@
verdict mention atınca maili gelmiş, koptum geldim beyler.. Hayatımda yine yeni kararlar vermenin eşiğindeyim ve kafam çok dolu 5-6 aydır kız arkadaşımla olan uzaktan ilişkim ve eski buddylerimden bir iki tanesi dürtme dışında, hiç bir hareketim olmadı.. Malum bu işler zaman gerektiren işler..
@
denondj nasılmış ki :D..
şimdi dostum senin olayını şöyle değerlendiriyorum, sende büyük suç ve pay var bu konuda.. öyle bir izlenim alıyorum..
Görüntü olarak soğuk biriyim az konuşurum.. --- soğuk ve az konuşan bir adamla kimse zorla muhabbet etmek istemez, hele somurtkan ve nemrut bi yüz ifaden varsa böyle bir adamla muattap olmak ister misin sen? Sosyal olmayan bir adam grupta neden kabul edilsin ki?
Çocuk seni arabayla evine bırakacak kadar nazik, belki diğer çocuklar seni istemiyor? Ya da senin muhabbetin maçtan sonra sarmıyor onları..
Şöyle bir örnek bile verebilirim, çok yakın lise arkadaşları grubum var 7-8'den fazlayız, 10 seneyi aşkındır canciğer kuzu sarması, maşallah diyelim nazar değmesin.. Mesela bir arkadaşımız vardı, 3-4 kişi çay içerdik, sonra gece mekana gitmek istiyoruz. Bu adam ne zaman gitsek enerjimizi sikiyor(ora böyle,şura şöyle, amaan o kızlarla mı buluşcanız falan, ben yoruldum), ama can dostun yani.. Onu bahanelerle evine bırakırdık, hadi dağılıyoz falan deyip, sonra biz kalanlarla gecelere akardık.. Ya işte x gaza getirdi bi anda gelişti kankaa derdik..
Yeni bir ortama girdim iki ay önce. Benden dört beş ay önce giren bi arkadaşım var. -- Ee senden uzun zamandır adamlarla ahbap, senden samimi olması ve ortama adapte olmuş olması normal değil mi? Ne bekliyorsun, oooo verdict gelmiş beyler, yer açın.. Sandalye verin kardeşime.. :D
Okul bittikten sonra özeli devleti yok bu işin.. Sen bir bireysin ve bir değerin var, o da yaptıkların, gördüklerin, yaşadıkların ve atlattıkların..Özel okumak ayıp mı, ana-baba memur benim ben de özel okudum.. Şu an kolayca iş bulabiliyorum, yüksek maaşlarla anlaşabiliyorum..
Sadece adam eğitimi için para ödemiş yani.. Bu kadar basit, parayı ödeyim derslerden geçeyimmm ooh özel böyle bir şey mi zannediliyor acaba? söyleyeyim özel okulda daha da çok bırakırlar, kalan öğrenci o kadar para demektir.. genelde iyi hocalara da yüksek maaş verip, kendilerinde çalıştırdıkları için eğitim kalitesi de tartışılır- devlete kıyasla iyi bile olabilir.. Neyse bunu önyargılarını kırman açısından söylemek istedim. Onun babası saçma bi övünme göstermiş, senin baban da ayıp etmiş bu arada ve farketmişsin sen de.. Egolarınız pederlerden geliyor herhalde..
Çekici kılan özelliklerin nelermiş merak ettim ilk 3 şey dedin ya..
Şu an bu özetten, önyargılı, kibirli, soğuk, az konuşan ve yeni ortama girmiş garip biri olduğunun çıkarımını yapıyorum. İnsanlar seni sosyal ortamına zaten iyi anlaştığın taktirde otomatik olarak çekerler, ya verdictin muhabbeti de çok iyi onu da arayalım olursun..
Gear falan da göremedim ben.. Herifin biri durduk yere laf sokar, der ki bu verdictin siki 5 santim beyler hahahhahaha.. durduk yere bozar ezer seni.. böyle bir durum da yok..
Grubu şarjlamak dediğin de insanlarla sohbet edip, bir şeyler paylaşıp zevkli vakit geçirmenin adı yani.. Konuşmak istediğin yakın olduğun elemanlarla kaynatacaksın, zamanla zaten arkadaşların belli olur.. Baktın ortamı sevmiyorsun seviyeli bir şekilde takılırsın, mutlu olduğun bir ortam arayışına girersin..
Kimsenin sana oyun oynadığı falan yok, kafanda garip şeyler kurup durumu garipleştirme.. gittiğin ortamlardan ve sohbetlerden keyif almaya bak ve bunu içtenlikle yap... Zaten ondan sonra bir sürü arkadaşın olacak..