Ortak iş yapmak insanlarda duygu bağı kurulmasına yardımcı oluyor dostum.
Bir dahaki kartpostal alışında, kıza birlikte seçmeyi teklif edebilirsin :) Hem beraber konuşma fırsatı yaratır hem de yakınlaşma sağlar B)
Yazdırılabilir Görünüm
Bir dahaki kartpostal alışında, kıza birlikte seçmeyi teklif edebilirsin :) Hem beraber konuşma fırsatı yaratır hem de yakınlaşma sağlar B)
divane yazan:
Katılmıyorum abla var. Radara yakalanirsinAlıntı:
divane @
Abladan uzak durmak istiyorum yeteri kadar aramızda samimiyet var onu korumak istiyorum,aslında bugün ortak arkadaşım kızın telini veriyimmi dedi ama ben istemedim adını kendi söylediği gibi telinide kendisi versin istedim beleşe yatmayayım :D
Valla dediğin gibi sıçmazsam bu iş olur inş. Cokerim :)
Ablanın radara bi şekilde yakalanacak zaten dostum ama nasıl olur orası mechul :D
Tanışalım önce,telini alıyım birde kahve içelim sonra girsede olur heralde :D
divane yazan:
Ablanin radara yakalanmadan teli aldı mı tamam B)Alıntı:
Ablanın radara bi şekilde yakalanacak zaten dostum ama nasıl olur orası mechul :D
@emreege21 merakla neler olacağını merak ediyorum :)
@JoKer Telefonunu alması için sağlam bir taktik önerin var mı dostum, biz de faydanalım aklımızda bulunsun :)
Ben kız olsam hergün kartpostal almaya gelen birine hayatta vermezdim. eyvallah güzel satmışsın günlük tutuyorum tarzı ama böbreğimi çalcak biriyle aynı potansiyeldesin. Kartpostal işini bırak bence ;)
Sen gel fotokopi işine gir her gün her saat gidebilirsin böylece
Kız kırtasiyede çalışıyosa fotokopi makinasıda vardır. Al eline bir tomar kağıt aralara boş kağıtlar karıştır. Ayrı kağıtların üstüne kalın uçlu kalemle
-Neden her gün kartpostal almaya geliyorum?
-Neden buraya geldiğimde sürekli heyecanlanıyorum.
-Neden senle daha yakın olmak istiyorum.
-Ben cevapları bilmiyorum
-eğer sen biliyosan şu saatte şurda ol ya da telim şu yazarsın.
Kızdan fotokopi çekmesini istersin kız çekerken bunları okur
Bunun olabilitesi varsa geliştirilebilir. Kızın ne tepki vereceğini bilmiyosan kartpostal kısımlarını çıkarırsın. Kız çekerken bunları görünce verdiği tepki beklediğin gibi olmazsa \"sen yanlış anladın arkadaş bir kızdan hoşlanıyo ona çektiriyorum. sen kendinemi sandın? :) Başkalarının özel şeylerini okumak çok ayıp bişey\" deyip kıvırırsın.
Fotokopi yoksa veya bu kız çekmiyosa yatar bu dediklerim
Not:Mesajların hepsini okumadım ilk biriki mesajdan çıkardığım kadarıyla bunu yazıyorum saçmalıyoda olabilirim. :silly:
divane @
Vallahi bende merakla bekliyorum :)
Black @
Çok güzel bir fikir ben kıza fotokopi çektiririm fakat abla meraklı oda gelir yanına eğer içerde müşteri yoksa yada gelirse sorun olmaz.
telefonunu almak için bir 10 dk sohbetin ardından (elimden geldiğince en güzel şeyleri söyleyeceğim) muhabbet güzel geçerse şimdi gitmem lazım fakat seninle bu güzel sohbeti devam ettirmek istiyorum :) kitle iletişim araçalrından telefonu kullanalım diyorum diyerek alabilirim diye düşünüyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin :)
emreege21 yazan:
Alıntı:
divane @
Vallahi bende merakla bekliyorum :)
Black @
Çok güzel bir fikir ben kıza fotokopi çektiririm fakat abla meraklı oda gelir yanına eğer içerde müşteri yoksa yada gelirse sorun olmaz.
