Oğlum bi siktiringidin aq yerinde cevap vermiyeyim diyorum kaşınıyosunuz üye olup ilk bana mesaj atıp yardım istiyosun işine gelmeyincede bana mı sallıyosun ?
dün üye olmuş 2 belirszle tartşmaya gelmedm buraya sikerim belanızı haddinizi bilin
Yazdırılabilir Görünüm
yazayım mı yazmayım mı diyorum anlayana sivrisinek '' saz ''. foruma üye oldugumdan beri makaleleri konuları tarıyorum kimin kime nasıl davrandıgını nasıl bir ortam oldugunu anlamaya çalışıyorum gozlemledigim ve vardıgım sonuclar sunlar :
1.forumda bir ölü toprağı var sebebini kendimce anlamlandırabildim ama kimseyi kırmak ya da üzmek istemiyorum kısacasıen '' EGO '' diyelim insanlıgın bas belası maalesef.
2.adam tutmuş satırlarca rutin hikaye neg vs paylaşmış altında bakıyorum okunma 200' ü aşmış 1 tane beğeni var üzücü bir durum her ne açıdan bakarsak bakalım hoş değil...
3.yeni arkadaşlara nazaran daha tecrübeli bazı arkadaşlar (kimin nasıl bir tecrübesi oldugunu burdaki yazılan bir kaç satırdan anlamak pek de akıllıca bir tutum olmasa gerek) maalesef yol gösterici olma konusunda biraz ''cimriler''
isim vermiyorum ama bazıları keşke bu tutumlarını değiştirse bazı arkadaşlarıda yürekten kutluyorum benimde kısa zamanda kendime kattığım şeyler oldu sayelerinde..
bu maddelere birkaç madde daha eklemek istiyorum fakat çokta uzatma taraftarıda diilim isteksizce yazdıgım bir yazı olması sebebiyle..
şimdi kendi olayıma gelecek olursak evet tüm içtenliğimle durumumu anlattım karşı cins konusunda cidden kendimi çok eksik goruyordum en büyük tezat özgüveni cok yüksek olan birinin (evet öyleyim ama kızlar konusunda bir boka yaramıyordu öğrenilmiş çaresizlik büyük ihtimalle) kızlar konusunda başarısız olması ve bu duruma artık bir dur demek istemesiydi oyunla tanıştım 2 aylık okuma araştırma vsde sonra sahaya tek başıma bodozlama daldım cok ciddi aşamaları 2 hafta gibi bir sürede aştıgımı gordugumdeki mutlulugumu anlatamam ( anne ingiliz baba türk bir fotomodelle 2. haftamda 45 dakikalık konusma sonrası numer close yapmışlığım devamını getirememişliğim aptal friendzone a dusutugumu cok geç farketmem neyse tecrübe oldu büyük hemde :) ) sonrasında işim dolayısıyla ara verme ve yaz boyunca yine ozel sebeplerden 2 ay mecburen oyunu online oynama kısmı (500 den fazla kıza yazmışımdır.) ciddi bir tevrübe ve onlarca online rapor yazma isteğiyle siteden haberdar oldugumdan girip bunları paylaşma ve kendime bir şeyler katabilme isteği onlineda oyun cok daha zor evet ama oyun işe yaramıyor diyenlere tek lafım var .''bir siktir git !'' :) 10 dan fazla kızla uzun gorusmlere 4 kızla ciddi buluşmalar 2 fclose 4 tane kızında benimle evlenmek istediğini söylemesi !! bunlar yaşanmış ve benim dahi yaşandıgına inanmakta gucluk cektigim seyler kitabı alıp saatlerce kafa yorarark içselleştirmeye çalışarak yılmadan usanmadan deneyerek oyunun onlineda nasıl oynanması gerektigi konusunda ciddi deneyim sahibi oldum daha bu sabah online oynanan bir oyunda full şarj metoduyla yaklaşık yarım saatte kendime bir wingman bulup bir gurubu acıp 10 senedir oyun oynayan işin kurdu olan kızı baştan çıkardım muhtemelen bugun number close olacak :) evet online oyunlardada ekmek var 1 gün oynadım ve bunu gordum cok net! bunları paylaşamıyorum cunku sacmasapan şeylerden fırsat gelmiyor son olarak sunu soylemek istiyorum cok uzattım buyuk ihtimalle ama kısa gecerekte işin ozu kacardı kuvvetle muhtemel. gordugum '' valera '' arkadaş ve bir takım foruma katkısı olan bir azınlık var bunlar değerli forum üyeleri. ben kendisinin yatak raporlarını buyuk bir sevkle okudum ve bunun motivasyon kaynagı oldugunu gorup helal olsun demişliğim var içimden fakat olaylar keşke bu boyutlarda kalsa hep ve cidden buradan herkes alabilecegi maksimum yararı alabilse...
