bok ama benim yaş 20 mesela, yaşa göre değişmez mi dirty talking. Böyle 24-25 ten itibaren girsek tam olarak bu olaylara daha mı iyi olur senceAlıntı:
"Gökhan X / bok" post=49369 Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bok ama benim yaş 20 mesela, yaşa göre değişmez mi dirty talking. Böyle 24-25 ten itibaren girsek tam olarak bu olaylara daha mı iyi olur senceAlıntı:
"Gökhan X / bok" post=49369 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
"theflash" post=49370 Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar erken başlarsan
o kadar iyi bence, o kadar çok
tecrübe kazanırsın.
Waay Gökhan X abimizc evap atmış. İlk senin kitabını aldım sonra kendimi burda buldum. Ne büyük şeref :)
Teşekkür ederim Vertigo :)Alıntı:
"Vertigo" post=49377 Nickli Üyeden Alıntı
Eheheh :) Tam kızını bulacaksın böyle işlerde, benimde yaşım 20. Pua alemine katıldıktan sonra kaşar diye tabir edilen bir arkadaş edindim kız beni karı ya bile götürür dirty talking seviyor, sex , orgazm, orospu kelimelerine gülerek tepki veriyor.. Sex aramızda bir replik oldu :woohoo:
Ama acemiyim o bana öğretiyor resmen :D
Gökhan abim senin önerdiğin kitapları okuyacağım bakalım. Teşekkürler
peki bu sik ve yarrak muhabbetini bi kenara bırakıp şuna ne dersin? (Bana ait değil çağrışım yapması açısından yazıyorum..) Kızla yakınlaştınız üstler başlar çıktıktan sonra : Clark Kent telefon klübesinden çıktı süpermanı havalandırma sırası sende deyip saçından tutup çavuşa götürebilirsin ? ya da bunun gibi bişi
what happened ? :D