telefonunu almak için bir 10 dk sohbetin ardından (elimden geldiğince en güzel şeyleri söyleyeceğim) muhabbet güzel geçerse şimdi gitmem lazım fakat seninle bu güzel sohbeti devam ettirmek istiyorum :) kitle iletişim araçalrından telefonu kullanalım diyorum diyerek alabilirim diye düşünüyorum yanlışım varsa lütfen düzeltin :)
Var
Telefon bir kitle iletisim araci degildir
Televizyon radyo gazete KİA dir
Gerisi hooos :D
Aman :D sanki bakacak oda doğrumu diye :P neyse graham bell o kadar uğraşmış bizde kullanalım derim olmazmı?
20 dakika önce 100 tana fotokopi çektirmeye gittim.
Aramızdaki diyalog pek renkli değildi.
B: Selam bana şundan 100 tane fotokopi çekermisin?
K: Tamam çekiyim
B: Dün çok acelen vardı heralde birde beni görünce şok olmuş gibi oldun :)
K: Evet düün bankada iş vardı dekont yetiştirmem gerekiyordu
B: hmm bu konularda iyiysen banada yardımcı olabilirsin :)
K: Sadece hafif gülümsedi
B: Tırnaklar için gereken vitanimler e ve d vitaminleriymiş
K: Nasıl ? haa geçenki olay kuura bakma pek aklımda tutamıyorum olayları :)
B: Önemli değil :) şimdi hatırlamış oldun
Fotokopi bitti ve kızdan poşet istedimoda yanındaki ablaya söyledi ve o verdi iyi günler diyerek ona baktım ama o bakmadı :( bilemiyorum ne yapıcağım
Arkadaştan öğrendim her sabah saat 9:30 da simit almaya gidiyormuş o zman çekip konuşuyum diyorum iyice sıkılmaya başladım siz ne dersiniz?
kanka bu kız sanki ilgisini kaybetmiş gibi geldi
Yeni bi film çevir bence tanıdığın bi kız arkın varsa tak koluna gir içeri onunla beraber kartpostalı al ama kızın yüzüne hiç bakma ablayla konuş çık git.
Böylece çok pis merak uyandırırsın benden söylemesi :laugh: :laugh:
Sanki bir öyle bir böyle gibi kafamı karıştırmaya çalışıyor heralde,başarılıda oluyormu ne :)
Fakat benim gittiğimde ablanın erkek akrdeşide vardı (adam 35 yaşında evli belirtiyim) acaba ondanmı çekindi.
Yoksa canımı sıkkındı,ailesiylemi kavga etti,özel günüdemiydi bunlarda oalsılık :)
Hemen kötü düşünüyorum :)
Rookie yazan:
Böyle başlayan yazını okudum. bunu okuyan hiç kimsenin, ben bir umudu olacağını sanmıyorum.Alıntı:
20 dakika önce 100 tana fotokopi çektirmeye gittim.
Aramızdaki diyalog pek renkli değildi.
çekim olmamış gibi, belki merak olmuştur ama seninle düşünmüyordur.
ya da ablayla nasıl konuştuysan bence ona kur yaptığını düşünüyor da olabilir.
İyiye yoramıyorum. Bu abla senin o kıza yazıldığını anlamış ve kıza eksi yönde işlemiş olma ihtimalini de aklına getir.
Umarım senin düşündüğün gibidir. bunu öğrenmek için bir daha gitmende fayda var. ya da çekip kenara konuş ama kaybetme ihtimalini göze alman lazım.
Bu kızı, seni, bu ortamı bilmediğimiz için sadece yazdıklarınla benim yaşadıklarımı gözlerimin önüne getirerek, boşlukları doldurarak fikir beyan ediyorum. aynen yapmak zorunda değilsin. sadece daha geniş düşün. ve sadece kendin düşün.
İstediğin sonuca en kısa zamanda varman dileklerimle,
ne fotokopisi çektirdin ?
