candela Nickli Üyeden Alıntı
Doğanın evlilikten yana olduğunu düşünüyorum.Şöyle ki
Evlenen erkekleri gözlemlediğimde-testosteron deyin dopamin deyin-farklı kadın isteğinin düştüğünü görüyorum.Hele ki çocuk olduğunda daha da belirgin fark oluyor.Olmalı da zaten.20 yaşında adamın bile annesi babası boşandığında nasıl dumura uğradığını görüyoruz.Çocuk için babanın anneyi sevmesi çoook önemli.Baba ve anne birbirini sevmezse,çocuk kendisini sevmediklerini düşünüyor.İstisnalar hariç.Babanın belki de en önemli icraatı annesini sevmektir.(ezikleşmeden)
Toplumsal olarak ele alırsan kesin olmalı zaten.Toplum yapı taşını korumalı.Kadını korumalı.Kadın hamile,sen gittin başka karının peşine.Ne oldu kadın? Ceza sistemi üzerinden tartışma sürmeli bana göre.Çocuk olmadan boşanılıyorsa erkeğe ceza kesilmemeli.Bana ne amk kanmasaydı kadın gibi
Biraz önce arkadaşla muhabbet ettim.İşi filan düzgün kafası çalışan bir çocuk.Tek başına tatile çıkmış.Uzun zamandır görmüyordum,kadınlarla arası berbattı.Dedim skor kaç.4 dedi.1 haftada 4 pompik helal la dedim.Yok sikme olmadı uyuduk dedi.Bak ben arkadaşınım,gay olayları filan bana çok uzak filan sakalaşırken bana ters onlar dedi.Kesin sikin küçük amk diye geçirdim içimden.Şimdi bu adamın evlenecek kadını araması mesela... Ne bileyim.artık çoğu insan böyle.Her gün başka karıyla takılan adamları görüyorlar sonra evlenmeliyim ben.Evlen balım
Evlenmeyi düşünmüyorum.Çocuk çok sevsem de istemiyorum.İstediğimde...