bir link bende bırakayım buraya yararlı olacağını düşünüyorum arkadaşlar sizler için :)
http://www.voscreen.com/
Yazdırılabilir Görünüm
bir link bende bırakayım buraya yararlı olacağını düşünüyorum arkadaşlar sizler için :)
http://www.voscreen.com/
Aa bu bende yuklu bir aydir calisiyorum zaten cepten iyi denk geldi :)
Diger dillerden de az bucuk bilmektense safece ing bitirmek yeterli oldugunu hissedince baska dile gecmek en mantiklisi ki zaten ing yeterli seviyeye getirmek bikac yili alir kanaatindeyim
Bu arada bsy dicem ilk defa telefondan yaziyorum burda yazarken cok kasiyo sizinde oyle mi
İngilizceyi bir şekil hallederiz de arkadaşlar Rusça bilen var mı aranızda? Aslında Çince'yi de sorabilirdim de siktir et yoktur dedim. Tamamen mesleki, slav kadınlarından hoşlanmıyorum :woohoo:
Bok bir ara Rusça kursuna gidecektin yanlış hatırlamıyorsam hocam. Rusça için illa kurs şart mı? Kaynak var mı? Öğrenme zorluğu nedir? Konuşma pratiğini yapacak platform çok o sorun değil. Kurs şartsa kurs önerileri İzmir içi. Teşekkürler. Şu duolingo'yu bir ara duymuştum da başladım tekrardan. Gerçi iki gündür girmiyorum. Kulaklık falan uğraşasım gelmiyor.
Priapos Rusça. Hakkında çok bilgim yok ama zor olduğunu söylüyordu rusça bilen bi arkadaşım alfabe farklı bir kere zaten ruslar konuşmalarından bir birinin eğitim düzeyini direk anlıyormuş ama gramer olarak değilde kulaktan öğrenirsen yıazılı metni çeviremezsin ama set açılır herhalde son olarak dualingoda ki nickim hepyekk ( iki k ile:)) ekleyin accuk rekabet olsun kurs içinde
Teşekkürler coker
Ekledim :)
Herkes paylassa ya...
Benim kendi nickim
Hem joker benbu grup isinden anlamadim sadece kurucu goruyo galiba uyeleri biz birbirimizi goremiyoruz o kotu olmus
Ya da sen bi cirpida paylassan nickleri:)
ya şimdi arkadaşlar bir tek bu programla tabi ki dil öğrenilmez. Öyle bir şey olsa bu adamlar bunu ücretsiz yapar mı. SAlak mı bunlar. Bu site uygulaması bol olan aynı zamanda bu işi eğlenceli kılan bi yer. Bunun yanında sen rusça öğrenmek istiyorsan başka kaynaklardan çalışıp öğreniceksin pratiğini burada yapıcaksın. Hikaye kitapları okuyucaksın. Yazıcaksın notlar alıcaksın. Bu programda kolaylığı olacak sana. Geçen araştırdım duolingo üyeleri sayfa kurup whatsapplarla ingilizce sohbet etmeye çalışıyorlar. yazışıyorlar. Ne güzel katıl bunlara öğrenmek istiyorsan. Böylelikle birçok dilde kendini çat pat ifade edebilirsin. İngilizce bilmek şart yahıuuu
Kullanıcı adı xBulut ekleyin dostlar.
2 sene boyunca Rusça özel ders almıştım
Rus bir öğretmenden.
Dersi en başta İngilizce yapıyorduk, sonra
ben öğrenmeye başladıkça daha çok Rusça
yapmaya başlamıştık, en sonunda artık
hiç İngilizce konuşmuyorduk, hep Rusça.
Öğrenmesi zor evet, çok yavaş ilerliyosun.
Ben özel dersle 2 senede anca öğrendim (haftada
iki gün, toplam 3 saat ders alıyordum).
Alıntı:
"Priapos" post=50272 Nickli Üyeden Alıntı
Priapos bu arada kurs önerileri demişsin İzmir içi,
eğer özel ders alırım dersen daha önce ders
aldığım öğretmenin numarasını verebilirim.