Evet gençler artık son noktaya geldik kızla normal bir şekilde muhabbetimi yapıyorum kırtasiyeye gidince artık burası tamamdır şahsi kanaatim.
Bugün işe biraz geç ve farklı yoldan geldim ve kızı gördüm ama caddeyi geçtim arabayı bırakıp inemedim neyse nerden geldiğini artık biliyorum.
Jokerin dediklerinin hepsini uyguladım ve son 1 haftaya yakındır pek gitmedim ve kızı dışarda gördüm bunu teyid için arkadaşıma sordum oda kızın oturduğu yere yakın oturuyor şöyle dedi : Kız heykelin alt caddesinden geliyor ve bugün onayladım :D
Şimdi yarın kızı orda bekleyeceğim zaten muhasebecilik yaptığım için müşterimin kuruyemiş dükkanının önünden geçiyor orda işim varmış gibi beklerim fakat kahve bahnesi için güzel bir fikire ihtiyacım var bu konuda lütfen bana yardımcı olun kızı görünce şaşırıyorum :)
Yardımlarınızı bekliyorum....
bende merak ediyordum ne oldu acaba diye. sezon finalini yaptı da benim mi haberim yok dedim :)
Fotokopi çektirdirme olayından sonra bir gelişme olmadı mı?
Kızla kahve içme teklifi güzelde ne zaman öğlen mi sabah mı içeceksiniz? birde, esnaf çalışanlarının genelde öğle paydosu diye bişey olmaz. sabah girerler akşam çıkarlar. yemeklerini bile içerde yerler. mesaisinin başlamasına yakın iş yerine gitmek üzere yola çıkacağına göre sabah sana ayıracak bir zamanı olacak mı acaba? şüpheli.
Bu konuda detay verebilir misin? fikir senin çünkü. bu konuda atladığın bir detay olmasın. Yorum yapacak arkadaşlar daha fazla detay bekliyor senden.
yine de düşüncemi söyleyim.
sabah karşılaşan ben olsam ayak üstü sohbet ederim.
mail, face ya da telefondan birini aldın mı tamamdır o zaman herhalde.
Fotokopi olayı resmi evrak için gittim :) Cokerin yüreğine indiriyordum.
Face yok 2 kız arkadaşımada sordum yok dedi diyorlar.Çalıştığı yerin sahibinin facesine bakıyorum ark listesindede yok :)
SAbah içemezyiz amacım ya akşam çıkışta yada hafta sonu mühim değil zaten ayak üstü konuşup şu gün kahve içelim demek o aradada telini almak msn felan olmasın uzar iş belki kız msnye girmiyordur bilemiyorum.
Tariz demişsinki sabah ayak üstü sohbet ederim aslında güzel fikir fakat dediğim gibi yaşadığım yer küçük bir yer çoğu kız birisiyle görünmek istemiyor.Adı çıkacağına canı çıksın hesabı :)
Fazla uzatmadan şu 2 kısmı yapmak istiyorum
1-Kahveye ikna etmek
2-Telini almak
Vay aq bi kızı ayarlayıpta çıkamdım :D
küçük yerlerde artık açıldı :)
küçük not kağıtlarına mani yaz istersen :)
şaka bir yana aleni konuşmak zor olur. en iyisi iş yerine telefon aç.
İş yerine ne diye telefon açıyım :)
kardeşim bundan 6 yıl kadar önce ufak bir esnafta çalışan bir kız hedefimdi her akşam çalıştığı yerin önünden geçiyordum ve kızla nasıl olduysa göz teması kurdum ve kesişmeye başladım
Kızı bir akşam iş çıkışı bekledim ve önüne geçip tanışmıştım. :)
Kızla muhabbetin nasıl olsa var bence daha uzatma ya kabul eder ya da etmez.Akşam iş çıkışı denk getir ve direk artık kahve mi içmeye gidelim dersin yoksa o an\'a uygun bir randevumu ayarlarsın bilemem
ama olayı uzattıkça kız seni arkadaş alanına alır
Rookie yazan:
Kızlar sürprizi sever. aniden beklemediği bir jest bir davranış hoşlarına gider. tabi sevdikleri insanlardan beklerler.Alıntı:
İş yerine ne diye telefon açıyım :)
Bir de yüzyüze konuşma durumu sanırım çeşitli nedenlerle birazda utangaçlıktan mümkün olmuyor madem. arar hal hatır sorar ufak bir sohbet iyi olur diye düşünmüştüm.
