nicki ibrahimtatlıses olan biri icin iddialı sözler :)
bunun gibilere birsey yazmayın
Yazdırılabilir Görünüm
nicki ibrahimtatlıses olan biri icin iddialı sözler :)
bunun gibilere birsey yazmayın
Bana kalırsa olgunluk okumakla alakalı bir durum. Ne kadar okursak o kadar olgun kişiler oluyoruz. Din, felsefe, siyaset, vb... bunların hepsi ayrı olgunluklar getirir. Bunları kaç yaşında birleştirebilirsen o zaman olgun olmuş olursun. Sana katıldığım nokta gözlemleme konusu. Evet, haklısın ama zekanın olgunlukla saf bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Olgun olmak için çok ileri zekalı olmak gerekmiyor, ama belirli bir seviyede de olması gerekir. Tabi bunlar kendi kanaatim. @candela
Veri olum işte demek istediğim. Kimine aileden gelir,kopyalar ama doğru verilerdir. Kimi yaşarken çıkarım yapar. Kimi başkalarının tecrübelerini alır. Aileden alınan sorgulanacagi için bir noktaya kadar götürür. Okumak(başkalarının verileri) + yaşarken çıkarım büyük oranda olgunluğa etki ediyor.
Olgunluktan ne anlasildigi da önemli tabi.
eğer online oyun oynuyorsan ilk ve belkide en onemlisi aynı gun icerisinde kızla çekimi ve rahatlıgı saglamalısını bu asamaları geçemezsen o kızla devam etme olasılıgın cok cok az diyebilirim istisnalar kaideyi bozmaz.yani en fazla 1.5 saat içerisinde kesintisiz bir muhabette çekim ve rahatlık saglamalısını bunları yaparsan ki yapmak ciddi zordur kız senin peşinden koşacaktır.. yukarıdaki olayda nacizane düşüncem çekim yaratma konusunda sıkıntı yaşıyorsun ama bu onun sana çok soru sormamasıyla alakalı değil bir kaç tane soru sorsa yada garip birisin ne yapmaya çalışırıyorsun gibi çok bir şey anlayamayacagın seyler soylese bile sonucu umursamayarak yapman gereken şeyleri dogru bir şekilde yaparsan kızı tavlayabilirsin. sana tavsiyem bu olayın çıkış noktası olan '' game '' '' game of the rules '' ve bulabilirsen '' erkeğin kutsal kitabı'' nı okuman sonrasında mikro ve makro ifadelerle alakalı ciddi yararlı kitaplar var aynı zamanda beden diliyle alakalı kitaplar okuyabilirsin ve yukarda bir arkadaşında söylediği gibi her konuda sürekli bir şeyler oku ve bunları hayatına uygulamaya çalış dediğim kitapları muhakkak oku bu işte bir yerlere varmak istiyorsan.( o kitapları okudugunda büyük bir aydınlanma olmayacak ancak cok ugrasır ve emek sarfedersen belirli bir aşama kaydedeceksin büyük beklentiyle okursan cabuk sonuc alamayacagından hayal kırıklıgına ugrayabilirsin ve baslamadan bırakabilirsin ozellikle yanlız ve wingmanin yoksa uyarmak istedim).belirli yaş üzerindeki kişileri tavlamak konusunda işe yaramayacıgını düşünerek yanılıyorsun aksine o dediğin yaşın üzerindeki bayanlarda daha iyi sonuçlar verdiğini soyleyebilirim bol şans...