-
Peki kaba olmadan veya küfür etmeden veya küfür duymadan insanlarla nasıl anlaşabilirim bir öneriniz var mı? Yapı olarak ukala biriyimdir. Benimle tanışan insanların da benle ilgili ilk izlenimi ya benle ilgili bişeylerin yanlış olduğudur. Ya da çok çıkarcı bir insan olduklarımı düşünürler. Neyden dolayı böyle düşündüklerini biliyorum. Ama bu nedeni değiştirmek veya ortadan kaldırmak istemiyorum çünkü çok değer verdiğim bişeyle alakalı. Yani dediğim gibi zaten siteye kaydolurken kafamda net bişey yoktu. Etkileyici bir giriş yazısı yazılmış ve ücretsiz içeriklerde bazı yazıların devamı güzel getirilmiş bundan dolayı üyelik aldım. Kafam karışık mı bilmiyorum. Ama ne istediğimi biliyorum. Şu son iki yorumu yapan arkadaşa teşekkür ederim. Uzun zamandır ilk defa insan yerine konulup doğru dürüst bir geri bildirim alıyorum da. Yine sizden bir cevap alabilirsem sevinirim.
-
Normal olduğumu mu yazmışım bir yerde :)
"şu yazdığın ilkokul 5 filan"i sen ilkokullusun olarak algiliyorsan bir şey diyemem.
Zamanım kısıtlı olmasına rağmen gelip hoşgeldin yaziyorum,yardım eli uzatiyorum.keza buradaki büyük çoğunluk para verip insanlara yardım etmeye çalışıyor.nankorluk yapıp yardım etmekten sogutursan insanları karşında beni bulursun.
Atarini absorbe ettim.zamanim olduğunda görüşmek üzere :)
-
Dostum ukalayım diyosun ve küfür duymadan veya küfür etmeden konuşmak istiyorum diyorsun. Bunun sebebini de biliyorum diyosun. Çözmek istiyosun ama soruna neden olayı kaldırmak istemiyosun. Senin beynin ukala olmayı kendini savunma mekanizması olarak kullanmış ve bunu kaldırdığı zaman benliğine zarar geleceğini düşünüyor ve bunu kaldırmak istemiyor. Sevinmiş olmak iyidir ama ukala olmayı abartmak insan ilişkilerine zarar verir bence. Söylediklerimin teyid edilmesi faydalı olur @herşeyibilenadam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Seni nereden duzeltsek bilemedim. Elinle bir yokla. Hala tassaklarin yerindeyse bir umut var
Insanlari sevmiyor degilsin bence kendini sevmiyorsun
Kadinlara bakis acim kopmle yalnis. Biz romantik komedi filmlerindeki gibi kadinlar tarafindan yipratilmiyoruz
Kadinlar bize zevk ve mutluluk veriyor sadece
Kadinlar tarafindan cile gorenlerde buraya geliyor nerede yanlis yapiyoru diye.
Birde belli bir sorunun var. Tani koyulmamissa detayli bir ozel mesaj at bana. Bakalim