Hatta şöyle bir şey aklıma geldi şimdi. dükkanın yakınında onu görebileceğin konumda ama saklandığın arabanın içinde ona bakarak cebinden onun iş yerini ararsın. zaten ortamını, müsait olup olmadığını da anlayarak. rahat konuşulacak ortamın oluştuğunu görerek daha rahat konuşursun.
Silverin söylediklerine katılıyorum. ama sen oyun istiyorsun. biraz uzasın istiyorsun anladığım kadarıyla.
ama iyi bir sonuca varmak için kısa yoldan harekete geçmenin, her şeyin ortaya çıkmasının zamanı geldi de geçiyor gibi ya sen nedersin Rookkie??
Olay artık benide sıkmaya başladı Silverin dediğine katılıyorum ama bir kere oyuna başladık devam etsin dedim :)
Akşam çıkışta olmaz bir kaç kere gördüm ordaki ablayla beraber gidiyorlar çünkü aynı apartmanda oturuyorlar.Ama sabah anladığım kadarıyla abla erken gelip dükkanı açıyor kız sonra geliyor.
Normalde bugüne kalmazdı ama görünce heyecanlanıyorum :)Telefon olayıda sıkıntı yanında abla var Jokerin değimiyle radara yakalanmak an meselesi o durumda.
En münasip yer sabahtan konuşmak başka çarem yok gibi :)
dostum bence sabah söyle karşılaşmış gibi yaparsın simit sarayı tarzı bir yere gidiyorum kahvaltı yapacağım bana eşlik etsene muhabbet ederiz dersin
abla kızar falan derse ben izin alırım falan dersin yalnız kahvaltı yapmak istemiyorum dersin ben olsam böyle yaparım
Şansımı sikeyim aq 45 dk bekledim büyük ihtimalle başka yerden gitti :D
Bence olay çok fazla uzamış.
Kızın ilgisini çekmek ve kaybetmek anlık bir olay.
İlk başlarda numara olayına girebilsen güzel olurdu.
Kırtasiyede numarasını almak zor görünüyor. Rİsk alıp önce sen numaranı verebilrsin.
Etkileme kısmını doğru yaptığını düşünüyorsan çizgisiz bir kağıdı kartvizit boyutlarında kesip köşeye kendi resmini çizebilrsin.
Kartivizitine numara kısmını ekledikten sonra arkasına akşam bana mesaj atmalısın seninle konuşmam lazım (:, akşma 6 da xxx\'de ol seninle konuşmam lazım(: tarzı bir şey yazıp kıza çaktırmadan verebilirsin.
Altınada Karpostal manyağı Rookie tarzı esprili bir şey yazıp geçersin
Etkileme kısmını yapabildiysen sana geri dönecektir(:
Ve kızın numarasını aldımmmmmm ayrıntılar akşama arkadaşlar:)
Amk çok kastık ve çok basit oldu :D
Arkadaşlar akşamı bekleyemedim vaktim varken yazıyım dedim.Biliyorsunuz sabah onu bekledim ama geçmedi neyse bugün bu işi artık bitirmeliyim diyerek kendimi motive ettim ve gitme kadarı aldım zor oldu ama oldu.
Başlıyoruz..
Ben kırtasiyeye gittim ve içerde 3 müşteri vardı kız fotokopi çekiyordu.
B:Merhaba , X nasılsın?
O:İyiyim teşekkür ederim sen.
B:Harikayım,eğer 2 dk dışarda görüşebilirmiyiz müsaitsen
O:Tabiki
Kız fotokopiyi çekti direk dışarı çıktık ablaya felan bişey demedi :D
B:Kusura bakma işinden alıkoymak istemzdim ama bir türlü tek başına göremedim seni.
