Dangerous sormadan edemeyeceğim pualık tırıvırısı derken ?
Yazdırılabilir Görünüm
Dangerous sormadan edemeyeceğim pualık tırıvırısı derken ?
merhaba aşkadamı
ilişkinin sonlarına özellikle kızın sana yaptıgı hareketlerin kızı unutmanda sana faydası olacagını düşünüyorum .. cidden okurken üzüldüm senin adına .. kolay şeyler diil bunlar .. umarım en kısa zamanda toparlarsın .. ilişkinin çivisinin çıkarak bitmesi , kötü bir ilişkinin senin adına tek tesellisi .. iyice bağlar koparak bitmiş güzel .. biraz acı çekiceksin , hangimiz çekmiyoruz ki ..
dangereous tek tek ve güzel cevaplamışsın sanada teşekkür ediyorum arkadaşa gösterdigin ilgi için ..
Sakin olmanın önemini şimdi iyi anladığını düşünüyorum. Benzerini bende yaşadım ve iyiki yaşamışım sende olaya böyle bak çünkü iyiki yaşamışım dediğin gunler gelecek.
Dangerous eyvallah kardeşim bu adamı boşuna sevmiyorum tek tek uğraşıp yazmış adamsın şu yazdıkların
hepsi doğru kız benden daha bilgili,arkadaş çevrem fazla olmadığı kıza sardım,Kaçan kovalanır
hesabııııııııı, aynen bende de bol bol kovaladım ilişkiye sıçtım yani kıza baştaan taviz verdim
yularıda eline aldı sonra vurdu kırbacı tabi, kendimi gömmiyim çokta kızında mallıkları çoktu
geleceği göremiyordum onda ezik gibi konuştum şuan :D neyseya başta konuşmadık hiçbir şeyi adam gibi
kız belki beni çok rahat sandı çünkü biraz öyle bir tavır sergiledim sonradan bozduk tabi oda bozdu
ilişkinin en başındaki karşılıklı yalanlardan kaynaklanıyor birazda ilişkinin anatomisini çıkardık aq :D
evet betayım daha 1.5 senedir geziyorum daha pua olamaadım kolay değil arkadaşlar .dedinya Sonda da tüy dikmişsin işte tüyü sapladım bildiğin çünkü kızla hep dalga geçerdik sunu tehdit etmiş fln diye ben yaptım aq
gizli kullanıcı dersimi aldım abi o anda sakin olmak çok zor bir iş düzelcek ilişkiyi belki orda
yıktım ama belkide en iyisi böyle oldu bak aranızdayım haaah sıçtın geldin tabi demeyin aslında
haklısınızda sıçtık geldik biraz betalığımın farkınada vardım zaten ilişkide siçmıştık ne nedir
daha iyi öğendik artık
valera777 sağol dostum çivisi çıktıki ne çıktı acı 6 gündür çekiyorum ama şimdi geçti gibi biraz
artık özlemiyorum gibi çok değil geçiyor ama zor kardeşim dertlendirip ağlatma beni :) kolay değil
değer verdiysen sike sikede acı çekiyosun kusura bakma !!!
Dangerous AGA : işin özü kız bana uymuyordu hep kavga edermi kız 5 ay sonra beni tanımıyosun daha
dedi geçtim artık bunları her kavgada eski ettigimiz kavgalarda olay oluyordu.kıza sorsan ben
sucluyum bana sorsan o ikimizde sıçtık yanlış olan şu unutmayın bu cümleyi o sevgiliniz sizin ne
ananız ne baabnız nede kardesiniz yanında kendini koyverme sakın çünkü bir gün gelir yüzüne çarpar
yanında düşünmeden konuşupta saçmalama sakın bunlar eksi puan yazıyor kafasına sonrada ilk kavgada
bunları koyuyor önüne ve Dangerousun dediği ama benim yapmadığım şeyse bağlanmayın ona (yani ondan başka çevrenizde olsun )
arkadaşlarınıza vakit ayırın bende aq sanki kendi yapmış gibi başkalarına öğüt veriyorum neyin
kafasını yaşıyorum bu yazılarda yaşanmışlıklar vardır arkadaşlar eyvallah herkese!
