacısını karıştırıyorsun.. çok fazla ileri gitmişsin uzatma bence..
-
konu kilit
kimin ne yapıp yapmadığının screenshotları alındı
boşa mesajlarınızı editlemeye kasmayın yani
fazla uzadı.
joker reüz ayarlayacak bişeyler.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Çok çok çok ağır olmuş..
Alıntı:
4-Karşılıklı tartışmanın nasıl yapılacağını bildiğiniz varsayılır. Öfke kontrolü zayıf olan, birbirine hakaret ve küfür edenler siteden uzaklaştırılır.
Önce o başlattı geçerli bir mazeret değildir. Şahsiyetinize yöneltilmiş hakaret ve küfürleri yönetime bildiriniz, kendi kendinize çözmeye çalışmayınız.
küfür ile ağzı bozukluğun farkını öğreniniz..
\" way amına kyim arkadaş, götümüzden kan geldi, ipnlere bak yaa neler ettiler bana\" bir ağzı bozuklukken..
diğer bir forum üyesine..
\"beyinsiz salak, hiç mi öğrenmedin, kafana sıçayım\" demek küfürdür.
FORUM İÇİNDE ÜYELERİN BİRBİRİNE KÜFÜR ETMESİ YASAK OLUP FORUMDAN UZAKLAŞTIRMA SEBEBİDİR.
Uzaklaştırma alacağı kesin.
Uzaklaştırmanın süreli mi süresiz mi olacağı hosemaria ile görüşemem neticesinde belli olacak