Son durumu aktarıyorum, kız bugün ailesinin yanından döndü ve sabah mesaj atmıştım napıyosun vs. diye arkadaşı ile bir avm ye gideceğini söyledi. Kim olduğunu vs sormadım gittiler ve gün içinde konuşmadık. Akşam 20.00 gibi mesaj attım işlerini hallettin mi diye hallettik dedi. Sonrasında önümüzdeki hafta Gazi üniversitesinde düzenlenecek bir etkinliğe topluluğumuz da davetli olduğu için onunla ilgili konuştuk gelip gelmeyeceğimi sordu , ben ise etkinliğin olacağı gün önemli bir quizim olduğunu bundan kaynaklı olarak gelemeyeceğimi belirttim. Sonrasında şansını kaybettin o zaman... dedi. Sonrasında bu konu hakkında konuşurken kendisi etkinlikten sonra geri dönmeyip Ankara'da kalabilirim belli olmaz dedi. Ben sebebini sormadım o sana kalmış diyerek salladım. Sonrasında muhabbet olsun diye sormuş bulundum.(Yanlış yaptım burada) Ne oldu az önce sana kalmış diyordun dedi. Ben de ne işin var deyince bir arkadaşım davet etti oraya gidicem dedi. Ben kimmiş o arkadaşın umarım can sıkan cinsten birisi değildir deyince , kendisi ''Can sıkan cinsten ne demekmiş ?'' dedi. Erkek değildir umarım zira benim olan bişeyi paylaşmayı sevmem vs diye saçmaladım . Senin olan birşey yok biz arkadaş olduğumuz için aramızda bişi olmadığı için aynı cins yada karşı cins le buluşmam da bir sakınca görmüyorum dedi. Sonra ben de '' Demek ki arkadaş olmamak gerek sevmem arkadaşlık '' dedim .O da ben de bir şey olmasını istemiyorum demek ki arkadaş olarak da kalamayacağız dedi. Ben de demek ki öyle yolun açık olsun güzelim diyip gülen emoji atmıştım. Hoşça kal dedi durum ora da sonlandı..
Evet @
elijaah sendeyim kardeşim
** Dipnot olarak bu durumun bu şekilde sonlanmasında ilk defa kendimi kaybetmiş gibi hissetmedim . Sadece artık bir tabak eksildi elimin altında konuştuğum bir kız daha olduğu için olabilir mi ?