haaa neden başladım depresyondaydım biraz aslında o beni tavladı birazda baya ilgiliydi ilişkimiz bir
anda başladı diyebilirim 2 hafta konuştuk ama ilk başlarda sabahlara kadar mesajlşırdık aq ne
günlerdi geçti gitti ilişkinin sonundada nerdesin şurda tamam canım gitttinmi tamam canım geldinmi
tamam canım . güzel günlerin kıymetini bilmek lazım ve ilişkiyi kontrol altında tutmak. başladığıma
pişman değilim dangerous cidden kendii geliştirdiğimi düşünüyorum güzel zamanlarımızda oldu son 1ay
fena sıctım daha önceki aylarında sarsıntılarıyla bu hale geldi cidden pişman değilim onunla ilişki yaşadığıma, aq ne koyuyor
biliyomusun ortamım çok yok hep aynı çevre şimdi ortam ayarla kız beğen ilgilen sevgili ol sıkıntı
biraz ama kızlar öylemi abaza cenneti güzel ülkem varken erkeklerin işi zor ciddiyim biz bide erkekler
seçiyor diyorlar bok erkekler seçiyor kızlar seçiyor istediğini erkek her istediğini elde ediyor
sanki.
Ahahah :D :D sonunu iyi bağlamışsın iyi güldüm :D
Her son yeni bir başlangıçtır. Bu şansını iyi değerlendir ve erkek ol. Gez toz eğlen kendine gel ölü toprağını at!
Çok acı çekiyorsan da mutlu sonlu masaja git aq rahatla
Bu aşk acısı ne bok biliriz 1 hafta iç sıç küfret sonra üsteki yazdıklarıma yönel.
Canım kardeşim benim,iki ay önce bende ayrıldım sevgilimden. Ve hatırlarsan postuma sende kendimi gördüm diye bi cevap yazmıştın. Şimdi sen böyle detaylıca açıklayınca gerçekten hak verdim. Bildiğin aynı karakterde kişilerle,aynı ilişkiyi yaşamışız lan oha amk bu kadar olur :woohoo:
O yüzden şu an senin psikolojini çok çok iyi anlıyorum yoldaşım benim ;) Tek fark ben ayrıldıktan sonra tamamen iletişimimi koparmıştım.
Facebook,twitter,instagram ne varsa tüm sosyal mecralardan sildi amk :whistle:
Mükemmel zamanlarımı hatırlattın bak bana. Sabaha kadar yapılan telefon konuşmaları. Her konuşmada bana yeni bişeyler katmaları, sevgi dolu sözleri, bana kendimi güçlü hissettiren ihtiyaç duyuşları, kurulan çift kişilik hayaller...
Veee ardından ilişkinin boka sarmaya başlaması ve kötü zamanları hatırladım :S
Durmadan izlediği manüpilasyon politikası ve bu sayede farkında olmadan ipleri onun eline vermem :sick:
Alay eder gibi aşşalayıcı konuşmalar,hakaretler, eleştiri ve bu yüzden kendimi onun yanında yetersiz hissetmeye başlamam, artık sevgi ve eski ilgiyi görememe, başta seni sen yapan sana hayran olduğu özelliklerinden artık nefret etmesi, hastalıklı bi şekilde kendinin neden olduğu huzursuzlukları sanki sen çıkarıyormuşçasına senin üzerine yıkmaları, durmadan sana kendini suçlu hissettirmeleri, ''ben senin hayatına karışıyomuyum sende beni kıskanma''lar, hiç bişeyden memnun olmamaları falan vs...
Birebir aynı kardeşim birerbir aynı.
Tabi buna ayrı şehirlerde olmanın verdiği iletişim kopukluğu da eklenince iyice allak bullak oldu ilişkin.
