Neden cemiyete bi fight club açmıyoruz belli değil :)
Yazdırılabilir Görünüm
Neden cemiyete bi fight club açmıyoruz belli değil :)
Zayıfa acımak doğaya ihanettir.Aşı gibi.Zehri verip bağışıklığını harekete geçirmek lazım :)
@candela , ikinci thewomanizer vakası diye adlandırdım şuan bunu da bu arkadaş bişey yapmamış fazla yüklenmişsin gibi geldi :D
Doğru diyorsun da womanizera hiç vicdanım sızlamaz fark o :) keşke birileri de benim zayıf noktalarıma yuklense :)
Ayrıca bu olaya ses cikartman şahsen hoşuma gitti.bu adalet duygunu biraz daha keskinlestir :)
Womanizer bi sanat eseri ya bu konuda, adam kendini acındırmama sanatına yüklenmişti bi ara da artık düzelmiş gibi geldi :DDD bu arkadaş bişey yapmamış dediğim gibi
@verdict hocam cevap atamıyorum ziyaretci mesajına oyüzden burdan cevap veriyorum, şu aralar müsait olamıcam kusuruma bakmayın başka zamana kısmet.
Kırıp-dökmeye gerek yok arkadaşlar biraz adaha sakin
Ya dostum anlamiyorum gercekten. Buzlari neden kiriyorsun ? Sen anlattigin hikayede egleniyormusun. Egleniyormusun derken de birdaha bu kelimeyi kullanmicam. Sen bir hikaye anlatirken o hikayenin icinde keyf aliyormusun. Aliyorsan tamam bitti. Almiyorsan kizi etkilemeye calistigin icin hikayeden yiyorsundur.