herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı
Dikkat et. Cekingen kizlar seni fazla seviyormus gibi gorulebilir. Gercektende seviyordur lafim yok. Amator erkekler bu kizlarlardan zarar gelmez aldatmazlar falan diye dusunurler ve sicarlar.
Bu tarz kizlarin tehlikesi sudur. Nasil terk edildigini bile anlamassin. O yuzden basina gelmeden iyi diyle beni
Cekingen kizlar degersizlik hissederler. Kendilerini de sevmezler. O yuzden senin onu sevdigini anladigi an sevde onun gozunde degersiz olursun.
Ben boktan bi kizim bu adam beni seviyorsa buda boktan olmali diye dusunur. Belki boyle dusundugun farkinda bile olmayacak ama durum bu
Burada yapilacak olan kiz cekingen su bu diye yelkenleri suya indirme. Tam tersi bu tarz kizlarda yelkenleri hep acik tutman lazim.
Terk edilmeden soyluyorum.
Simdi kiz ileride sana sorar beni seviyor musun mesela. Normalde zaman zaman diyip opup gecistirecekken, kizi masum gorup evet dersen sicarsin. Cekingen insanlarin tum kisiligini sevilmeme uzerine kurmustur zaten. Kisilik algisi zarar gorurse terk edilirsin.
Bu arada yorumlarda da gorduk ki bu kizlar tarafindan sikilmeye hazir cok pua arkadasimiz varmis:))