Kendimi bok gibi hissetmiştim. Özgüvenim bildiğin sıfırlandı. Kendimi değersiz hissetmeye başladım. Ortamları şenlendiren eğlenceli adam gitti yerine sıkıcı, hayattan bıkmış biri gelmişti. Arkadaşlarım şikayet ediyodu hep noldu sana böyle niye çöktün diye.
Sanki giderken bütün iyi özelliklerimi, beni ben yapan bi parçamı da koparıp gitmişti.
Ben böyle hissetmiştim. Ve bu güçsüz halimle karşısına çıkmamak için ayrıldıktan sonra asla iletişime geçmedim. Bi erkek için çok zor bişeydir kendini kadınının karşısında güçsüz hissetme düşüncesi..
Ama sana şöyle bişey söyliyim, bize bu hatunlar çok şey öğretti emin ol. Herhangi bi kızla edineceğimiz tecrübenin on katını tek kişide tek seferde yaşadık ;) Bunların hepsi tecrübe.
Sana verebileceğim tek tavsiye;
Biraz yanlızlık iyidir dostum. Yalnız kal ki oturup düşün, içinde ki adamla sohbet et. Ben ne yaptım? nasıl bu noktaya geldim? ne yanlışlar yaptım da bu duvara tosladım? hayatımda ki eksikler ne? bunları nasıl çözebilirim? peki şimdi ne yapabilirim? gibisinden sor bunları kendine. Ama lütfen dürüst ol. Bu sana iyi gelecek ;)
Hani pokemonlar çok sıkışıp güçsüz düştükleri noktada evrim geçirip daha güçlü, daha sağlam bi şekilde level atlıyolardı ya :woohoo: Bunu da öyle bi süreç olarak gör.
Yeniden ayağa kalkıcaz..
Bu defa daha sağlam, daha güçlü adımlarla. Hiç kafana takma ;)
Durmadan kendini geliştirmeye çalış. Evrim geçirmekten kastım o :woohoo:
Bak benim hatun mesela çatır çatır ingilizce konuşuyordu bi çok alanda benden üstündü, bende öğrenmek için bişeyler yapmaya başladım. Dualingodan çatır çatır çalışıyorum valla ingilizceyi :lol:
Okumadığın kitap, izlemediğin film kalmasın. İmkanın olduğu kadar tüm sosyal faaliyetlere katılmaya çalış. Mesela ben sigarayı bırakıp arttırabildiğim para kadarıyla okçuluk ve at binme dersleri almayı düşünüyorum. Onun dışında ne bilim; derslerine dört elle sarıl,bi enstrumana başla, branşınla ilgili yeni kitaplar oku, alanında en iyisi olmaya çalış.
Unutma;hepimiz bu hayatta sosyal olabildiğimiz kadar varız...
Bu ayrılık sonrası dönemde insanın psikolojisi çöküyo malesef. Haliyle yeni hatunlara yönelmekte o derece zor oluyor. O yüzden bu sikko boşluğu bu şekilde doldurmaya bak. Havalar biraz ısınıp hormonlar coşmaya başlasın,psikoloji düzelsin o zaman yeni hatunlara yöneliriz :evil:
Ben böyle yapıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum açıkçası..
Ha bak şu evrim sürecemi tamamlıyim, karşısına yeniden çıkıp arafta bırakma planlarım var açıkcası B) Yanlış hatırlamıyosam bir kızın algısında sıfırlanabilmeniz için minimum altı ay gerekli gibisinden bi sözü vardı jokerin. Her neyse bu konuda kararımı zamanı gelince vericem. Şimdi bunları düşünme zamanı değil. Gelişmeleri sonra konuşuruz :whistle:
Sana söyliyceklerim bu kadar kardeşim. Kendine çok iyi bak..
