Cvp:Ayrılık sorunsalı-Sen Benim Her Şeyimsin Sendromu
Alıntı:
[b]BLACK/[b]
Aşk beyindeki kimyasal bir olaydır hormonların bir çeşit dengesiz çalışması durumudur ve emin ol eninde sonunda biter. Ama yok olmaz yerini daha güvenli ve huzurlu birşeye bırakır yani sevgiye. Eğer aşk bitip sevgiye dönüşmediyse ayrılırsın. Aşk fırtınalı denizse sevgi sığınacak limandır, aşk gibi yormaz.
O yüzden ömür boyu aşk yoktur ;)
sşk nedir? sahiden sonsuza dek sürmez mi? sevgi gerçekten aşkın sakin hali midir? selvi boylum al yazmalım mıdır? sanırım bin yıl geçse de insanlar bu soruların yanıtını arayacak.
aşk sahidir. hakikaten insanı olduğundan ve benliğinden uzağa atan bir durumdur bana kalırsa. ben\'in erimesi ve biz\'e dönüşmesidir. ancak biz olmak zordur. kendi ben\'ini eritmek kolay değildir. egolar ve savaşları perdesinde yitirilir çoğu kez aşk.
derler ki aşk sevgiye dönüşür? dönüşebilir? dönüşmeyebilir?
mümkündür dönüşmesi. elbette sevebilirsiniz zaman içinde aşık olduğunuzu. ama bir kez daha aşık olduğunuzda sevdiğinizin canını yakma pahasına gidersiniz. belki pişman olursunuz belki olmazsınız...
yani an vardır ve herşey birbirine dönüşmeye muhtaçtır.
Yazı çok dolu duygu var ruh var ama kocaman da bir eksiği var önermesi yerli yerine oturmamış. Sanki yüzyılın derdi gelgitlere kurban edilmiş ve mesele anlatılamamış gibi. Eminim netleştirilir ve milletin önü aydınlatılır birazcık
aşk meselesi mi ?
buraya el atıp atmama konusunda çekinceliyim..
ama sadece yüz yıllardan gelen bir bilgiyi söyleyim size..
karşı cinse duyulan aşka \"mecazi aşk\" denir.
gerçek aşk ise \" ilahi aşk\" dır..
onun için karşı cinse olan aşk biter..