saygılar sevgiler iyi forumlar herkese...
valera senden ricam konu bana ait terbiyesizlik yapacaksan kendine ait bir konu aç ve orda devam et her ne kadar daha '' dün foruma üye olmuş olsamda'' bunu istemeye hakkım var diye düşünüyorum ..
Ne içtiniz siz gençler. Teşkilat mısınız mk
Öncelikle forumun bazı bölümleri üye olmayanlara açık. Bunu bile bile üye olabilirsin. Okursun sadece fakat üye olup yazmak pek akıl işi değil.
He boş yapma konusunda... Dolusunu yap da görelim derler. Bence de messi top oynayamıyor. 170 futbolcu mu olur.
Özelden bana da mesaj atmış ahahha
Alıntı:
hocam bişey sorucam.konuştugum kızlar var genelde başlarda sohbetim cok güzel ve eglenceli.gayet her soruma cevap verip egleniyorlar.sürekli mesaj atmalımıyım.1 hafta falan ortadan kaybolmalımıyım?
Kitaplar sana takılmayla gear farkını öğretemediyse biraz aklını kullanmayı dene kardeşim.
1. Aslında arka planda yürüyor işler. Tanıştıktan sonra özelden muhabbet ediyoruz. Bazıları akıllı davranıyor. Tanışıyor foruma pek uğramıyor. Buz dağının görünen kısmı hesabı.
2. Forum birkaç kere çöktüğünden. Onun dışında kimsenin beğeni ihtiyacı yok. Deniz yıldızı misali kurtarabildiğimiz kafasındayız. Yoksa burda yazılan bir fikirlerin ardında acı,çaba,mutluluk vs bir sürü duygu var. Kimsenin bunları tanımadığı insanlara açarak hislerindeki değeri azaltmak isteyeceğini düşünmüyorum.Joker hariç :D sayenizde zengin oldu ahhaha
3. Yeni yaşadığım bir konudan örnek vereyim. Son birkaç senedir kinesiyoloji konusunda kafayı sıyırmış durumdayım. Geçenlerde bir arkadaşı spora başlattım. Anlatıyorum yavaş yavaş şöyle yapacaksın böyle yapacaksın. Ben gösteriyorum kendi hareketlerimi yapıyorum arkamı dönünce alakasız bir şey yapıyor. E sikerler diyorsun. Şu şu şu hareketler ne bok yersen ye diyorsun. Sorgulamak muazzam fakat soru soruyorsan veya forumun düzeni buyken gelip bir şeyler yazıyorsan saygılı olmak durumundasın. He benim forumda dalaşmadığım kimse kalmadı. Ara bulamazsın. İlk dalaştığım da valeradır bu arada. Fakat fikir üzerinden yaptım bunu. Bu şekilde söz sahibi olamazsın. Sizin gibi insanları sevmiyorum. Valera değil konu. Devam etmemenizi öneririm.
Senin ne yaptığın bizim o kadar umrumuzda değil ki anlatamam. Fikirler olaylar üzerinden tartışılabilir ama olayları yaşayanların akıllı insanlar olması gerekir öncelikle.
Arada geliyoruz kafa dağıtıyoruz. Yav hadi.
Az gramer öğrenin. Resmi yazı yazmıyoruz,ben de çoğu zaman sallamıyorum. -de -da ayırın soru ekini ayırın bari
Beğenmiyorsanız engelleyin valerayı. :D