O:Evet baya yoğunuz bü yüzden hep içerideyiz
B:Bide Abd başkanı gibi korunuyorsun sürekli abla var abi var :)
O:Evet öyle ama olsun önemli değil :)
B:Aslında burda söylemek istemezdim ama en son çareyi kullanıyorum :) Eğer akşam müsaitsen sana bir fincan kahve ısmarlamak istiyorum.Üstelik falınada bakarım :)
O:Aslında isterim ama biliyorsun ablayla beraber çıkıyoruz.
Çok heyecanlandı farkettim bende benden dilime çok dikkat ettim.
B:Hmm anladım haftasonuda kardeşimin sınavı var o zman haftaya olabilr veya izinli olduğun bir gün
O:Hmm biraz geveledi heyecandan
B:Neyse o zman şöyle yapalım ben senin telini alıyım böyle iletişime geçelim
O:Tamam olur 536xxxxxxx
B:Tamam teyid edelim :) Pekala sonra görüşmek üzere fazla işinden alıkoymayım seni
O:Görüşmek üzere
Arkadaşlar olay bu kız heyecan yaptı :D Ama sonunda istediğime ulaştım düşündüğümden daha kolay oldu.
Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum bana yardımlarından dolayı :)
sonunda Rookie sende rahatladın bizde :laugh:
iş baya uzamıştı iyi oldu hadi güzel haberlerini bekliyoruz ;)
hadi hayırlısı olsun :laugh:
senin adına sevindim kardeşim ;)
Rookie yazan:
ilk günden beri söyledim..Alıntı:
Ve kızın numarasını aldımmmmmm ayrıntılar akşama arkadaşlar:)
Amk çok kastık ve çok basit oldu :D
minicik bir kırtasiyenin içinde sıkıcı boktan bir hayatı var..
acele etme panik yok..
sadece gzel bir hayat göster dedim..
gerisi gelecek...
bu aralar yuğunum cemiyet pazartesi görüşmek üzere.
akşamları 3-4 mesaj at. ilk gün çok üstüne düşme..
her gn mesajlaşmanın sozajını artır..
bu akşam sen başlat..
yarında öyle yaap..
ama sonra ondan da meseaj gelecek mi diye bekle..
sabırlı ol..
bu işler öyle işlerdir ki..
kızın elini tutmadan bu iş oldu demeyeceksin.
Arkadaşlar hepinize çok teşeküürler tekrar tekrar :)
Joker dediğin gibi yapacağım yavaş yavaş sonuçta baya bir yol katettik :)
Bu arada msj attım ama dönmedi yaklaşık 3 saat oldu tahminimce sms yok.
Bekle hemen heyacan yapıp neden cevap vermedin deme ezik pozisyona düşme, o açıklar kendini sana
Yarın kitasiyeye uğra saçma sapan birşey al çık
Peki Sabahtan sınav var kardeşimi götüreceğim o arada arayımmı yoksa direk öğleden sonra kırtasiyeyemi gidiyim bişey almak için?
Arama bekle çok çabuk üstüne düşüyor olma ;)
Tamam nasıl diyorsan öyle yapacağım :)
Öğlenden sonra gittim dükkanda erkek sahibi ve kız vardı içeriye girdim merhaba dedim kızın gözler direk beni gördü neyse dedim ışıklı kalem alacağım dedim kız ilgilendi parayı verdim ve teşekkür edip çıktım fakat kız sürekli bana bakıyordu :)
Yarın arasammı acaba ?
Rookie yazan:
Alıntı:
Öğlenden sonra gittim dükkanda erkek sahibi ve kız vardı içeriye girdim merhaba dedim kızın gözler direk beni gördü neyse dedim ışıklı kalem alacağım dedim kız ilgilendi parayı verdim ve teşekkür edip çıktım fakat kız sürekli bana bakıyordu :)
Yarın arasammı acaba ?
Alıntı:
Arama bekle çok çabuk üstüne düşüyor olma
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Oyun denilen şeyin EN önemli faktörü