Bu arada yalnız olmadığımı bilmek gerçekten iyi geldi bana ::31close:: . Ne zaman içini dökmek,dertleşmek istersen ulaşabilirsin bana ;)
Görüşmek üzere..
ahaahh masaj iyiymiş :D eyvallah acını yaşa ama sonrada titre ve kendine gel diyosun.
kardeşim hatırlıyorum senin yazına yazdığım zamanlarda benim ilişkimde boka sarmıştı bi tereddütte kaldım 'aq acaba aynı kızla flnmı çıktık diye :D' tekrar okudum yazını buraya da yazmışsın nerdeyse aynı konulardan muzdaribiz
'Biff Loman :Alay eder gibi aşşalayıcı konuşmalar,hakaretler, eleştiri ve bu yüzden kendimi onun yanında yetersiz hissetmeye başlamam, artık sevgi ve eski ilgiyi görememe, başta seni sen yapan sana hayran olduğu özelliklerinden artık nefret etmesi, hastalıklı bi şekilde kendinin neden olduğu huzursuzlukları sanki sen çıkarıyormuşçasına senin üzerine yıkmaları, durmadan sana kendini suçlu hissettirmeleri, ''ben senin hayatına karışıyomuyum sende beni kıskanma''lar, hiç bişeyden memnun olmamaları falan vs...'
yani tıpatıp aynı benimde sorunlarım böyleydi ve daha niceleri bize çok iyi tecrüe oldu bro ben
şahsen akıllandım ve dediğin gibi genel kültür olsun başka şeyler olsun benden daha iyiydi, onlarda
bunların farkındaydı zaten bu yüzden biz sürekli kendimizi eksik hissediyorduk.
tavsiyelerin cidden çok iyi inşallah yaparsın bende kendimi seninki gibi olmasada farklı konularda
geliştirmeyi düşünüyorum. work and travela fln gidicem ingilizce kasıyorum fitnessa gidicem sosyal
çevrelere girmeyi düşünüyorum,insanlarla ilişkimi geliştirmek için kitaplar okumayı hedef edindim
ve bunları 5 ay içinde yapmayı düşünüyorum bakalım ne olucak.Abi sadece bizim değil bütün
erkeklerin bunu yapması şart bizim yaşadığımızı herkes yaşıcak biliyorum.deneyim olarak ne kattı
kardeşim bize bir erkek genel kültürlü bilgi olmalı karşındaki kızdan az olursa sıkıntı yaşar ve
cidden büyük bir sıkıntı ben bu konuya çok taktığım için üstünde bu kadar durdum sende bilirsinki
eziklik hissettiren bir durum.
'Biff Loman:Hani pokemonlar çok sıkışıp güçsüz düştükleri noktada evrim geçirip daha güçlü, daha sağlam bi şekilde level atlıyolardı ya :woohoo: Bunu da öyle bi süreç olarak gör.'
kanka bütün amacım bu ciddenartık buna yoğunlaştım başta kendi iç savaşımı bitirmeye odaklandık
kendimi çözüp insanlar dalga geçsede ben kendimden eminim aq ne diyon sen diyebilmek istiyorum.
yok ben nasıl biriyim birisi bişey dedimi takarım gerçekten öylemi ne düşündü hakkımda fln kendimi
çok öne atmam mesela bunlar özgüven sorunu sen bana okadar tavsiye verdin aldım hepsini dostum
bende bir tane veriyorum benim için çok önemli her gün ne bok yediğimle alakalı günlük tutmaya
karar verdim daha kontrol sahibi oluyorsun hayatında ne yapaman gerektiğini ogün neler yaptığını neler yapmadığını biliyorsun.
sen kenidini geliştirip kıza görüncem fln diye düşünüyosun heralde be bu konuda bilmiyorum ,
bahsettiğin tekrar başlamaksa benmi geri düşünceliyim benden sonra birisiyle bişey yaşamış sonra
bana tekrar dönüyor eski sevgiliyle barışma konusu bana ters geliyor büyük konuşmuyorum ama ne
biliyim senden sonra biriyle bişeyler yapmış bu cinsel anlamdada var sonra sana dönmesi ben rahat
değilmiyim acaba bu konularda neyse kardeşim seni tekrar gördüğüme sevindim arada yaz :D eyvallah
cevabın için.