Joker bey merhaba :)
Ilk tecrubelerimi yasiyorum , bildigim halde yanlış yaparak ilerliyorum . Ama giderek içselleşicek tabi
Yazdırılabilir Görünüm
Joker bey merhaba :)
Ilk tecrubelerimi yasiyorum , bildigim halde yanlış yaparak ilerliyorum . Ama giderek içselleşicek tabi
''Dont be afraid to TEASE her.Tease her about what she does and says.Because it shows you don't put her on a pedestal and are confident enough to tease her when other guys just suck up to her''
Kızın kötülügünü istiyormuş gibi davran,kızdır onu,tabi gülerek yap bunu,her zaman iyi ve rahat hissetmeye bak,onun dişilik enerjisini hisset.
Kanala bi' göz gezdirebilirsin belki işine yarar ama dikkat et,bazı şeyler Türkiye'de işe yaramayabilir.Örnegin;
''Yeterince cömertsem seni şu akşam şuraya götürebilirim [self-conscious emoji]'' şakası egoist bi' şaka bana ve çevreme uyar diyorsan al kullan.Zaten bi' videosunda bunun ingilizcesini söylüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Lp1_VVgLnJY
Dikkat edin adam kizla konusurken diyor. Aile bireylerinle konusurkende oluyorsa o baska.kitap film anda kalma egzersizleri ise yarar
Ama sadece kizlarla oluyorsa tek nedeni vardir.aslinda rahat degilsindir.olay bu
Birde belki dogrusunu yapiyorsundur yani kizin her soyledigine de bir cevap bulmak zorunda degilsin. Ama bunu neden sorun olarak goruyorsun.yine rahat degilsin
aslında genel olarak hak vermekle birlikte ben buna hak vermiyorum. bunun temelinde özgüven meselsi var. aile içinde ne konuşacaksın okul nasıl. yemek hazır mı ? gömlek ütülü mü vırt zırt.
zaten bir şekilde kabul gördüğün alan orası.
20 -30 kişlik bir sınıfa sunum yaparken de heyecanlanıyor ve tıkanıyor olmalı.
beynin bi tarafı kız beni istemezse diyor.
bir de şöyle bir durum var. Tıkanma olarak tanımladığı şey ne. benim de tıkandığım olmuştur. kadın tıkar bazen seni..
davranışları ile..
yoksa sen heyecanlı heyecanlı anlatırken gülümseyerek gözlerinin içine bakan ve seni ilgilyle dinleyen bir kadın karşında tıkanan adam sayısı azdır.
Tiyatro eğitimi iyidir :) özellikle doğaçlama çalışmaları.